Frezer, Cell, Buu - źli z konieczności?
Moderator: Moderatorzy
Frezer, Cell, Buu - źli z konieczności?
Czy tak nie uważacie? Cell został stwożony by niszczyć więc nie miał nic do gadania, Buu też został stworzony by niszczyć i też nie miał nic do gadania. W tych okazuje się że źli to byli Dr.Gero i Babidi z Bibidim. Przypadek Frezera jest najbardziej skomplikowany. Musiał być tyranem ponieważ była do tradycja rodzinny. Urodził się żeby kontynuować dzieło ojca. Choć może mógł się nie zgodzić.

- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Ale w dragonballu są też postacie które ze złej strony zeszły na dobrom Songo miał zniszczyć ziemię ale gdy spad w przepaść zrobił się dobry. Vegeta też nie był święty ale ożenił się z Bulmą i bronił ziemi. Niektóre postacie mają jakby wrodzony instynkt że mają niszczyć lecz dobro potrafi ich zmienić tak jak Vegete. Radtiz też mógł przejść na dobrą strone i by dzięki temu nie umarł.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Zeszty ta , potwierdzamRadtiz pisze:Ale w dragonballu są też postacie które ze złej strony zeszły na dobrom Songo miał zniszczyć ziemię ale gdy spad w przepaść zrobił się dobry. Vegeta też nie był święty ale ożenił się z Bulmą i bronił ziemi. Niektóre postacie mają jakby wrodzony instynkt że mają niszczyć lecz dobro potrafi ich zmienić tak jak Vegete. Radtiz też mógł przejść na dobrą strone i by dzięki temu nie umarł.
2.A skad wiadomo ze sie ozenil?!
3.Czytalem fanfikt i tam jest to pokazane , tak samo z Thalesem , zamiast go zabic , bylby Z wojownikiem w filmach kinowych
4.Jak mowilem , to tak chcial pan Akira , zreszta nigdy bym sie nie spodziewal ze taki diabel jak Vegete moze miec charakter podobny do Kakarotta (ochyda fuj
5.Nie bede jeszcze pisal do tematu , moze potem
6.Ta , Kakarotto mial taki byc , zreszta jesli chcesz wiedziec jaki by byl Kakarotto gdyby zostawil swoja prawdziwa nature , obserwuj charakter Thalesa ktory wyglada jak Kakarotto
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Dragon Fist
- A True Dragon
Wszystko zależy od inwencji pana Akiry 
Cell był zaprogramowany na zło i zniszczenie Goku...
Buu był złym demonem(bo po to są demony)
Freezer i cała rasa Cahngellingów mają we krwi pociąg do tyranizowania...
Nic więcej nie trzeba wyjaśniać... To proste... Inaczej wyglądałby temat zatytułowany "Opisz twoją opinię na temat czarnych charakterów Buu, Cell'a i Freezer'a" lub coś w tym stylu.
Cell był zaprogramowany na zło i zniszczenie Goku...
Buu był złym demonem(bo po to są demony)
Freezer i cała rasa Cahngellingów mają we krwi pociąg do tyranizowania...
Nic więcej nie trzeba wyjaśniać... To proste... Inaczej wyglądałby temat zatytułowany "Opisz twoją opinię na temat czarnych charakterów Buu, Cell'a i Freezer'a" lub coś w tym stylu.
DF nie zgodzę się z tobą np. Fat Buu mimo, że był demonem nie był zły(lubiał niszczyć, ale potem się zmienił). Freezer kontynuował tradycje rodziny. Tak jak można powiedzieć Saiyajnie byli źli z wyboru.Co do Cella czy byl zły ??? Można powiedzieć, lecz robił to wszystko aby zdobyć i pokazać swą moc. Przecież mógłby od razu zniszczyć Ziemie i inne planety. Zły był z pewnością Brolli i Omega Shenron.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gdyby Sajanowie (czysci/zli) stali sie SSJ bys powiedzial co innegopp3088 pisze:Tak jak można powiedzieć Saiyajnie byli źli z wyboru
Ogladajac film 8 watpie , zeby Sajanowie byli zli bo sluzyli Freezie , sajanowie to barbarzyncy i raczej lubia rzadze krwi i walczyc , a jako SSJ (np. Broli) to by zniszczyli CALY wszechswiat (wiec lepiej nie uderzac piescia Kakarotta w GT w glowe , zeby odzyskal pamiec , bo by zniszczyl nas wszystkich! Gdyz znal kazdy poziom SSJ)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Hmmm, wyjaśnie to tak: Są oni źli z konieczności, bo takimi stworzył ich pan Akira. Mogliby jednak być dobrzy(Buu był). Taki Freeza, gdyby nie jego duma i chęć zawładnięcia wszechświatem, to byłby dosyć dobrym kompanem do wycieczek XD A Cell? Tu już gorzej. Tak jak stworzył go Dr. Gero, a co jeśli Dr. Gero lubiłby KKRT? Kazałby Cellowi chronić Son Goku i tyle XD
Mi się wydaje że są źli przez ich stwórców, emm... King Cold uczył zła freezy.Choć chcieli pozabijać moich ulubionych dobrych bohaterów (xD) to ich i tak lubie najbardziej Freeza i Buu.
www.dbo2.pl - Zapraszamy