Sprawa tajemniczych telefonów!
Dobra, przyznać się kto mi robi kawały?
Dzwoni jakiś bęcwał- ja odbieram, i głuchy telefon. nie jest to napewno żaden ze znajomych bo się już pytałem, a mnie to powoli denerwuje. Nigdzie indziej jak tu nie dawałem więcej mojego numeru telefonu. Jeżeli to ktoś z forum to kto do mnie, do cholery dzwoni?
Dae, wiem, że mogę tu napisać tylko jedną wiadomość, ale zrozum! A nie będę przecież tworzył osobnego tematu
Dzwoni jakiś bęcwał- ja odbieram, i głuchy telefon. nie jest to napewno żaden ze znajomych bo się już pytałem, a mnie to powoli denerwuje. Nigdzie indziej jak tu nie dawałem więcej mojego numeru telefonu. Jeżeli to ktoś z forum to kto do mnie, do cholery dzwoni?
Dae, wiem, że mogę tu napisać tylko jedną wiadomość, ale zrozum! A nie będę przecież tworzył osobnego tematu
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 12:32 pm przez Keynan, łącznie zmieniany 1 raz.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gdybym ja zadzwonil do Krzyska bo bym nie robil zartow , BTW napewno to nie ja , ostanie osoby z ktorym rozmawialem przez telefon/komorke to byly Tomek , Maciek (Macix , blednie uznany za dziewczyne przez mojego "ojca") i Wego
Update
Dziwne , przed chwila zadzwonilem do Krzyska , ktos odebral , spytalem sie czy jest Krzysiek i telefon byl gluchy
Hmmmmmm teraz ktos sie zglosil pewnie jego mama , mowila ze za godzine przedzwoni , poczekam wiec , fajnie bedzie poznac Krzysia przez telefon
No juz z nim rozmawialem i to nei byl on , hmmmm zachowuje sie doparwdy jak Kakarotto , nie byl an mnei zly , mam nadzieje ze to byl jego zart
Update
Dziwne , przed chwila zadzwonilem do Krzyska , ktos odebral , spytalem sie czy jest Krzysiek i telefon byl gluchy
Hmmmmmm teraz ktos sie zglosil pewnie jego mama , mowila ze za godzine przedzwoni , poczekam wiec , fajnie bedzie poznac Krzysia przez telefon
No juz z nim rozmawialem i to nei byl on , hmmmm zachowuje sie doparwdy jak Kakarotto , nie byl an mnei zly , mam nadzieje ze to byl jego zart
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zapomnailes dodac , numeru domowego Michal , bo to byl nuemr domowy nie komorkowyMichal pisze:Tak to jest jak sie podaje nr Telefonu komorkowego na publicznych forach
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Re: Kontakty
No, więc reszta użytkowników troche się zapędziła...dae pisze:
W tym temacie każdy użytkownik może napisać tylko jedną wiadomośćWszystkie pozostałe będą kasowane.
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Kontakty
No , ale ktos robil gluche telefony wiesz , ze to zle i trzeba to zglosic!Maciek pisze:No, więc reszta użytkowników troche się zapędziła...Piotrek pisze:W tym temacie każdy użytkownik może napisać tylko jedną wiadomośćWszystkie pozostałe będą kasowane.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ta sprawa może być naprawde poważna, więc założyłem osobny temat. Niestety nie moge Ci pomóc, mam za to nadzieje, że szybko się to wyjaśni!Kenyan pisze:Dobra, przyznać się kto mi robi kawały?
BTW. A może jakiś uczeń sobie z Ciebie "jaja" robi? Pomyślałeś o tym?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta mozliwe , ja chetnie byl zrobil jaja z swojego nauczyciela ktorego nie lubie (bez obrazy na ciebie Jacek)Piotrek pisze:BTW. A może jakiś uczeń sobie z Ciebie "jaja" robi? Pomyślałeś o tym?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019