Co myślicie o zlocie?

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Co myślicie o zlocie?

Post autor: Trocinka »

Moi kochani maniacy, właśnie przed chwilą doznałam oświecenia i wpadłam na pomysł, żeby w wakacje zorganizować jakiś zlot czy coś takiego.

Tylko teraz pytanie- co wy na to? Czy w ogóle odpowiadałby wam ten pomysł? To mogłoby być fajne spotkać się wszyscy i pogadać o DB do późna w nocy. Ach ten klimacik... :) Macie może jakieś pomysły na ciekawe miejsca?
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Ehe ale każdy mieszka w innym miejscu Polski. Tzn. istnieją takie rzeczy jak pociągi samoloty i autostopy ale wątpię czy ktoś się na to pisze. No chyba, że w Szczecinie:) Ale czy to by nie było głupie tak siedzieć i gadać o DB :P :?:
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Przecież nietrzeba koniecznie gadać tylko o DB.Można pojechać na te same kolonie i w tedy sie zabawić :twisted: .Jak ostatni raz byłem to miałem kare spać poza namiotem bo powkładałem szpilki pionowo pod materace :wink:
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

No można przecież nie tylko o Dragonballu. Spotkać się w jakimś miejscu Polski, Szczecin nawet może być i po prostu być gdzieś przez weekend czy coś.
Macix, u mnie kolonie chyba odpadają, jestem bez funduszy, jakiś weekend czy coś jescze ujdzie. Ja jestem jak najbardziej za zlotem :D
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Hmm wątpie żeby ktoś na to poszedł... Ale czemu nie, jak ktoś by się na to pisał, to można na mnie liczyć :P
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Jesli w Szczecinie to nawet pasi ale wakacje ;) Ale z doswiadczenia (DBF) zlot nei wyjdzie chyba ze w bardzo malej zorganizowanej grupie na czarno (DBF) ale ja moglbym weekendzik prze zlotowac;P
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Taa racja, będzie ciężko coś takiego zorganizować... Ja mieszkam w Wągrowcu w Wielkopolsce, więc troche za daleko, ale bysmy się mogli umówić wspólnie na jakąś kolonie :P (idea by macix)
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Przecież to i tak nie wypali :D Kilku facetów (i dzieci, które jeszcze nie dojrzały :P) i jedna dziewczyna :D Ehe jasne.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Spróbować zawsze warto :D I trzeba wierzyć. Gdybym nei wierzyła nawet bym nie zaczynała tematu. Ale szczerze- chcielibyście w ogóle? Bo jeśli nie to po temacie i tyle :D
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Mi sie pomysł podoba, ale brak funduszy na ten szczytny cel :cry: :cry:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

W sumei na takie spotkanie nei trzeba dużo pieniedzy, nocleg an jakimś polu anmiotowym kosztuje parę złotych, rozumiem, ze gorzej z dojazdem, ale to też nie jest chyba aż taki wielki problem. Dla chcącego nic trudnego, tylko tzreba wybrać odpowiednie miejsce, zeby każdy nie miał problemów z dojazdem. A nawet mam taką ideę, że po prostu gdyby ktoś nie mógł przyjechać, to by można pojechać do niego :D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Taka niby wycieczka? Moze być o ile wróce w dniu w którym wyjechałem. Z radością bym WAS spotkał :twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Mi to wisi i powiewa:P mozecie mnie odwiedzic ;P
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

No no no ja bym pojechał, ale musi byc wszystko pewne i ustalone, a do wakacji jeszcze czasu... Jak coś ustalicie to można na mnie liczyć :P
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

To właśnie po to założyłam ten temat, żeby jakoś się dogadać. Mi pasuje praktycznie przez całę wakacje oprócz końcówki. Co do miejsca? Zauważyłąm, ze sporo osób mieszkana północy, więc może gdzieś nad morzem?
Zablokowany