18 hours to final countdown ...
Moderator: Moderatorzy
18 hours to final countdown ...
Witam wszytkich zgromadzonych na tym forum .Chciałbym uprzejmie ogłosić ,czy też zakomunikować ,że za 18 godzin nastąpi rozłączenie mojego internetu i nie wiem czy kiedyś jeszcze będę go miał .Do zobaczenia ...
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK poczekam , mam nadzieje ze wrocisz , dobrze ze znowu nie mam tego wirusa Beagle , tez bym tak samo mialIt's the final countdown
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Na poczatku to byl szczur tego forum , ale potem zmienil sie ze nawet JA go polubilem (wszak ma 20 lat i jest fanem DB)Tommy pisze:Byłeś gwiazdą tego forum. Mam nadzieję, że powrócisz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Naprawde wielka szkoda że niezobaczymy cie przez jakiś czas
byłeś moim najlepszym kolegą na tym forum, i jedynym z którym miałem tak dobry kontak poza forum
dlamnie zawsze byłeś, jesteś, i będziesz legendą forum SSJPOWER, nieobchodzi mnie co myślą inni, dlamnie tak zostanie.
Mam nadzieje że może wpadniesz do kumpla który ma neta, lub do jakiejś kawiarenki i napiszesz tu coś od czasu do czasu, może być to zwykłe "pozdrawiam" lub coś w tym stylu, ale żebyś pamiętał o forum, i o nas
Nigdy niezasmuciłem się tym że znika znajomy z internetu, jak w Twoim przypadku, naprawde będe bardzo tęsknił
Zastanawiam sie też nad tym czy samemu nieodejść na jakiś czas żeby sie pozbierać po stracie takiego dobrego kolegi jakim nadal jesteś...
do szybkiego usłyszenia Wolak...
dlamnie zawsze byłeś, jesteś, i będziesz legendą forum SSJPOWER, nieobchodzi mnie co myślą inni, dlamnie tak zostanie.
Mam nadzieje że może wpadniesz do kumpla który ma neta, lub do jakiejś kawiarenki i napiszesz tu coś od czasu do czasu, może być to zwykłe "pozdrawiam" lub coś w tym stylu, ale żebyś pamiętał o forum, i o nas
Nigdy niezasmuciłem się tym że znika znajomy z internetu, jak w Twoim przypadku, naprawde będe bardzo tęsknił
Zastanawiam sie też nad tym czy samemu nieodejść na jakiś czas żeby sie pozbierać po stracie takiego dobrego kolegi jakim nadal jesteś...
do szybkiego usłyszenia Wolak...
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Mam dla wszystkich wspaniałe wieści
Dzwoniłem do Krzysia, i On mi powiedział że za 3 dni znowu będzie miał internet
czyli już niedługo powinniśmy go zobaczyć na naszym forum 
Dzwoniłem do Krzysia, i On mi powiedział że za 3 dni znowu będzie miał internet
- BH Daimaouji
- SSJ 5
W Piatek? Hmmmmmmm szkoda ze wtedy przyjezdza moj kuzyn z dziewczyna i nie bedzie miejsca 
Ale ta wiadomosc moze byc , powrot "Reikarancja Kakarotta"
Ale ta wiadomosc moze byc , powrot "Reikarancja Kakarotta"
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Wolak kun oczywiście że rozumiałem co mówiłeś
niedosłyszałem tylko czy mieszkania 2 czy 3, ale że powiedziałeś że będziesz miał neta to już niebyło poco sie pytać
Czekamy z niecierpliwością na twoją nową "rakiete" którą tu przylecisz
niedosłyszałem tylko czy mieszkania 2 czy 3, ale że powiedziałeś że będziesz miał neta to już niebyło poco sie pytać
Czekamy z niecierpliwością na twoją nową "rakiete" którą tu przylecisz
- BH Daimaouji
- SSJ 5
to ja dzwoniłem Do Wolaka a nie on domnie