- Bart zaatakował i już nikt go nie dogonił choc Dynino się starał. A następna walka? Zmieżą się Tommy, który każe na siebie wołac "Książe GTA" i Panicz BH.
Ja stawiam na Bartuś kuna ponieważ nie przyjaźnię się już z Tommym a BH stał mi się bliższy.
Bartuś pisze:Ja rzecz jasna oddaje glos na siebie hehehe
Zawsze skromny BH ciekawe co by Tommy zrobił?
1.Robert , jak sie umawialismy?
2.Michal popelni kamikaze jak przegra
Update
3.BTW jesli przegrany to R.I.P. to kto tu wchodzi z nickami przegranych , ich duchy?!
4.Mam nadzieje ze jak przegram (JESLI przegram) to nie bede mial R.I.P
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Rav pisze:Nie wiem, kto to zrobił, ale informuję, że nie można po prostu usunąć opcji w ankiecie i dodać nowe. Trzeba usunąć ankietę i dodać ją od nowa!
W chwili gdy czytacie tego posta, już to powinno być przeze mnie poprawione.
Grr, mój błąd. Próbowałem najpierw usunąć opcję, a potem się zorientowałem, że tak przecież nie da rady, już to miałem zmienić i wtedy....net mi padł :< Mój kochany provider lubi mi wyłączać neta w takich momentach.
W każdym razie głosuję na Tommy'ego gdyż lubi GTA A ja na takich jestem pozytywnie nastawiony.
Tak, miał rację, mój głos poszedł na Bartuś kun'a, ponieważ jest to użytkownik piszący na tym forum najwięcej i najlepiej znający się na Anime Oczywiście sporo postów zdarza sięnie do tematu, ale zawsze liczą się chęci... Poza tym Bartuś nie chce dorosnąć i to do tego mój przyjaciel ;]