Sprawa tematu: "Turniej Dragon Balla"
Sprawa tematu: "Turniej Dragon Balla"
Jak wiecie na tym forum jest coś takiego jak Turniej Dragon Balla. Zdobył on popularność bo temat ma 20 stron. Ale po odejściu Szpanera z roli grafikarza i jurora jest kłopot z dawaniem nowych walk. Dae'go nie ma cały czas na forum więc nie może dawać nowych ankiet a poza tym to nie jest jego obowiązek. Zmierzam do tego żeby wśród organizatorów pojawił się mod. Albo Dae się zgodzi, albo prosiłbym by ktoś kto chce być jurorem i często bywa na forum został modem kategorii Dragon Ball żeby pomagać nam w tym turnieju, np. Kris. 

Na moda nie ma szans bardzo długo. Rav się nie odzywa... A i tak nie jest zbyt chętny do rozdawania rang moderatora, zresztą dobrze, bo wtedy to by było... Strach pomyśleć...
Odnośnie "Turnieju Dragonballa" to jak jestem na forum, to zmieniam ankiete, ale ostatnio coraz częściej Mnie na forum nie ma... No cóż, tak bywa...
Odnośnie "Turnieju Dragonballa" to jak jestem na forum, to zmieniam ankiete, ale ostatnio coraz częściej Mnie na forum nie ma... No cóż, tak bywa...
Wpadłem na chwile, by zobaczyć, czy mi Rav odebrał moda, a tu prosze, taki zonk - nadal go mam xD
Bobercik, lolqu, jesteś założycielem więc sam możesz usuwać ankiete i ją zmieniać (w "edytuj post"). A co do grafik, to zrobiłem wam tablice, wystarczy, że chociażby w paint'cie będziecie pogrubiać kreski zwycięzców (tak robiono na prawdziwym turnieju).
P.S.
Rav, czekam na odebranie moda ^^
Bobercik, lolqu, jesteś założycielem więc sam możesz usuwać ankiete i ją zmieniać (w "edytuj post"). A co do grafik, to zrobiłem wam tablice, wystarczy, że chociażby w paint'cie będziecie pogrubiać kreski zwycięzców (tak robiono na prawdziwym turnieju).
P.S.
Rav, czekam na odebranie moda ^^
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22