Twórczość - Liga sprawiedliwych

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Twórczość - Liga sprawiedliwych

Post autor: Kris »

Liga Sprawiedliwych powstała dzisiaj rano, tak wzięło coś Mnie i Daego. Prosze, poniżej nasza wspólnie stworzona pieśń, miłej zabawy i gromkiego śmiechu ^^

Liga Sprawiedliwych, chłopaków niemożliwych, mądrych, pięknych, zgrabnych, zawsze zaradnych! Pilnują forum od zła, które wszędzie w ciemnościach gna, tak to my, sprawiedliwych liga, co nikogo się nie "dyga"! XD XD ^^ ^^W Słoneczny dzień w ponurąm noc nasze oczy wszędzie wyśledzą zło tam gdzie dziej sie krzywda zjawiamy sie my sprawiedliwych liga !Nam zależy na sprawiedliwości, nie na sprawianiu krzywd i zazdrości, potrzebującym ręke podamy, a gnojów z forum wyrzucamy! Więc uwarzaj, pilnujemy tu My, z nami nie przetrwa nikt Zły, lecz jeśliś dobry i sprawiedliwy, to naforum zawsze będziesz żywy. Więc nie mart wię, o pomoc pytać nie lękaj, sprawiedliwych Liga pomoże, czy będzie łatwiej, czy troche gorzej!bo Kris i Dae zawsze czówają kiedy na forum śmiecie się pojawiaja Chcesz? Przyłącz się i Ty, wystarczy że nie będziesz taki zły, My Cie nauczymy, My Cie podszkolimy, wszystkiego nauczymy i bardzo polubimy, jedyne co musisz dać, to własny w to wkał, Liga Sprawiedliwości poszerza się na świat!który roji się od zła , aby zwalczyć je należy wytrzymałość w sobie mieć!! .......Ohoho, My Liga, która się nie lęka, każdy na kolana przed nami klęka, nikt się walczyć z nami nie odważy, chyba, że umierać chce. Każdy wie, że jesteśmy najlepsi, najsilniesi i najzgrabniejsi, nikt nas nigdy nie pokonał, bo wspieramy razem się. Sprawidliwość naszą domeną, forum życiem, nadzieja miłością, a pokój przenzczeniem. Tak więc My, Liga jedynych, którzy walczyć o swoje potrafią, którzy myśleć o innych potrafią, którzy innych nie krzywcić potrafią, tak to My, Dae i Kris, Tak to My, nikt z nas nie jest taki zły, tak to my, nikt się nam nie oprze, chyba, że jest wielkim osłem, nie damy się, Lige Obronimy, świat od zła wszelakiego uwolnimy, bo My jako jedni z niewielu myslimy i o prawdzie mówić potrafimy!zwalczać zło najlepiej umiemy , a w walce nikt nam nie dorówna , a kto nas niedoceni i nam podskoczy zostanie wyrzucony przez nasza lige.Nasze oczy wyczulone są na zło , a dzięki nim zobaczymy przyszłość swą. I krzywdzić nie pozwolimy, światu umrzeć nie damy, bo nie jsteśmy jakieś tam chamy,zwalczymy zło zwalczymy je alby lepiej żyło się i bedzie tak przez całe życie dowidzenia rymy mówie więc !
Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 8:58 am przez Kris, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

<Gadka w Stylu "POWER RANGERS" >...
Fight.
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Z początku trochę się tu posta napisać bałem, bo o Ravie w ten czas pomyślałem- i o banicji- która mogła mnie czekać, postanowiłem jednak napisać opinię i honoru się nie zrzekać.
ekhem...

I choć Liga Sprawiedliwych może mnie ściągnąć, swym snajperskim wzrokiem,
strach trzeba rzucić w tyły, i postępować tak- aby pozytywne rezultaty z tego były.
Chociaż Liga Sprawiedliwch rzadko karze mocno, nie można się ich bać- trzeba trwać.
Arti to surowy gżdyl, Rav za to- to Pieklielny karzeł, Dae to puchaty miś, a Szpaner edytowaniem postów często ukarze.
Wszyscy widzą wizje okrutne- bany i ostrzeżenia, w społeczeństwie forum marudne...
I znów patrzą na wszystkich z góry- Liga Sprawiedliwych- ISTNE GBURY

I nawet kiedy uciekasz od Nich co sił w nogach, oni pamiętają o swoich wrogach.
Zawsze znajdą Twój najgorszy post, Twój najgorszy temat- ukarzą Cię i zrobią jakiś debilny dylemat.
Coś trzeba na to poradzić, wytęż swą moc- aż żyły Ci będą wyłazić. Napewno w dobre stroje pójdą twe starania- o pokój na forum do Rava błagania.
Poproś go o coś- a być może spełni twe marzenia- jest to jednak dla tych co nie dostrzegają prawidłowego widzenia.
Zawsze gdy ujrzysz ich Sprawiedliwych Lige- łzy i strach Ci nie pomogą- To Twój koniec,
okryjesz się hańbą i trwogą.
Nic już tu nie zdziałasz, oni sądzą słusznie- miej do nich pretensje, a zniszczą Cię wkrótce.
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Keyn hmm moje i Daego sie mi bardziej podoba a w twojim niema dużo rymów.

Ja bym niepisał cytuje :"Rav za to - to Piekielny Karzeł "
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Kenyan, świetne! Dzięki za przyłączenie się!

Liga niewielka - dwie osoby mieści, nie ma tam Rava, Arti też się nie zmieści. Ona nie służy, by niszczyć zabijać, grabić i gwałcić. Ona ma do tego nie dopuścić, bój się nas, gdy nie przestrzegasz zasad, w wtedy liga sprawiedliwości przekona Cie co do swojej złości! Ale potrafi być i miła, ale bez Was by nie żyła, przecież dzięki Wam powstała i w tych trudnych czasach działa!
Ale pamiętajcie, gildia ZAWSZE działa i nigdy nie da ciała, chociaż gdyby chciała, po to tworzona została, by popaprańców stąd wygnała, a narmalnych ukochała...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

krótkie ale co tam

Liga sprawiedliwych niczego złego nieuczyni , wrogów swych pokoną tarczą , a pod osłoną nocy przy waszej pomocy pokonamy każde zło które roji się jak źłbo

Jestem wielkim estetą bo jestem Wielkim Poetą
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
Awatar użytkownika
Ikoden
SSJ 2

Post autor: Ikoden »

Ta bajka liga sprawiedliwych ssie. A nie chce nawet czytać gdy taka nazwa tematu bo nie lubie ligi sprawiedliwych i mnie odstrasza
www.dbo2.pl - Zapraszamy :P
ODPOWIEDZ