Rozwój strony.....
Rozwój strony.....
Wiem.....Rav pewnie będzie zły jeśli to napisze, ale co mi tam:
Czy nie uważacie, że to co się dzieje ze stroną SsjPower to skandal?!
Od ostatniego up`ka minęły już niecałe 4 miesiące.Co gorsze żaden z ekipy redków i modów nawet nie wchodzą na stronę lub forum.....fakt:szkoła itd;itp ,ale czy Rav czasem nie skończył już z Olimpiadami?.....heh
Od ostatniego up`ka minęły już niecałe 4 miesiące.Co gorsze żaden z ekipy redków i modów nawet nie wchodzą na stronę lub forum.....fakt:szkoła itd;itp ,ale czy Rav czasem nie skończył już z Olimpiadami?.....heh
Masz rację...Zamknę stronę i będzie spokój. O to chodzi?
Bo nie za bardzo rozumiem, co chciałeś osiągnąć swoim postem.
Musiałem pozaliczać zaległe sprawdziany, napisać nowe.
Mam jeszcze trochę zaległośći.
W dodatku miałem w międzyczasie parę konkursów (nie olimpiad, ale jednak).
Poza tym w zeszłym tygodniu byłem przez parę dni przeziębiony i znów pojawiło się troszkę do nadrobienia i sprawdzian do zaliczenia.
Czego ode mnie oczekujesz, Didix? Chcesz, żebym poprzestawiał "rzeczy do zrobienia" na mojej liście priorytetowej?
A nawet jeśli mi nie wierzysz - uważasz, że się lenię? Nawet gdybym się lenił, to w takim razie dlaczego miałbym się przestać lenić i robić coś, na co nie mam ochoty?
Może faktycznie powinienem zamknąć stronę i dać "Coming Soona" ? Tylko, co by to dało? Nic, poza moim spokojem...
Bo nie za bardzo rozumiem, co chciałeś osiągnąć swoim postem.
Musiałem pozaliczać zaległe sprawdziany, napisać nowe.
Mam jeszcze trochę zaległośći.
W dodatku miałem w międzyczasie parę konkursów (nie olimpiad, ale jednak).
Poza tym w zeszłym tygodniu byłem przez parę dni przeziębiony i znów pojawiło się troszkę do nadrobienia i sprawdzian do zaliczenia.
Czego ode mnie oczekujesz, Didix? Chcesz, żebym poprzestawiał "rzeczy do zrobienia" na mojej liście priorytetowej?
A nawet jeśli mi nie wierzysz - uważasz, że się lenię? Nawet gdybym się lenił, to w takim razie dlaczego miałbym się przestać lenić i robić coś, na co nie mam ochoty?
Może faktycznie powinienem zamknąć stronę i dać "Coming Soona" ? Tylko, co by to dało? Nic, poza moim spokojem...
Ostatnio zmieniony pn mar 20, 2006 8:47 pm przez Rav, łącznie zmieniany 1 raz.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmm Rafal kun , to lepiej zeby nie bylo update'ow ale mozna bylo sciagac i patrzec , ale ta przydal by sie jakis update co jakis czas 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Re: Rozwój strony.....
Odkąd jestem modem, a jestem nim, to przecież jestem na forum! Nawet jak widze spam, to początkowo nic z tym nie robie(do czasu), ale cholera wkońcu ktoś tu jest z modków, to nie mów, że nie maDidix pisze:Wiem.....Rav pewnie będzie zły jeśli to napisze, ale co mi tam:
A co do Rav samy, to nie mam mu nic za złe i cieszcie się, że nie zamknął strony, a tylko czasowo wstrzymał starania o nią.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.NomDidix pisze:Rav:Widzisz?!Tylko rozpoczął się temat i nagle znów jesteś.Daj przynajmniej jakieś znaki życia czy coś....
Dae:Też nie jesteś za często.......
2.Na innych forach/forumach jest czesto
3.Kiedy bedziecie cos pisac w dziale RPG Makera?? Gdyz tam jest nudno bez nowych postow
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokuSSJ = Dyninio
- SSJ 2
- Kontakt:
To moze jesli uwazacie ze nic sie niedzieje na stronie , a Rav i Atom niemaja czasu zagladac na strone to moze Rav wezmiesz pod uwage , wyboru nowych albo chociarz nowego aktywnego moda na strone ktory by ruszyl je z miejsca chociarz nowymi newsami na temat db. 
Zapraszam wszystkich fanow anime[a jest ich tutaj chyba duzo
] Na moje najnowsze forum o tematyce anime
www.ssjanime.fora.pl
www.ssjanime.fora.pl