Mam do zaoferowania świetny kurs HTML dla początkujących jak i zaawansowanych. Składa się on z 40 10-cio minutowych filmików od poziomu "poczakujący" po "zaawansowany" do "profesjonalista".
Wszystko nagrane jest w wysokojakościowych filmikach w formacie avi nagrane na 2 płyty CD-ROM, do oglądania na PC.
W sklepie nabędziesz takie cudo za ponad 40 zł! PO CO? U mnie masz prawie 50% zniżki, z powodu iż była używana- mimo to płyta jest w idealnym stanie: nieporysowana oraz w 100% działająca.
Cena to jedyne: 22,99 PLN
-------------------
Książka
Mam do zaoferowania świetny kurs PHP i MySQL dla początkujących jak i zaawansowanych. Składa się on z 594 kartek profesjonalnie napisanego kursu programowania PHP i MySQL w poziomie od "poczakujący" po "zaawansowany" do "profesjonalista".
To wszystko znajdziecie w tym oto czarodziejskim podręczniku! Zachęcam do kupna!!!
W sklepie nabędziesz takie cudo za ponad 50 zł! PO CO? U mnie masz prawie 50% zniżki, z powodu iż była używana- mimo to książka jest w świetnym stanie: bez plam oraz palcówek na kartkach, pozaginanych rogów lub pozostałych śladów zaniedbania.
Cena to jedyne: 34,99 PLN
--------------------
Chcę Kupić
Masz do wyboru trzy pakiety:
$$$Wszystko razem: 55,99pln + koszt przesyłki
$$Książka: 34,99pln + koszt przesyłki
$Video: 22,99pln + koszt przesyłki
Aby zgłosić kupno:
|------GG:6596481
|------MAIL:neostox@o2.pl
|------NAPISAĆ O TYM W TYM DZIALE
|------PW
Opcje:
+ Za pobraniem(cena przedmiotu + koszt przesyłki(11pln lub niższa))
+ Wpłata na konto bankowe(cena przedmiotu + koszt przesyłki(6pln lub wyższa)
-------------------
Zdjęcia
Zdjęcie przedmiotu: