Hej!
Mam pytanie do was jako znawców DB. Czy bohaterka nazywająca się Bulma cierpi na Bulimię? Jeśli nie to czy zbierzność nazw jest przypadkowa? Jeśli tak to czy w którymś z odcinków były pokazane objawy?
ps. do andmina i moderka: tylko nie usuwajcie mojego tematu
Oczywiście że nie BTW moja sąsiadka myli czasami imię bulmy z bulwą , więc nie , Bulma nie cierpi na bulimie (nigdy dużo nie jadła) ale jednak Bulma cierpi na nałóg paleniowy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Choć na początku Vegeta chciał ją zabić , ale potem gdy są dwa wybory : Ksiąze pustyni i Książe to wiadomo chyba kogo by ona wybrała BTW Teraz wiem skąd te plotki że Radim jest synem Króla Vegeta , żona Bardocka woli z krolem miec dziecko niż z jakimś bez klasowym żołnierzem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Bosh.... weź idź zobacz sobie znaczenia imion potem pisz posty -_-'
Rownie dobrze moge napisa czy Songa ma cos w spolnego z Pongo, azjatycka grą...= .=
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Nie wszyscy są mądzrzt jednak... Taki temat, a nie przyszło ci na myśl że imiona są japońskie a nawet to na każdej prawie stronie piszą znaczenia imion