DBZ Buu's Furry maly problem

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Buuu

DBZ Buu's Furry maly problem

Post autor: Buuu »

Mam maly problem z ta gra mianowiecie taki ze jestem na trzecim poziomie statku Babidiego znalazlem juz dwa przełączniki bedace za zamknietymi drzwiami ale za trzecimi drzwiami nie było przełacznika dokladnie to za tymi które sie otwiera drugim wlacznikiem.Jesli wiecie gdzie znajde trzeci przełacznik napiscie prosze.:)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: DBZ Buu's Furry maly problem

Post autor: BH Daimaouji »

Buuu pisze:Mam maly problem z ta gra mianowiecie taki ze jestem na trzecim poziomie statku Babidiego znalazlem juz dwa przełączniki bedace za zamknietymi drzwiami ale za trzecimi drzwiami nie było przełacznika dokladnie to za tymi które sie otwiera drugim wlacznikiem.Jesli wiecie gdzie znajde trzeci przełacznik napiscie prosze.:)
Masz złą wersje emulatora

http://members.lycos.co.uk/logfforum/vi ... .php?t=115 tu masz odpowiedź :P

Ja jakoś tego błędu nie miałem , znalazłem wszystkie 3 przełączniki bez problemu
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Buuu

to przez emulator za drugimi drzwiami moze nie byc widoczny przełacznik???Bo wszystkie przełaczniki powinny byc za tymi zamknietymi drzwiami??
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Buuu pisze:to przez emulator za drugimi drzwiami moze nie byc widoczny przełacznik???Bo wszystkie przełaczniki powinny byc za tymi zamknietymi drzwiami??
Możliwe , ale jak dla mnie to ja nie wiem , więc się nie pytaj
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Buuu

a tak wogole to gdzie pokolei znalezc te trzy przelaczniki moze ja zle szukam trzeci przelacznik jest gdzie indziej?
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Myślę, że emulator zadziała. A więc problem rozwiązany. Jakby co to PW, temat zamykam.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany