Entei , Raikou i Suicune , Psy czy koty?!
Moderator: Moderatorzy
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bez watpienia? Przeciez pisalem na poczatku ze Nintendo powiedzieli ze to Koty! BTW nie ma w grze (wersja krysztalowa) NIGDZIE ze to sa psyKenyan pisze:Psy bez wątpienia. Choćby i w Pokemon Crystal mówią o złapaniu legendarnych psów.
Mimo iz by mnie ucieszyl twoj post , jednakze jak mozna mowic bezwatpienia , skoro oficjalne zdrodlo mowi ze to sa koty
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Przykro mi, ale tam wyraźnie pisze "DOG". Być może coś przeoczyłem, ale jestem tego prawie pewny.
Ostatnio zmieniony sob kwie 01, 2006 5:20 pm przez Keynan, łącznie zmieniany 1 raz.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmm ja zpaisalem sobie dwa texty i NIE ma zadnej mowy ze to psy , pisze tylko ze to pokemonyKenyan pisze:Nie zacytuje ci tego, bo już nie mam gier Pokemon. Jedyne co Ci teraz mogę powiedzieć to to, że postaram się to sprawdzić. Kiedy będę mógł zacytuje Ci ten fragment,
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nie ma co się sprzeczać, mój błąd. Jednak ciągle mi sie zdawało zę tam pisze o legendranych (hot)dogach .BH Daimaouji pisze: Hmmm ja zpaisalem sobie dwa texty i NIE ma zadnej mowy ze to psy , pisze tylko ze to pokemony
Ściąłem sava do tamtego momentu i faktycznie pisze o legendarnych pokemonach. Thx, za uwage.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
daj BH kun dowódBH Daimaouji pisze:Bez watpienia? Przeciez pisalem na poczatku ze Nintendo powiedzieli ze to Koty! BTW nie ma w grze (wersja krysztalowa) NIGDZIE ze to sa psyKenyan pisze:Psy bez wątpienia. Choćby i w Pokemon Crystal mówią o złapaniu legendarnych psów.
Mimo iz by mnie ucieszyl twoj post , jednakze jak mozna mowic bezwatpienia , skoro oficjalne zdrodlo mowi ze to sa koty

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wikipedia -> wersja Ang. -> Raikou , zreszta na Wikipedii jest blad dalej , Butterfree nie umieraja podczas godow , choc ta , TA informacja jest prawdziwa , choc nadal wierze ze to pieskibobercik pisze:daj BH kun dowódBH Daimaouji pisze:Bez watpienia? Przeciez pisalem na poczatku ze Nintendo powiedzieli ze to Koty! BTW nie ma w grze (wersja krysztalowa) NIGDZIE ze to sa psyKenyan pisze:Psy bez wątpienia. Choćby i w Pokemon Crystal mówią o złapaniu legendarnych psów.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019