Tenkachi Buddokai
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Tenkachi Buddokai
Co myślicie o zrobieniu Tenkachi Budokai takiego jak Turnieju dragon ball tylko ja bym zrobił od jednej ósmej finału do finału czyli np. krilin vs goku wygrywa goku i gra w finale z np. frezerem. Wynik walki będzie zależał od waszych głosów w ankiecie. Jeśli mam coś takiego zrobić to napiszcie a w tedy podam wam walki
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiesz , po Turnieju Bobercika ja mam zamiar cos takiego zrobic , ale ok podoba mi sie pomysl
BTW to "Tenkaichi" nie "Tankaichi"
BTW widze ze takie formy turniejow sa popuralne
BTW to "Tenkaichi" nie "Tankaichi"
BTW widze ze takie formy turniejow sa popuralne
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wg mnie po turnieju Bobercika i moim , bo gdyby Szpaner mial zamiar dawac obrazki to lepiej zakonczyc , i nie meczyc go , ponadto trzeab by byl ozmienaic ankiety , o ile Dae kun sie zgodziMegatron pisze:Ta, też mi się podoba ten pomysł. To kiedy start![]()
Ja jak mowilem , bede dawal walki , nie moich idoli (Bardok , Broli , Przyszlosciowy Tronk , Radim , Szatan Serduszko jr , Wegeta , Wego) tylko reszty postaci i fuzji (Gogeta , Gotronk , Kibitoshin)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Ja mogę zacząć nawet teraz i po tym turnieju będzie Tankaichi Budokai tylko dla say-jinów. Bo ten Bobercika chyba będzie jeszcze długo trwał
Podaje liste walk które wylosowałem:
1 Android #18- Majin Buu (gruby)
2 Goku - Mr. Satan
3 Piccolo - Cell
4 Krillin - Captan Ginyu
5 Vegeta - Majin Buu (chudy)
6 Dr. Gero - Mistic Gohan
7 Frieza - Trunks
8 Gotenks - Tenshinhan
Podaje liste walk które wylosowałem:
1 Android #18- Majin Buu (gruby)
2 Goku - Mr. Satan
3 Piccolo - Cell
4 Krillin - Captan Ginyu
5 Vegeta - Majin Buu (chudy)
6 Dr. Gero - Mistic Gohan
7 Frieza - Trunks
8 Gotenks - Tenshinhan
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
1. Po co wy robicie tyle tych turnieji. Wystarczy przecież jeden.
Ja nie mam zamiaru przestać robić tego turnieju i zaraz po pierwszej edycji zaczyna się następna.
I proszę nie odgapiać mojego pomysłu.
Choć z drugiej strony róbcie co chcecie. Turniej mój i Szpanera będzie dalej trwał(bo BH jak zrobi własny pewnie odejdzie od jury naszego)
I proszę nie odgapiać mojego pomysłu.
Choć z drugiej strony róbcie co chcecie. Turniej mój i Szpanera będzie dalej trwał(bo BH jak zrobi własny pewnie odejdzie od jury naszego)

- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru