(Anty) Fanclub Blog 27

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

(Anty) Fanclub Blog 27

Post autor: BH Daimaouji »

Dzieki sygniaturze Kany , daje ten temat , zgadzam sie z nia w 100% Blog 27 to oszustki i nie wymyslaja wlanych teledyskow , zmieniaja tylko klasyczne piosenki na swoje (ciekawe jakby wygladalo Mysterous boy?)

To kolejny dowod na to ze polska doprawdy jest krajem ydiotow , a wy co o nich myslicie?

BTW to Fanclub i Anty Fanclub tego zespolu , od teraz :twisted:

BTW ma ktos e-mail do tych dziewczyn? :twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kana
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Kana »

Blog 27 to są głupie gówniary. Ostatnio w wydaniu "Fakt" było opisane co wyprawiają. Nie chcę obrażać ich fanów, ale to kompletne debilki, i dobrze by się stało jakby jakimś cudem wszyscy przestali słuchać tego badziewia. Nie mówię tego bo im zazdroszczę, one są poprostu beznadziejne.
Obrazek
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

BH masz racje
B 27 to oszustki
kiedyś przez przypadek zobaczyłem reportaż z nimi i same powiedziały że
odtwarzają stare piosenki czy jakoś tak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ta , tylko nie wiem skad pochodzi ten txt "Hey girl" od piosenki co one zmienily na "Hey boy" , oryginal pierwszego teledysku gdzies widzialem , ale drugi? Nie poznaje

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Ich piosenki to żadne nowości, bo Hey Boy i Uh La La La były już wcześniej śpiewane w lepszej jakości. Oby tylko nie wystąpiły w żadnym festiwalu, a jakby wystąpiły, to , żeby śpiewały z playbacku. Będzie afera i przestaną ich słuchać. :smile:
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Nie nie nie. Nagrywanie muzyki w nieco innej wersji, na podstawie starego utworu nie jest oszustwem. Wszystko jest za zgoda prawowitych wlascicieli orginalnego utworu. Zobaczcie ile dzisiaj jest przeróbek. Nie lubie Blog 27, ale te dziewczyny nie sa oszustkami.
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Atom. Nie uznaję ich za oszustko, tylko nie rozumiem, jak one mogą być popularne, nie wymyślając nowych piosenek. :mad:
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Zrozum. Nowe twarze maja baaaardzo male szanse na zaistnienie w swiecie muzyki. Przerobka daje im pewnosc, bo napewno znajda sluchaczy. (chociazby fanow orginalu). Zwroc uwagę, ze 80% najnowszych techno to przerobki starych utworow.

Np One Day in Bankog czy to San Francisco. Muzyki stare, a jednak przerobka okazala sie byc hitem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Blog 27. Nie przepadam, ale dziewczyny zrobiły karierę i chwała im za to. Trzeba wspierać Polaków.
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Nie znam się. :wink: Ale ich po prostu nie lubię. Dla mnie brzydko wyglądają i brzydko śpiewają.
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

przypominaja mi to gówniane tokio chotel
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Ja tam nie lubie tych dziewczynek dzieciectwo traca za młodu i bede spiewac po starosc jak kariera dopisze i co z dziecinstwem?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Michal pisze:Nie nie nie. Nagrywanie muzyki w nieco innej wersji, na podstawie starego utworu nie jest oszustwem. Wszystko jest za zgoda prawowitych wlascicieli orginalnego utworu. Zobaczcie ile dzisiaj jest przeróbek.
Tak masz racje , ale zbytnio nie przepadalem za zmiane plci "porzadanej postaci" podczas piosenki , ale ta "i'll be missing you" brzmi lepiej od "I'll be watching you" , ale jak mowilem brakuje tej magii lat 80 i poczatka lat 90 ("Get down" by Backstreet Boys to klasyka)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Sowa
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Sowa »

BH zaimponowałeś Mi tym , że nie słuchasz Blog 27 przecież jesteś Dzieckiem, a nie lubidz Blog 27 ; o

Moim zdaniem takiej muzyki nie powinno wogole sie robić.
Może rytm ma ale wykonanie ? sux.

Pozdrawiam
Sowa.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

BH zaimponowałeś Mi tym , że nie słuchasz Blog 27 przecież jesteś Dzieckiem, a nie lubidz Blog 27 ; o
1. :evil: jak ja nie cierpie krotolatkow ja wy , to jest powod dla ktorego wole byc wiecznie dzieckiem , denerwujecie mnie pisac takie posty :evil:
2.Blog 27 to gowno , juz wole Backstreetboys i klasyczne utwory od tego gowna

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ