Prace by Groku
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Cos jak na neuropod , Son Goharotto uzyl Spriteow Kakarotta i Vegety i wyetytowal je w Bardocka , bo ja bym chcial Spritesheet Pan z GT zebym mogl nia zagrac w mojej grze DB bo daje teraz animacje walki wlasnie z LSW!Rudi pisze:Jak mi wyjaśnisz oco chodzi to ci odpowiem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hm....
Praca z Kid Buu
Jakość postaci bardzo słaba. Zero efektów naniesionych na nie. Taże Outer glow mi się nie podoba. Czcionka - okropność.
0/6
Kolejne dwie prace
W obu przypadkach średnie tło. Zero efektów na postaciach, które są słabej jakości. Outer Glow.
1/6
Ostatnia sygna
Najlepsza. Może czcionka ponownie ta sama, ale nawet pasuje TROCHE klimatem. Postaci także ujdzie, w tym wypadku Outer Glow pasuje. Myśle jednak, że nie potrzebny jest jej duplikat w tle.
2/6
Radzę zacząć używać jakiś blurów, ponieważ takie postacie nie wyglądają zbyt atrakcyjnie.
Praca z Kid Buu
Jakość postaci bardzo słaba. Zero efektów naniesionych na nie. Taże Outer glow mi się nie podoba. Czcionka - okropność.
0/6
Kolejne dwie prace
W obu przypadkach średnie tło. Zero efektów na postaciach, które są słabej jakości. Outer Glow.
1/6
Ostatnia sygna
Najlepsza. Może czcionka ponownie ta sama, ale nawet pasuje TROCHE klimatem. Postaci także ujdzie, w tym wypadku Outer Glow pasuje. Myśle jednak, że nie potrzebny jest jej duplikat w tle.
2/6
Radzę zacząć używać jakiś blurów, ponieważ takie postacie nie wyglądają zbyt atrakcyjnie.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Przydalo by sie logo z Rodzina Bardocka (Bardock , Radim , Kakarotto , Gohan , Goten , Pan GT , Goku jr) mozesz zrobic?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019