H3:WOG

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Jednostki 8 poziomu, strzelcy (lawy albo wulkaniczni), wilkolak, mozliwosc wogifikacji map, powrot zamku conflux, kazde jednostki zdobywaja exp i rozwijaja sie w ten sposob, wszystkiego wiecej nie pamietam bo dawno w nia nie gralem :(, jak strona ktora na poczatku umiescilem powroci to wszystko bedzie mozna zobaczyc co nowego.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Bliz pisze:powrot zamku conflux (wrót żywiołów)
Jaki powrót?! Jaki znowu powrót?! No co ty wystarczy tylko zainstalować AB a potem SOD i wrota żywiołów można wybierać w edytorze :P bez potrzeby instalowania WOG.

Duchy z Enroth. Te ulotne kreatury powróciły. Nie mając ani ciała, ani krwi, będac na wszystko obojętne, zabijają wszystkich wyszarpując uwolnione dusze. Erathiańskie Duchy, od czasu spędzonego w Enroth, poznały kilka sztuczek; nauczyły się zabierać dusze ze wszystkich stworzeń i potworów na polu walki. Odtąd nie tylko żywe istoty mogły zasilać szeregi Duchów, lecz także martwe, nieżyjące i nieumarłe. Jedynie machiny wojenne takie, jak Balista czy Katapulta pozostały poza zasięgiem ich upiornego objęcia. :twisted:

Ciekawe kiedy darzą addon a'la db? Bo jak na razie te edycje ktore robie są dziwne Piccolo jr jest tym fasolarzerz z lochów itp.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

Zacznijmy od tego żę WOG to nieoficjalny dodatek ktory jest mimo wszystko dobrą grą. Zastanawia mnie co Arti mysli jak to czyta.... przeciez to jest żałosne. Googli nie macie? o takie zeczy sie pytacie? przeciez to przesada.... na hasło offtopic robicie niezły spam. Zastanowcie sie czasem zanim nacisniecie na WYSLIJ
---
Z innych for pochodze ale na zadnym nie spotkalem sie z takim czyms. Arti czy tu tak bardzo mozna pisac o byle czym?
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Bliz
SSJ 5

Nie pasuje Ci cos to nie wchodz tu anie krytykujesz, pozatym jak Ciebie nie bylo wszystko bylo dobrze i spokoj panowal a przyszedles od razu sapmy nie spamy, chce dodac ze ta strona ktora dalem na pcozatku tematu juz dziala:)
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Atom pisze:Zacznijmy od tego żę WOG to nieoficjalny dodatek ktory jest mimo wszystko dobrą grą. Zastanawia mnie co Arti mysli jak to czyta.... przeciez to jest żałosne. Googli nie macie? o takie zeczy sie pytacie? przeciez to przesada.... na hasło offtopic robicie niezły spam. Zastanowcie sie czasem zanim nacisniecie na WYSLIJ
---
Z innych for pochodze ale na zadnym nie spotkalem sie z takim czyms. Arti czy tu tak bardzo mozna pisac o byle czym?
Ty piszesz byle co. Skoro temat został to widocznie mi nie przeszkadza.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

[OFFt mode ON]
Jasne.... postaram sie przyzwyczajic do waszych foromowych obrzędów...poprostu na forum kotorym za dnia przebywam jest troche bardziej rygorystycznie (fuck XD) i jakos gdy mnie pouczano ciagle sam stalem sie chlopcem do pouczania. I choc to nie moje miejsce na to to musicie mi to czasem wybaczyc i nie brac tego do serca
[OFFt mode OFF]
Oka koniec offtopa. Wog RLZ i tyle =D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Atom pisze:Wog RLZ i tyle =D
A tak wogule to inferno creatures rulez , Cereberees , wolfes rulez etc. :P HOMM3 forever a , Angels sucks :twisted:

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

A tak wogle to mam ciekawe programiki do WOGA :P Na edytowanie jednostek, grafiki itp. Teraz pisze skrypta. Ktos sie na tym zna bo sam nie wyrabiam...
Bliz
SSJ 5

Jak mnie wprowadzisz w tajniki skryptowania to moze sie pobawie z Toba... Jesli okazesz sie dobrym nauczycielem oczywiscie:P
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

To jak z html'em trzeba nauczyć się języka. Dlatego wyśle Ci komendy żebyś się nauczył. Pozdro
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wszak do tego tematu nikt nie odpowiadal dawno , ale szukalem informacji o WoG i zobaczylem to http://www.wog.acidcave.com/stuff.php ciekawe czy zobaczymy znowu Wilki w HoMM przed HoMM 4? (bo jak na razie sa tylko dane , ze mial byc stworzony) Mam nadzieje ze tak

BTW ciekawe czy darza postacie z DB do gry , chetnie bym dowodzil Brolim i Vegeta jako stworami :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ