Wybór ojca

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wybór ojca

Post autor: BH Daimaouji »

Tu za sprawą ispiracji Temple o Trunks daje kadytaure na wybór ojca najpierw zaczniemy od Bardocka

P.S. Zdjęć będzie mało , a nie tak jak przypadku działu obrazki

Obrazek

Bardock

Widok : Zupełnie jak KKRT poza tą blizną na lewej części twarzy i z opaloną twarzą , skoro kkrt jako ssj4 wygląda tak fajnie to Bardock ho ho , ma także zbroje więc wygląda fajnie

Inteligencja : IQ sajana , bohater planety Vegeta który chciał pomoc od swoich przyjaciół , niestety te koty nie uwierzyły mu i Bardock sam ruszył na ratunek swojej planety innymi słowy jest mądrzejszy od swego młodszego syna (ponieważ powiedział im żeby poszli do piekła)

Charakter : zmienny , w zależnosci od wersji , ale dba o swoich przyjaciół niz jego pobratyncy więc jest trochę dobrym sajanem

Poziom mocy : całe 10000 jednostek po wyleczeniu czyli baaaaaaardzo silny tatuś

Ataki : Fala KI i ta kula którą chciał zniszczyć Freeze

Zawodnictwo o niego : Ja (jest tylko mój :evil:) , Atom , Bart , Macix , Trocinka , Didix

Rodzeństwo : Radim i KKRT o ile KKRTa zabijesz , to tylko Radim :twisted:

Dziadek : ???

Troskliwość : Zmienny tatuś ale porownując wersje USA to bardzo dobry tatuś , który przytuli cie i będzie miejmy nadzieje miał w tobie powierzenie jego misji jak go już nie będzie (np. pomścienie sajanów)

Analiza : Cool tatuś , musisz go mieć :P

Obrazek

Król Vegeta

Widok : Typowy średniowieczny król , stojące włosy (jak Vegeta) i Broda

Inteligencja : Będząc Królem , Król Vegeta postanowił także przeciwstawić się Freezy zamiast wykonać dla tego szczura rozkazów

Charakter : Dba o syna i wierzy w jego możliwości oraz oczywiście zabija tych co nie wykonują jego rozkazów , innym słowy typowy barbarzyński król

Poziom mocy : silniejszy od Bardocka i BEZ problemu pokonał Paragasa - ojca Broli'ego

Ataki : KI atack!

Zawodnictwo o niego : Angel z GG która wybrała go , Piter ssj3

Rodzeństwo : Vegeta , który chociaż uzna cie za miernote , w przeciwnym razie jeśli masz charakter podobny do niego i uznasz kkrta za miernote to raczej polubi ciebie :twisted:

Troskliwość : Dba o syna to fakt , wszytkie inne dzieci nie traktuje tak bardzo emocjolanie jak swoje dzieci więc jest troche troskliwy , ponadto nie chec żebyscie byli słabsi od legendarnych ssj

Analiza : Jeśli chcesz być księcem/księżniczką i być docenianym to oto tata dla ciebie :P

Obrazek

Para(Szczur)gas

Widok : Wąsy , skóra murzyna i stojące włosy

Inteligencja : Bardzo głupi i ma chec na zemste na rodzinie króla Vegety , ale jeśli chodzi o to że ma stracić kontrole nad synem i stracić planety do rządzenia to jest geniuszem (czyli nie dopuścić do tych rzeczy).

Charakter : za czasów "nańczenia" syna otrzymał od niego "nagrode" w postaci blizny na lewym oku (bo wstrącał sie w jego zabawe) , wykorzystuje siły własnych dzieci do podbijania planet i niszczenia galaktyk , nei pozwala synowi żeby ten wkur**ł sie na jego wroga zwanego H**rottem , zły tata.

Poziom mocy : Miernota , słabszy od Bardocka i Króla Vegety a nawet......od własnego syna , który i tak stał sie jego katem (ale wy tak samo byście zrobyli :twisted:)

Ataki : KI balls

Zawodnictwo o niego : jest wolny

Rodzeństwo : Jedyny i niepowtarzalny brat Broli :P

Troskliwość : Na początku wykorzystuje swoje dzieci jak są legendarnymi ssj , potem daje im podzielenie imperium więc całkiem troskliwy , ale jeśli chodzi o ucieczke z planety to raczej zostawia ciebie na pastwe losu :evil:

Analiza : Wybór tego ojca jest bezkorzyści , o ile , chcesz mieć jako Brata Broli'ego :twisted:

Teraz wy dalecie ochotników lub wyrażacie się na ten temat.

Didix pisze:Powiem szczerze ,że fajny dział......,ale nie zapominaj ,że KKRT czy Vegeta też są ojcami..........
Tak dam ich ale poootem , najpierw będą : Piccolo Daimao , Król zimna , Bora i Gyumao potem dojdą : Vegedock , Bageta , KKRT , Vegeta książe , Vegetto , Gogeta itp.

OK ciąg dlaszy

Obrazek

Piccolo daimao (Wielki demoński król Szatan serduszko)

Widok : Zielony tata z czułkami na głowie , i z rózowymi plamkami na ramieniach i brzuchu oraz z napisem "diabeł" na bluzie

Inteligencja : Dosyć mądry gdyż chce zebrać kule by odzyskać młodosć i rzecz jasna nie chce oddać części świata jakiemuś wieśniakowi imieniem Pilaf

Charakter : Czyste zło , co za tym idzie diabielski śmiech (który rządzi) , ustalił jedno prawo : "każdy kto będzie zły , będzie wynagrodzony" och honorowy król jesli chodzi o zło

Poziom mocy : Najsilniejszy wróg z DB (oczywiście zaraz po synu)

Ataki : Bakurikihama , Makosen

Zawodnictwo o niego : Brak danych ale chyba wolny

Rodzeństwo : Wielki demoński książe Szatan serduszko jr :P

Dziadek : Nameczanin Guru :P

Troskliwość : Jest czystym złem wiec raczej nie dba o syna , ale jego dzieci mają kontynuować jego mroczną linie , więc docenia swoje dzieci i raczej chce żeby byli źli niż dobrzy.

Analiza : Jeśli lubisz ojca z typowym śmiechem zła to oto on :twisted:

PS: E w sensie rodzienstwo i dziadek mi chodzi , o tych jak go wybierzemy za ojca , wiec Rodzienstwo
Ostatnio zmieniony sob lut 05, 2005 5:25 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 5 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Bardock jest zawalistym ojcem , zwlaszcza ze to stary Goku wiec nie moglem wybrac inaczej hehe .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:zwlaszcza ze to stary Goku wiec nie moglem wybrac inaczej hehe .
Hmmmmmmm doslownie to Bardock nie jest stary wszak to 100% sajan a ci sajanowie nie starzeja sie tak szybko :wink:

Yosh wracamy do wyboru , teraz Krol zimna :)

Obrazek

(Wielki) Krol zimna

Widok : Jak Freeza w 2 formie ale nieco inaczej , dodatkowo pereryna

Inteligencja : Ma IQ Changelinga (a oni IQ duzego nie maja :lol:) ale wykorzystal nieuwage Tronka zeby zabrac jego miecz myslac ze to zrodlo jego mocy , jednak sie mylil :lol:

Charakter : To jest Changeling , potrzebujesz wiekszego infa?

Poziom mocy : Brak oficjalnego poziomu ale plotki glosza ze jest silniejszy od swoich synow

Ataki : ???

Zawodnictwo o niego : Brak danych ale chyba wolny

Rodzeństwo : 4 formowy Freeza i 5 formowy Cooler :)

Troskliwość : Odbudowal wlasnego syna wiec chyba ma troche uczuc ponadto , pewnie tak by zrobil do wszystkich swoich rzadnych wladzy dzieci

Analiza : Wszak nie lubie changelingow , ale cooler jako starszy brat :twisted:

OMG wszyscy chca Bardocka! :evil: Ciekawe jak my go sobie podzielimy na nas wszystkich? Sklonowac go? :?

kris13 pisze:chyba będzie trzeba
Zreszta moj tata w swiecie DB juz jest klonem Bardocka , powod macie w moim fanfiku!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ja bym chciał Vegete ou na ojca. Powody? Razem z dumnym ojcem latalibyśmy po planetach niszcząc ich mieszkańców(jakto z Vegetą) i terroryzując :P Freeza w Saiyańskiej skórze :twisted: Z tym, że czasem okazywałbym litość... Jak miło pomarzyć :P
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Oddaję pewny głos na Bardock San'a, podoba mi się jego styl walki i styl życia, jego charakter daje mi do myślenia... Na jego przykładzie można odszukać wiele ponadczasowych uczuć i bardzo się z nim uosobić. Txt z Bardock the Father of Goku, który najbardziej zapadł w moją pamięć: ["He remembers every second of every fight, but he remembers nothing from his personal life... Bardock, do you remember when your son was born? "
"No, but it was long time ago"
No, it was yesterday"]
Lubię ten moment w specialu =]
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Post autor: Vexeta »

Ja oddam glos ( co pewnie nikogo nie zdziwi :twisted: ) na Krola Vegete!
Jago uzasadnienie napisze: ZNISZCZYĆ KAKAROTTA! :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:Ja oddam glos ( co pewnie nikogo nie zdziwi :twisted: ) na Krola Vegete!
Jago uzasadnienie napisze: ZNISZCZYĆ KAKAROTTA! :twisted:
E nie wiem czy ojciec Vegety chcial go zniszczyc , napewno ci nie chodzi o ksieciu Vegecie?
Wolak pisze:Król Vegeta nawet nie znał Goku(Kakarotta),więc napewno nie chciał go zniszczyć .
Znal (widac to w filmie 8 ) ale byl nie grozny dla jego syna (gdyz byl miernota :lol: , wiec go on ignorowal.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

BH Daimaouji pisze:
Wolak pisze:Król Vegeta nawet nie znał Goku(Kakarotta),więc napewno nie chciał go zniszczyć .
Znal (widac to w filmie 8 ) ale byl nie grozny dla jego syna (gdyz byl miernota :lol: , wiec go on ignorowal.
Podaj moment ,gdzie rzekomo go zna ,bo Goku został wysłany na ziemię niedługo po tym jak Brollemu nóż wbili .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wolak pisze:
BH Daimaouji pisze:
Znal (widac to w filmie 8 ) ale byl nie grozny dla jego syna (gdyz byl miernota :lol:) , wiec go on ignorowal.
Podaj moment ,gdzie rzekomo go zna ,bo Goku został wysłany na ziemię niedługo po tym jak Brollemu nóż wbili .
No kiedy wlasnie mu wbija noz , w filmie 8 widac , Krol Vegeta widzi obu ale ignoruje Kakarotta bo mial na celownika tego "bachora diablicy"

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Post autor: Vexeta »

No moze Krol Vegeta nie chcial ale aj bym sie z bratem trzymal i zniszczyl Kakkarotto a potem bysmy opanowali caly wszechswiat :twisted:
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Ja bym na ojca wybrał Son Goku, ponieważ byłby fajnym i opiekuńczym ojcem(a poza tym silny) choć mógłby mieć trochę charakteru Bardocka i chęć trenowania mnie jak Vegeta Trunksa
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Czas dac nowego tate , wiec przyspieszam tempo i daje Bagete :)

Bageta

Obrazek

Widok : 40 letni Gogeta z wasami , broda i blizna

Inteligencja : IQ Krola Vegety i Bardocka

Charakter : Krol Vegety i Bardock

Poziom mocy : Nie znany , ale chyba 30000

Ataki : ???

Zawodnictwo o niego : Brak , choc

Rodzeństwo : Tylko Gogeta , o ile Wego tez sie liczy

Dziadek : Nie znany , ale chyba podobny do Bagety

Troskliwość : Chyba dba o dzieci (patrz info o Krolu Vegecie i Bardocku)

Analiza : Calkiem fajny tata , sam jest moim tata chrzestym w swiecie DB , jednakze , "zyje" tylko na 30 minut wiec

bobercik pisze:Mogę zrobić opis Kakarotta
Mozesz , ale uzyj tego formularza
Widok :

Inteligencja :

Charakter :

Poziom mocy :

Ataki :

Zawodnictwo o niego :

Rodzeństwo :

Dziadek :

Troskliwość :

Analiza :
Oczywsicie napisz w "poziom mocy" ze rozny no bo jak napisesz ze "najpotezniejsza istota we wszechswiecie" to ja bede sie smial :lol:

Inne opisy wykorzystuj z gory tych opisow , pamietaj zeby dodac zdjecie
Ostatnio zmieniony ndz maja 14, 2006 7:49 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 6 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Obrazek

Widok : Ok. 30 letni Goku

Inteligencja : Nie wyróżnia się inteligencją, ale czasami ma wspaniałe pomysły

Charakter : Spokojny, opiekuńczy, dobry przyjaciel lecz gdy zmienia się w SSJ staje się bardzo pewny siebie(ale z czasem to mija)

Poziom mocy : Jedna z silniejszych osób we wszechświecie

Ataki : Kamehameha, Kiai, Genki Dama, Pięść Smoka(i wiele wiele innych)

Zawodnictwo o niego : bobercik i jak narazie tylko ja

Rodzeństwo : Gohan i Goten (by Bartuś)

Dziadek : Bardock

Troskliwość : Troszczy się o przyjaciół. Jest gotów poświęcić życie

Analiza : Son Goku to ogólnie bardzo sympatyczna osoba, z którą
każdy by się zaprzyjaźnił(gdyby chciał,np. BH)

większe zdjęcie dam później
Ostatnio zmieniony sob gru 30, 2006 10:28 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kolejny tata , po raz pierwszy daje tate , ktory jest osoba z naszej generacji : Wego :twisted:

Obrazek

Widok : Polaczenie Vegety i Kakarotta , a tak mowiac to on bardziej wygalda jak Kakarotto , lub jako Gohan jako Mystic , ogolnie wg japonskiej wersji , mozna go uznac za dziewczyne

Inteligencja : Polaczenie IQ Vegety (DUZY) i Kakarotta (NISKI)

Charakter : Wiele cech po Vegecie , ale potrafi byc dowcipny

Poziom mocy : Jako normalny silniejszy od Bu Bu po wchneciu Gohana , jako SSJ , najsilniejsza postac/fuzja w DBZ

Ataki :

Uzywane przez niego : Big Bang Attack , KI no Tsugi , Final Kamehameha , Kamehameha , Kule z rak , Bariera
Vegeta : Kienzan , Dzialo czosnkowe , Ostateczny blysk , Kula mocy
Kakarotto : Taiyoken , Kaioken, Kula Genki

Zawodnictwo o niego : Nie wiem , ale nie ja , ja wole miec takiego kuzyna

Rodzeństwo : Trunten i Bran (choc to dziwne gdyz to fuzja corki Vegety i wnuczki Kakarotta)

Dziadek : Vegedock recz jasna

Troskliwość : Mimo bycia zlym , uratuje ciebie , zebys mu pomogl

Analiza : Dwoje ojcow w jednym i najsilniejsza fuzja , czego trzeba wiecej?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Co do King Colda, to od kiedy Cooler i Freeza to jego rodzenstwo ?

Wybieram Króla Zimna na mojego ojca !
ODPOWIEDZ