DidixBall

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

Czy podoba ci się DidixBall?

Tak
16
59%
Nie
7
26%
Obojętnie
4
15%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Didix pisze:Czy Dragon Fist na dobrę przeszedł na stronę zła?
Miejmy nadzieje , zreszta i tak na forum juz przeszedl na strone zla , teraz kolej na Krzyska :twisted:
Didix pisze:I jak?
Moze byc , fajny odcinek
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

BH Daimaouji pisze:
Didix pisze:Czy Dragon Fist na dobrę przeszedł na stronę zła?
Miejmy nadzieje , zreszta i tak na forum juz przeszedl na strone zla , teraz kolej na Krzyska :twisted:
Didix pisze:I jak?
Moze byc , fajny odcinek
Ja mam nadzieję że nie, może jestem zły, ale nie w takim tego słowa znaczeniu jak to przedstawia Didix obecnie w fanficku poddając mnie wpływow Majinów :):):)
Zdrada przyjaciół to nie jest już zło- to co innego, to brak lojalności, mam nadzieję że uda mi się wydostać spod kontroli Majin w odpowiednim momencie, tak, abym nie musiał swojej głupoty przypłacić życiem przyjaciół :)
Czekam na C.D :):):)
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

Dobra panowie...<bo żadnych pań nie widze>...
Jeśli ktokolwiek od tego momentu chce zgłosić się do Didix Ball niech robi to na prywatnych wiadomościach, podając od razu pełen opis postaci <wygląd oraz charakter "najlepiej bardzo dokładny">...
Nie mogę obiecać, że wybiorę wszystkich, lecz będę starał się to zrobić...
Ci, którzy chcieli już wczesniej się znaleść w szeregach naszych wojowników niech też piszą, bo tamte zgłoszenia mnie nie interesują ...proszę o nowe...
Fight.
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Hmmm, bardzo fajny odcinek! Fajną mam postać ^^ Troche słabą, ale co tam XD

BTW. Wyśle CI propozycje na PW
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Dragon Ball
present
DIDIX BALL
DF - Legendarny Wojownik

Po zamordowaniu Rava, Artiego i Didixa, Worm, Dae oraz DF udali się do położonego nieopodal miasta. Tam Worm bez żadnych pytań do swojego pana zaczął mordować ludzi.
- Stój! Co Ty robisz! Nie pozwoliłem Ci! - wydarł się na Worma Dae.
Worm miał już zabić kolejnego człowieka, lecz puścił go i ruszył w stronę Dae`go. Stanął na przeciwko niego i powiedział:
- Mam już dość twoich wkurzających rozkazów.
Wziął zamach ręką i planował uderzyć Dae`go, lecz przeszkodził w tym DF, który z powietrza kopnął Worma w nogę, a ten się przewrócił.
- Dobrze! Załatw Go! - rozkazał Dae.
- Robi się szefie - powiedział z uśmiechem na twarzy DF - ale przenieśmy się gdzieś indziej. Nie lubię walczyć w tak zatłoczonych miejscach.
Worm i DF zniknęli ze swoich miejsc. Wylądowali nieopodal miasta. Teren ten odznaczał się dużą ilością skał. Przeciwnicy, gdy tylko wylądowali, od razu ruszyli na siebię.
DF chyba zlekceważył Worma, gdyż całkiem odsłonił się dając Wormowi miejsce do ataku. Worm wykorzystał to i z całej siły uderzył DF`a w brzuch. Temu aż poleciała krew z ust.
Upadł na plecy i z trudem wstał łapiąc się jedną ręką za brzuch, a drugą podpierając się o ziemię. Worm natychmiast znalazł się za plecami DF`a.
- Musisz popracować jeszcze nad prędkością - powiedział, po czym uderzył głową w plecy DF`a. Ten znów się przewrócił.
- Jesteś tak samo cienki jak reszta tych durniów. Ci Sayianie to najgłupsza rasa z jaką miałem do czynienia. Uwarzają się za niewiadomo kogo, a co do czego, to nawet muchy zabić nie umieją - " wytłumaczył " Worm.
- Nigdy, przenigdy nie mów tak o Sayianach - powiedział przez zaciśnięte zęby DF wstając z głową spuszczoną w dół. Na jego policzku widoczna była łza.
- Bo co...może mi powiesz, że reszta twoich koleszków była mocna?!Pchi! Rzadziaki jakich świat nie widział! HAHAHA !!!!!.
-DOŚĆ!!! - krzyknął DF i podniósł głowę w górę. Napiął mięśnie, a jego włosy zaczęły się wydłużać - AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! - krzyczał. Ziemia zaczęła drżeć.
DF OSIĄGNĄŁ SSJ3 !!!!!!!!!!!!!
- Nigdy nie obrażaj Sayianów w obecności Sayiana. Nawet jeśli jest kontrolowany - oznajmił DF. Z jego czoła zniknęła litera "M" - teraz możemy walczyć.
Worma ogarnęło przerażenie...
-To, to, to nie...mo...żli...we...NIE!
Jak dalej potoczy się walka pomiędzy DF`em, a Wormem?
I gdzie się podziewa Dae?
To w następnym odcinku!
C.D.N.

<LOL>
Fight.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

no nieźle dobrze piszesz a walka dość ciekawa i widze nowy poziom w twojim FF licze na c.d.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Ja już czekam na C.D.szkoda że nie ma jeszcze następnego odcinka, ponieważ jestem bardzo ciekaw cóż może się wydarzyć w następnym odcinku... Pierwszy i najlepszy fanfick tego forum :) (Dae też genialnie pisze, ale tutaj 1st= Didix Ball ponieważ był pierwszy)
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Th DF, Didix pisze o wiele lepiej, a Ja zacząłem pisać, gdy myślałem, że już odszedł z SSJ Power. Wcześniej już pisałem Didixowi, że nie lubie robić konkurencji, możeliwe, że nawet przestane pisać fanfiacka...

Didix, apropo odcinka, to fajny ^^ No i gdzie jest Dae? XD
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

[center]#1 Film Kinowy z serii Didix Ball ![/center]

Był to dzień poprzedzający wigilię Bożego Narodzenia. Bohaterowie tej przygody spotkali się w domu jednego ze znanych już wojowników - Rava. Żył on wtedy w niewielkiej mieścinie, która zwała się Pajęczyn Dolny. Posiadał on niewielką chatkę, a w niej trzymał tylko niezbędne do życia rzeczy. DF, Kris, Didix i Bart stawili się u Rava wcześnie z rana. Celem ich spotkania było udekorowanie chatki Rava w świąteczne ozdoby. Radzili sobie z tym nienajlepiej, gdyż DF rozwalał wszystkie bombki <swą ogromną siłą>, a Didix patrząc na to < ze śmiechu > nie mógł utrzymać choinki. Jednak po długich zmaganiach udało im się ukończyć zdobienia. Zasiedli wtedy do porannej uczty i pożerając wszystko, kolędowali głośno.W domu było ciepło, a za oknem padał śnieg.Wszyscy bawili się naprawdę cudownie, lecz każdy z nich postanowił wracać do swoich domów. Bart miał z tym największe problemy <najwidoczniej zasmakowało mu te wino czerwone - półsłodkie od Rava>. Wychodząc z domu ... - Bart się czołgał - ujrzeli Dae`go. Ten biegł do nich zdyszany i najwidoczniej okropnie przestraszony. W świetle lamp były widoczne rany na jego twarzy.
-Słuchajcie - wydyszał ze łzami w oczach - nie czas na świąteczne zabawy. Ziemia znów jest W NIEBEZPIECZEŃSTWIE !
Wszyscy <nawet Bart> na chwilę zaniemówili i bez ruchu wpatrzeni byli w Dae`go.

Kim jest ów "zagrożenie" , o którym mówi Dae <i które go tak urządziło> ?
Jak potoczą się losy naszych bohaterów?
Czy Bart wytrzeźwieje? :razz:

C.D.N. <?> *

* - jeśli chcecie, abym kontynuował pracę nad #1 filmem kinowym z serii Didix Ball ,to napiszcie.
Fight.
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

WoW! To jest boskie ^^ Pisz dalej, prosze ^^ Mam nadzieję, że akcja się jeszcze bardziej(choć chyba bardziej się nie da) rozkręci! I najważniejsze pytanie: Czy Bart wytrzeźwieje? XD(ach to wino :P)

BTW. Ciekawe o czym Ja pier**lilem w środku świąt XD Może też się opiłem i dlatego? XD
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

No Maciek dobry pomysl , jak zrobie odcinek o moich urodzinach , zrobie o swietach zimowych
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Świetne kontynuuj pisanie tego fimu kinowego xD uśmiałem sie niesamowicie :D
Didix pisze: Czy Bart wytrzeźwieje? :razz:
to jest najlepsze pytanie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mark
SSJ 2

Post autor: Mark »

Nie chcę tego mówić ale od miesięcy nikt nic nie napisał więc chyba pora zamknąć ten temat chyba że Didix DA TEN ODCINEK
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

a co Ci on przeszkadza? ... niech sobie ludzie wchodzą i czytają...może kiedyś najdzie mnie wena :P
Fight.
Awatar użytkownika
Mark
SSJ 2

Post autor: Mark »

no to niech nachodzi szybko bo od paru miesięcy nic nie było a ja chcę czytać
ODPOWIEDZ