Jak zapewne słyszeliście kilkanacie dni temu na konsole PS2 wyszła kolejna część słynnej gry: Budokai. Numerek tej gry nosi 3. Czy graliście w nią? jest fajna? wiecie skąd można ściągnąć na PC? ( chodzi mi o gre na emulator do ps2 ) Prosze o odpowiedź...
Nie słyszałem, nie grałem, nie widziałem. Przez takie tematy trochę nabijacie posty ale mniejsza. Proszę o gramatyczne i pełne wypowiedzi, a nie coś w stylu: "Szkoda gadać" albo "hehehehehe" Kkrt
....................................................... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja tylko podałem posatcie z tej gry no te tam zrobie owy dział i dam te info
a powiedz mi komu to jest potrzebne? gościu który grał wie jakie są postacie, a gościu który nie grał to po co mu to potrzebne?... PS. Zyskałem stadium Oozaru
Kakarotto pisze:a powiedz mi komu to jest potrzebne? gościu który grał wie jakie są postacie, a gościu który nie grał to po co mu to potrzebne?... PS. Zyskałem stadium Oozaru
A ja stadium wojownika z kaiokenem
P.S. nie sądze żeby ktos wiedział gdysz mi to zajęło bardzo dużo czasu aby domyślić sie jak wybrać postać (a co gry idzcie o działu)