Blog Dae

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Blog Dae

Post autor: Dae »

Nudziło Mi się, więc zrobiłem blog. Moglibyście go odwiedzać, czasem byście dowiedzieli się czegoś ciekawego.

Rozpoczynam tam też swój nowy fanfick, ale nie w świecie DB. Zapisy jeszce przyjmuje. Należy podać Płeć, rase, klase, plofesje, wygląd... Zresztą pisze na blogu. Będzie to fanfick Fantasy, z elfami krasnoludami, magią, mieczem, mrokiem, jasnością, dobrem, złem... Wogóle, fajny XD

Link do bloga: www.daegurth.blog.onet.pl

Można wchodzić codziennie, bo praktycznie daje jedną, dwie notki dziennie

[UPDATE]
No, włazić tam. Jestem tam tak często, a nawet nie widziałem JEDNEGO wpisu kogokolwiek z SSJPower... No, dalej... Zapraszam też do zapisów w tamtym fanficku(ale nie DB!!!) Fantasy(szczegóły na bloczku). Tylko bez wywyższania swojej postaci!
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Jedno pytanie , sa tam wirusy? :?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Heh, bardzo dobre pytanie XD Jest to blog, na który wchodze kilka razy dziennie, zapraszam wszystkich kolegów i zostawiam tam wirusy XD

Nie no, to był żart. Nie ma tam żadnych wirusów. Wiem BH, że teraz starasz się nie wchodzić na niesprawdzone strony.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

BH Daimaouji pisze:Jedno pytanie , sa tam wirusy? :?
Tak są tam wirusy przygotowane specjalnie na ciebie .Dae tylko czeka na takich jak ty ,żeby złapać w swoje sidła wirusowe : /
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze:Jedno pytanie , sa tam wirusy? :?
Tak są tam wirusy przygotowane specjalnie na ciebie .Dae tylko czeka na takich jak ty ,żeby złapać w swoje sidła wirusowe : /
Dokładnie Wolak kun. Najlepszy kumpel internetowy.... Prawie najlepszy kumpel internetowy, a myśli, że będe specjalnie mu wirusy wrzucać ^^

Nie Bartuś kun, nie mógłbym zrobić Ci takiej rzeczy. Mimo wszystko należysz do "elity" moich kolegów ^^ Jakby tu był Rix, to też by należał ^^ Ale dobra, nie gadać, tylko wchodzić na blog i komentować XD
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

To nie bylo smieszne Krzysiek , wiesz ze to przez ciebie , uwazam na linki co mi daja koledzy gdyz moga tam byc wirusy

BTW Dae , dzieki za informacje :)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

BH Daimaouji pisze:To nie bylo smieszne Krzysiek , wiesz ze to przez ciebie , uwazam na linki co mi daja koledzy gdyz moga tam byc wirusy

BTW Dae , dzieki za informacje :)
Tak przy okazji to jedyne wirusy jakie złapałeś miałeś prosto ode mnie ,więc nie widzę twoich powodów do obaw przy wchodzeniu na wszelkiego rodzaju strony . Dałem ci dwa linki na których wiedziałem ,że są wirusy ,ale one mojemu PC nie zrobiły absolutnie nic ,a tobie przeciwnie .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze:To nie bylo smieszne Krzysiek , wiesz ze to przez ciebie , uwazam na linki co mi daja koledzy gdyz moga tam byc wirusy
Tak przy okazji to jedyne wirusy jakie złapałeś miałeś prosto ode mnie ,więc nie widzę twoich powodów do obaw przy wchodzeniu na wszelkiego rodzaju strony . Dałem ci dwa linki na których wiedziałem ,że są wirusy ,ale one mojemu PC nie zrobiły absolutnie nic ,a tobie przeciwnie .
Przeciwnie , 1 link nie mial wirusow , 2 mial , 1 link to byl twoj dowcip (?) zreszta tak jak (dobry) Kakarotto nie wyczuwam zla w tobie , wiem ze to zrobiles w dobrej wierze zeby ukarac tych n00bow ktorzy mnie ponizaja i potem nawet mi pomogles ze te wirusy da sie zabic , ale takie pomaganie koledze ze dawac mu link do wirusow jest nie ladne :|

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Moglibyście czasem zaglądać i komentować? Mało komentarzy jest na blogu, więc zapraszam...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Ja zaglądam Dae często, i staram się komentować XD
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

bobercik pisze:Ja zaglądam Dae często, i staram się komentować XD
Za co dziękuje, bo często, naprawde często Cię tam widze ^^ Zapraszam wszystkich, zaraz powinna pojawić się nowa nota ^^
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Bez urazy, ale dlamnie Blogi.czaterie, serwisy ze zdjeciami są troszke dla ludzi innego pokroju :) typu Ciotki,gogusie,kozaczki. Nie chce sie klucic ale to tylko moje zdanie. Jak ktos pisze "jush" "tesh" "cio? "nio" to juz wogle ręce mi opadaja.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Mr.Atom pisze:Bez urazy, ale dlamnie Blogi.czaterie, serwisy ze zdjeciami są troszke dla ludzi innego pokroju :) typu Ciotki,gogusie,kozaczki. Nie chce sie klucic ale to tylko moje zdanie. Jak ktos pisze "jush" "tesh" "cio? "nio" to juz wogle ręce mi opadaja.
1. Wiem, też tak uważałam... Dopóki sam nie założyłem XD
2. Nie pisze takiego dziadostwa, co napiałeś na końcu

[UPDATE]

Nowa nota za notaą i tak prawie codzień^^
Obrazek

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ