DBGT : 100 lat pozniej (nowi bohaterowie)
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
NIE moze zginac , zreszta dam mu bardzo dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga wycieczkeRudi pisze:No to dawaj dalej, chce żeby kakarotto zginoł
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
C.D.
Kakarotto ssj4 : He...he nie moge cie pokoanc , jestes za silny , ale mam cos w nazadrzu!
Ja :
pokaz to wiec
Kakarotto ssj4 : Jak sobie zyczysz kuzynku
Zmienia sie w ssj5
Kakarotto : Oto ssj5
Ja : Ta? I? Teraz moja kolej sie przemienic!
Kakarotto :
Ja : Bedziesz pierwsza i ostatnia osoba ktora zobaczy moja transformacje!
Zmeiniam sie
Kakarotto : Nie mozliwe! Nigdy nie czulem takiej mocy!
Ja : Zobacz Kakarotto oto SCH3!
Nie myl tego poziomu z waszym zalosnym SSJ3 , wlosy moje wszak rosna , i mam wyladowanie elektryczne ale NIE mam zrednic w tym poziomie , teraz zacznyjmy
Pokonuje Kakarotta
Kakarotto : He...he...he jestes silny
Ja : Teraz pozwole cie wyslac w dluga podroz kuzynku! Ha...Mster...Ha...Me...Ha!
Kakarotto : ?!
Moc fali byla tak duza te Kakarotto odlecial wraz z fala , bez swoich butow
Ja (w normalnym poziomie) : I co kuzynku? Powodzenia nastepnym razem
Narrator : I tak ksiaze Mroku pokonal Songa , ale to jeszcze nie koniec historii!
Koncowka : Budokai 3 Ending theme
Postacie
Książe Bartuś
Kakarotto
Goku jr (Powtorzenie odcinka)
Vegeta jr (Powtorzenie odcinka)
Vegeku jr (Powtorzenie odcinka)
Narrator
Kakarotto ssj4 : He...he nie moge cie pokoanc , jestes za silny , ale mam cos w nazadrzu!
Ja :
Kakarotto ssj4 : Jak sobie zyczysz kuzynku
Zmienia sie w ssj5
Kakarotto : Oto ssj5
Ja : Ta? I? Teraz moja kolej sie przemienic!
Kakarotto :
Ja : Bedziesz pierwsza i ostatnia osoba ktora zobaczy moja transformacje!
Zmeiniam sie
Kakarotto : Nie mozliwe! Nigdy nie czulem takiej mocy!
Ja : Zobacz Kakarotto oto SCH3!
Pokonuje Kakarotta
Kakarotto : He...he...he jestes silny
Ja : Teraz pozwole cie wyslac w dluga podroz kuzynku! Ha...Mster...Ha...Me...Ha!
Kakarotto : ?!
Moc fali byla tak duza te Kakarotto odlecial wraz z fala , bez swoich butow
Ja (w normalnym poziomie) : I co kuzynku? Powodzenia nastepnym razem
Narrator : I tak ksiaze Mroku pokonal Songa , ale to jeszcze nie koniec historii!
Koncowka : Budokai 3 Ending theme
Postacie
Książe Bartuś
Kakarotto
Goku jr (Powtorzenie odcinka)
Vegeta jr (Powtorzenie odcinka)
Vegeku jr (Powtorzenie odcinka)
Narrator
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1. Nie naciskam ALT bo mi się nie chcę-żadne wytłumaczenie. Wierz mi bardziej rozumie np kompać niż bez polskich liter-kapac.BH Daimaouji pisze:pp3088 pisze:1.!!!! Dzieci neostrady się nie zmieniają. Co to za forum? Polskie? Pisz po polsku chyba, że nie potrafisz. Żałosny jesteś myślisz, że jak ktoś pisze bez polskich liter to jest cool. Weż słwonik i do nauki, analfabetyzm wtórny.BH pisze: LOL , to ze nie pisze polskich liter nie znaczy ze robie TAKIE bledy ortogarficzne jak inni ciolku! Lepiej nie pisac polskich liter niz pisac "przez" przez "ż" itp. LOL
"Wybacz" ze musialem to powiedziec , swoj post byl glupi
Polska doprawdy jest krajem ydiotow
BTW sam jestes zalosny , czlowieczkuEch ci ludzie NIGDY sie nie naucza
Edit
P.S. Sorry poniosło mnie. Nastepnym razem jak piszesz jak piszesz nie pouczaj innych!!!!!!!
1.Sam jestes dzieckiem neostradyNie pisze bo mi sie nie chce , zreszta kazdy moze sie domyslec o co mi chodzi
2.Ty tez nie zapomnij o tym! Jak chcesz pyskowac do kogos swojego pokroju , to obrazaj Goku ssj2 i Vegete ssj2 , lub te powietrze Ziomster! A nie mnie (I Kenyana tez nie)
3."Wybacz" ponioslo mnie tez , ale sie nie martw , zawsze taki jestem , do bezwartosciowych szumowin
4.PP3088 pisze:Weż słownik i do nauki5.Fanfikt potem , bo dzieki PP3088 mam dobry humorCzym do diabla jest ten gowniany txt?!![]()
2. Wystarczy , że zniżyłem się do twojego poziomu.
3. Aż tak bardzo siebie nie nawidzisz. Już wiem co ty mówisz jak widzisz siebie w lustrze.
4. Dziekuję. Lubie pocieszać dzieci troski, bo ciężko im się żyje. Miłego dnia.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Hehpp3088 pisze:1. Nie naciskam ALT bo mi się nie chcę-żadne wytłumaczenie. Wierz mi bardziej rozumie np kompać niż bez polskich liter-kapac.BH pisze:pp3088 pisze: 1.!!!! Dzieci neostrady się nie zmieniają. Co to za forum? Polskie? Pisz po polsku chyba, że nie potrafisz. Żałosny jesteś myślisz, że jak ktoś pisze bez polskich liter to jest cool. Weż słwonik i do nauki, analfabetyzm wtórny.
Edit
P.S. Sorry poniosło mnie. Nastepnym razem jak piszesz jak piszesz nie pouczaj innych!!!!!!!
1.Sam jestes dzieckiem neostradyNie pisze bo mi sie nie chce , zreszta kazdy moze sie domyslec o co mi chodzi
2.Ty tez nie zapomnij o tym! Jak chcesz pyskowac do kogos swojego pokroju , to obrazaj Goku ssj2 i Vegete ssj2 , lub te powietrze Ziomster! A nie mnie (I Kenyana tez nie)
3."Wybacz" ponioslo mnie tez , ale sie nie martw , zawsze taki jestem , do bezwartosciowych szumowin
4.PP3088 pisze:Weż słownik i do nauki5.Fanfikt potem , bo dzieki PP3088 mam dobry humorCzym do diabla jest ten gowniany txt?!![]()
2. Wystarczy , że zniżyłem się do twojego poziomu.
3. Aż tak bardzo siebie nie nawidzisz. Już wiem co ty mówisz jak widzisz siebie w lustrze.
4. Dziekuję. Lubie pocieszać dzieci troski, bo ciężko im się żyje. Miłego dnia.
2.Znizyc sie do mojego poziomu? Nie mozliwe , znizyc to sie mozesz....do poziomu ludzi
3.Ja siebie lubie! BTW nic nie mowie , a co mam mowic? I tak przez dorastanie jestem brzydki!
4.Ja ciebie tez , wpolczuje takim debilom jak ty!
5.Pisz na temat , o ile masz mozg
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiem ale to brzmi fajnie , ciekawe jaka teraz bedzie wielkosc pol cytowaniabobercik pisze:Możecie się ciągle nie cytować, bo to jest wkurzające
A oto zwiastun kolejnych odcinkow
1.Dae , Bobercik i Bartek sie pojawiaja
2.Bardock i Ziemski Bardock walcza z moim tata , zeby byla rowna walka
3.Inne fan fuzje
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Maszbobercik pisze:Kurde, daj zaraz następny odcinek bo się nudzę
Narrator : Książe Bartuś pokonal Songa! Jednak , to nie jest koniec jego przygod , A co slychac o Bardocka?
Odcinek 7 : "Przerazajaca moc Zlego Bardocka!"
Ja : To cie zmuchnelo
??? : Dobra robota Bartuś
Ja : Ten glos
Dae sie pojawia
Ja : Dae kun! Dobrze ze jestes
Dae : He he , a gdzie Kakarotto?
Ja : On gdzies tam lata od mojej fali hamsterhamehy
Dae :
Tymczasem
Bardock (leczac) : Bracie gdzie jestes? Domagam sie rewanzu!
Nagle kogos zauwaza
Bardock : ??? Kto to , wyglada jak ja
Ziemski Bardock : Czesc chcialbym ci pomoc , sam nie dasz rady , ale razem pokonamy mojego brata!
Bardock : Ile tu "klonow"?! Dobra choc ze mna
I tak nadlecieli
Zly Bardock : Wiec moi bracia widze ze odwaliscie sie zjawic , nadal jestes rozgniewany bracie ze cie pokonalem i osiagnales temu SSJ4?
Bardock : Tak!
Zly Bardock : Ha ha ha , zawiodzisz mnie bracie , a pomyslec ze powstalem od twojego DNA
Bardock : ?! Mojego DNA?!
Zly Bardock : Jeszcze nie rozumiesz? Jestem klonem tego Bardocka obok ciebie
Ziemski Bardock : Dobra skoczmy z tym
Zmienia sie w ssj4
Bardock : Ty tez umiesz ssj4?! To nie sprawiedliwe!
Zly Bardock :
Zmienia sie w ssj4
Bardock : ?! Czemu masz zlote wlosy jako ssj4?
Zly Bardock : Bo jestem klonem he he dobra zaczynam
Wykonuje Kienzana ktory trfia w gore
Bardock : ?! nie mozliwe
Narrator : I tak nasi bohaterowie maja ciezkie klopoty , czy pokonaja Zlego Bardocka?!
Postacie
Książe Bartuś
Zly Bardock
Dae
Bardock
Ziemski Bardock
Kakarotto (Powtorzenie odcinka)
Narrator
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Rudi pisze:Pisałes w zwiastunie że bobercik sie pojawi
Pisalem w nastepnych nie w nastepnym!A oto zwiastun kolejnych odcinkow
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh , i tak potem Szpaner to usunie BTW kolejne odcinki potemRudi pisze:BH pisze:.....................................................bobercik pisze: dzięki że o mnie dbasz, wzruszyłem się![]()
No tu BH chyba troche przesadziłeś to jest offtop tygodnia
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019