Potrzeba

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Potrzeba

Post autor: Ikoden »

Prosze o facesety Evil Buu (szary) i o charsety Buu po wchłonieńciu Gotenksa i po wchłonieńciu Gohana.Freeza jajogłowego (3 forma).I mam pytanie. Gdzie sie daje battle charsety w rpg 2k?

I czy z tego można zrobić tak jak w logu?
http://zerogamez.com/Forum/index.php?showtopic=336
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Hmm... Tych facesetów i wsztkiego czego potrzebujesz szuak jna stronach podanych przez BH w temacie "linki z zasobami"...
Jeżeli chodzi o wykorzystanie tych battli w grze na silniku takim jak LoG, niestety nie będzie to możliwe. To są battle zripowane z gry "Legendary Super Warriors" i da się ich użyć tylko przy użyciu takiego silnika jaki został tam zastosowany...
W RPG Makerze 2000 raczej nie używa się battli, chociaż możesz ich użyć do zrobienia aniumacji ataku, ja np. na bazie battla Goku zrobiłem nowe ataki do gry takie jak Kamehame oraz Genki Dama, ale nie możesz ich w inny sposób wykorzystać w grze...

CLOSED

W RPG Makerze da się wszystko, tylko trzeba umieć. Da się wykorzystać, ale przeróbka jest niezbędna! - Dae
Ostatnio zmieniony sob lip 29, 2006 3:04 pm przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany