H3:WOG
Moderator: Moderatorzy
Jednostki 8 poziomu, strzelcy (lawy albo wulkaniczni), wilkolak, mozliwosc wogifikacji map, powrot zamku conflux, kazde jednostki zdobywaja exp i rozwijaja sie w ten sposob, wszystkiego wiecej nie pamietam bo dawno w nia nie gralem
, jak strona ktora na poczatku umiescilem powroci to wszystko bedzie mozna zobaczyc co nowego.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jaki powrót?! Jaki znowu powrót?! No co ty wystarczy tylko zainstalować AB a potem SOD i wrota żywiołów można wybierać w edytorzeBliz pisze:powrot zamku conflux (wrót żywiołów)
Duchy z Enroth. Te ulotne kreatury powróciły. Nie mając ani ciała, ani krwi, będac na wszystko obojętne, zabijają wszystkich wyszarpując uwolnione dusze. Erathiańskie Duchy, od czasu spędzonego w Enroth, poznały kilka sztuczek; nauczyły się zabierać dusze ze wszystkich stworzeń i potworów na polu walki. Odtąd nie tylko żywe istoty mogły zasilać szeregi Duchów, lecz także martwe, nieżyjące i nieumarłe. Jedynie machiny wojenne takie, jak Balista czy Katapulta pozostały poza zasięgiem ich upiornego objęcia.
Ciekawe kiedy darzą addon a'la db? Bo jak na razie te edycje ktore robie są dziwne Piccolo jr jest tym fasolarzerz z lochów itp.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zacznijmy od tego żę WOG to nieoficjalny dodatek ktory jest mimo wszystko dobrą grą. Zastanawia mnie co Arti mysli jak to czyta.... przeciez to jest żałosne. Googli nie macie? o takie zeczy sie pytacie? przeciez to przesada.... na hasło offtopic robicie niezły spam. Zastanowcie sie czasem zanim nacisniecie na WYSLIJ
---
Z innych for pochodze ale na zadnym nie spotkalem sie z takim czyms. Arti czy tu tak bardzo mozna pisac o byle czym?
---
Z innych for pochodze ale na zadnym nie spotkalem sie z takim czyms. Arti czy tu tak bardzo mozna pisac o byle czym?
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Ty piszesz byle co. Skoro temat został to widocznie mi nie przeszkadza.Atom pisze:Zacznijmy od tego żę WOG to nieoficjalny dodatek ktory jest mimo wszystko dobrą grą. Zastanawia mnie co Arti mysli jak to czyta.... przeciez to jest żałosne. Googli nie macie? o takie zeczy sie pytacie? przeciez to przesada.... na hasło offtopic robicie niezły spam. Zastanowcie sie czasem zanim nacisniecie na WYSLIJ
---
[OFFt mode ON]
Jasne.... postaram sie przyzwyczajic do waszych foromowych obrzędów...poprostu na forum kotorym za dnia przebywam jest troche bardziej rygorystycznie (fuck XD) i jakos gdy mnie pouczano ciagle sam stalem sie chlopcem do pouczania. I choc to nie moje miejsce na to to musicie mi to czasem wybaczyc i nie brac tego do serca
[OFFt mode OFF]
Oka koniec offtopa. Wog RLZ i tyle =D
Jasne.... postaram sie przyzwyczajic do waszych foromowych obrzędów...poprostu na forum kotorym za dnia przebywam jest troche bardziej rygorystycznie (fuck XD) i jakos gdy mnie pouczano ciagle sam stalem sie chlopcem do pouczania. I choc to nie moje miejsce na to to musicie mi to czasem wybaczyc i nie brac tego do serca
[OFFt mode OFF]
Oka koniec offtopa. Wog RLZ i tyle =D
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A tak wogule to inferno creatures rulez , Cereberees , wolfes rulez etc.Atom pisze:Wog RLZ i tyle =D
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wszak do tego tematu nikt nie odpowiadal dawno , ale szukalem informacji o WoG i zobaczylem to http://www.wog.acidcave.com/stuff.php ciekawe czy zobaczymy znowu Wilki w HoMM przed HoMM 4? (bo jak na razie sa tylko dane , ze mial byc stworzony) Mam nadzieje ze tak
BTW ciekawe czy darza postacie z DB do gry , chetnie bym dowodzil Brolim i Vegeta jako stworami
BTW ciekawe czy darza postacie z DB do gry , chetnie bym dowodzil Brolim i Vegeta jako stworami
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019