jakim klubom kibicujecie?

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

jakim klubom kibicujecie?

Post autor: adrian »

jakim klubą kibicujecie PIŁKARSKIM

ja zaczne kibicuje: LEGI WARSZAWA
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Ja kibicuję wielu klubom piłkarskim. Przede wszystkim:

-Juventus Turyn- mimo, że jest w Serie B, to życzę im powrotu do Serie A i powrotu do zdrowia Gianluci Pesotto. Moi ulubieni piłkarze to: Fabio Cannavaro, David Trezeguet, Gianluigi Buffon, Emerson...
-AC Milan- ta sama sytuacja. Mam nadzieję, że nie będą już oszukiwać. Moi ulubieni piłkarze: Kaka, Filippo Inzaghi, Serginho, Cafu, Dida, Alberto Gilardino...
-Inter Mediolan- Tutaj gra świetny Figo i wielu Argentyńczyków, np Julio Cruz, Javier Zanetti, Walter Samuel...
-Celtic Glasgow- ,,Magic'' i Artur Boruc czarują. Za nich lubię ten klub. A także za to, że często grałem nimi w FIFIE 2005
-AZ Alkmaar-- mimo, że paczka się powoli rozlatuje, to ich lubię i im kibicuję
-Chelsea Londyn-- Shevchenko, Joe Cole, John Terry to moi ulubieni piłkarze The Blues, dlatego im kibicuję.
-Arsenal Londyn-- Henry!!! Dla mnie jest lepszy od Ronaldinho. Smutno mi było, jak Arsenal przegrał z Barceloną w Champions League.
-HSV Hamburg-- ten klub polubiłem ( jak i całą Bundesligę) podczas Mundialu. Rafael van der Vaart wymiata... :smile:

Jest jeszcze kilka, ale wymienięłm te, którym najbardziej kibicuję.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Juventus
Arsenal
AC Milan
Inter
Fiorentina
AS Roma
Barca
Real Madryt
Chelsa
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Eh jak mozna kibicowac tylu kluba? jeszcze samej elicie? :) nie no spoko. Ja tam kibucuje mojej kochanej wielkiej triadzie. Milosc wiara walka LECH CRACOVIA ARKA.
Wiec Lech Poznan, Cracovia Krakow, Arka Gdynia. Jezeli chodzi o kluby z wyszej polki to Liverpool i Newcastle :)
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Polska to Pogoń Szczecin-przynależność miastowa.

Kibicuję klubom:Barcelona, Sampdoria Genua, Palermo, Arsenalowi i Rennes.

Na róznych pucharach przeważnie kibicuję słąbszym zespołom np. FC Vaduz, który wygrał ostatnio 4:0 z Ujpestem Budapest. Także Lichtenstein w elimnacjach WM2006 zdobył 8 ( w tym remis z Portugalią) co jka na nich jest wynikiem wybitnym :mrgreen:
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

z wielkich klubów kibicuje:chelsi,barcelona,arsenal,celtic
Sowa
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Sowa »

Bayern Munchen. Manchester united. Niemcy.

Pozdrawiam
Sowa.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Mr.Atom pisze:Ja tam kibucuje mojej kochanej wielkiej triadzie. Milosc wiara walka LECH CRACOVIA ARKA.
Wiec Lech Poznan, Cracovia Krakow, Arka Gdynia.

No to jesteśmy skrajnym przeciwieństwem. Ja jako kibic Śląska Wrocław nienawidzę Legii, Lecha i Arki. Lech i Legie akceptuje, ale Arke nie xD
"Trzej królowie wielkich miast: Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk". O tym trzecim klubie mało wiem xD ale co do Wisły to znam pierwszą zwrotke i refren ich hymnu na pamięć xD
Czuje sympatje także do Odry Włodzisław ^_^

Zagranica:Chelsea Londyn - klub który uwielbiam, ponieważ gra tam Lampard - mój ulubiony piłkarz. Poza tym lubie Arsenal - za Henry'ego.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Mnie tu nie ma :?:

no to piszem :mrgreen:

Arka Gdynia
Lech Poznań
Cracovia Kraków
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Bart pisze:Mnie tu nie ma :?:

no to piszem :mrgreen:

Arka Gdynia
Lech Poznań
Cracovia Kraków
Dodam że nie jestem zagożałym kibicem Śląska. Byłem na jednym meczu ok. 5 lat temu. Przegraliśmy 1:0 z Wisłą Kraków gol w 87 minucie Radka Kałużnego.

A co do Arki. Specjalnie dla Barta zaczne ich lubić xD Fajny jest tam np. Moskalewicz xD
Tak naprawde to mi wiszą te wojny klubów. Wszyscy powini sie kochać. Za Śląskiem nie przepadałem, ale miejsce zmieszkania mnie zmusiło. (a przede wszystkim pełen autobus kibiców Śląska)

teraz powiem Wam (Bartowi) prawdziwą prawde :
:arrow: Arka - ten klub ma fajne stroje xD jest w miare fajny, ale ich nie kocham :P
(kiedys powiedziałem do Dziadka: Arka jest fajna. Wyrzucił mnie z pokoju...)
:arrow: Lech - jeden z bardziej lubianych klubów przeze mnie w Polsce :P
:arrow: Legia - taka sobie
:arrow: Wisła - super :D bo mają git hymn
:arrow: Śląsk - szczerze to nie znam żadnego piłkarza, ale musze lubic WKS bom z Wrocławia...
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

bobercik pisze:Fajny jest tam np. Moskalewicz
No ba znajdzie się wiecej piłkarzy na poziomie, chociażby Dziedzic bardzo dobry snajper. Ponoć w przerwie ma dojść Chmiest, czyli duet napastników będzie wyśmienity.

Ja osobiście kibicuje także tzw. "małym" klubom, czyli zespołom mało znanym. Np. w obecnej edycji CL, liczyłem na dobrą grę Steuy Bucarest, AEK Ateny(passa około 20-2# porażek, ale jak się rpzełamali to juz nie odpuszczali). Na moją sympatie mogąliczyć kluby portugalski i holenderskie, które przekłądają efektownośc nad efektywność. Realtywnie rzecz biorąc kibicuje tzw. "beniaminkom".

Dziękujęza uwage.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Upozadkowalem kluby od tego, ktory naj lubie do tego co mniej... Oto one:

Widzew
FC Barcelona
Arsenal
AC Milan
Chelsea
Juventus Turyn
Obrazek
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

Polskim Klubom Nie Kibicuje...

Moim klubem są Królewscy... ale od niedawna także kibicuje Czerwonym Diabłem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

GKS Jastrzębie

JESTESMY ZAWSZE TAM........
JESTESMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ GKS GRA ALEAOO... GKS GOL

DZIS WSZYSCY SA........
DZIS WSZYSCY SA SZCZESLIWI JEST !!! BO NASZ GKS GRA JEST !!! I TYLKO NASZ GKS JEST !!! ZWYCIESTWO PEWNE MA JEST !!!

O GKS' IE KLUBIE KOCHANY........
O GKS' IE KLUBIE KOCHANY TY BRAMKI STRZELASZ MY ZADYMIAMY NASZA PIOSENKA JEST BARDZO KROTKA ODRA WODZISŁAW TO PROSTYTUTKA

GKS JESTESMY TU Z WAMI........
GKS JESTESMY TU Z WAMI KRZYCZYMY WOLAMY NA BRAMKI CZEKAMY DO BOJU MARSZ ....

JEST W POLSCE........
JEST W POLSCE TAKI KLUB OBRAZAJĄC GO DOSTANIESZ W DZIOB JEST W POLSCE GKS I TY DOBRZE O TYM WIESZ CHOĆ W 4 LIDZE GRASZ NAJWIERNIEJSZYCH FANÓW MASZ CHOĆ W 4 LIDZE GRASZ NAJWIERNIEJSZYCH FANÓW MASZ

NA ZAWSZE........
NA ZAWSZE WIERNI NA ZAWSZE ODDANI MY KIBICE GKS'Y Z JASTRZĘBIA CHULIGANI

ZAWSZE WIERNI........
ZAWSZE WIERNI I ODDANI PRZEZ GKS WYCHOWANI

DO BOJU GKS........
DO BOJU GKS DO BOJU GKS MARSZ , MARSZ , MARSZ , DO BOJU MARSZ ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS DO BOJU GKS MARSZ , MARSZ , MARSZ , DO BOJU MARSZ ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS

W TYM PRZEPIĘKNYM........
W TYM PRZEPIĘKNYM POLSKIM MIESCIE GDZIE JASTRZABEK W HERBIE JEST 1,2,3 UKOCHANA JEST DRÓŻYNA CO SIĘ ZOWIE GKS ALE LUJA , ALE LUJA , ALE LUJA GKS ALE LUJA , ALE LUJA , ALE LUJA GKS

CZY WYGRYWASZ ........
CZY WYGRAYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZY W POLSCEJEST NASZ JASTRZĘBSKI GKS

No To Wiecie Jakiemu Klubowi Kibicuje :D

Podpowiedz:Jeśli Masz Zamiar Przyjechać Do Jastrzębia Nie Bierz Ze Sobą Szalika Odry Wodzisław Ani GKS Katowic Ani ROzwoju Katowic ;)
[/b]
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Trochę się zmieniło. Więc w Polsce przestałem kibicować Śląskowi Wrocław, czemu? Nie bo jest w drugiej lidze, tylko że gdy widzę idotów z mojej szkoły, którzy mówią że są chuliganami i kibicami Śląska - żal mi dupę ściska. Gdy WKS wróci do ekstraklasy, znowu ich pewnie polubię. Miasto to miasto. Stałem się kibicem Lecha Poznań. Podoba mi się oddanie kibiców, atmosfera na meczach. Poza tym mają fajnych piłkarzy, których zawsze lubiłem.

Poza granicami Polski: Chelsea Londyn. Zawsze był to mój ulubiony klub.
Obrazek
ODPOWIEDZ