Najlepszy avatar i podpis(sig)
Najlepszy avatar i podpis(sig)
Najlepszy av: Dragon Fist, Bart, Kris
Podpis: Kenyan(sig jest obłędny) i Kris.
Wasza kolej.
Podpis: Kenyan(sig jest obłędny) i Kris.
Wasza kolej.
Ostatnio zmieniony wt sie 01, 2006 2:24 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
kris,BH,didix,DF
opis najlepszy ma:kris
Po takim poście nikt nie wie o co chodzi, masz napisać kto twoim zdaniem ma najlepszy avatar i najlepszy podpis z osobna...
Dragon Fist
btw. wiem że mój av. rządzi
opis najlepszy ma:kris
Po takim poście nikt nie wie o co chodzi, masz napisać kto twoim zdaniem ma najlepszy avatar i najlepszy podpis z osobna...
Dragon Fist
btw. wiem że mój av. rządzi
Ostatnio zmieniony wt sie 01, 2006 6:38 pm przez adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój avatar jest bez zarzutu- RASTA, BOB MARLEY czego chcieć więcej. W tych czasach mogę swobodnie powiedzieć, że jestem Rastamanem i nikt mnie za to nie uwięzi. Więc mój avatar i sygna zajmują większość moich codziennych potrzeb.
Nie robię avatrów i sygnatur aby uzyskać dobrą dla nich opinie, dzięki nim wyrażam to co czuję, więc dla mnie coś takiego jak mam obok(pod) mojego posta jest dla mnie najlepszą rzeczą jaką tu mogę pokazać. W pewien sposób wyrażam przez to jaki jestem i jakie mam uczucia. Jeżeli ktośby napisał, że mój avatar jest głupi, mógłbym równierz przyjąć to, iż sam jestem głupi. Nie będę więc wyceniał też avatarów innych usserów ...
Nie robię avatrów i sygnatur aby uzyskać dobrą dla nich opinie, dzięki nim wyrażam to co czuję, więc dla mnie coś takiego jak mam obok(pod) mojego posta jest dla mnie najlepszą rzeczą jaką tu mogę pokazać. W pewien sposób wyrażam przez to jaki jestem i jakie mam uczucia. Jeżeli ktośby napisał, że mój avatar jest głupi, mógłbym równierz przyjąć to, iż sam jestem głupi. Nie będę więc wyceniał też avatarów innych usserów ...

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Avatar : Tomek kun , Krzyś kun , Beniu , Krystian , Moj
Podpis : PP3088 (nie wiem kto jest na tym zdjeciu ale podpis jest smieszny) i Moj (wiecej dam potem)
Fajny temat sam go chcialem zalozyc
Podpis : PP3088 (nie wiem kto jest na tym zdjeciu ale podpis jest smieszny) i Moj (wiecej dam potem)
Fajny temat sam go chcialem zalozyc
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019