''Zdobywając jeden szczyt ,nachodzi chęć zdobycia kolejnego ''
Zastanowiłem się dobrze i informuję ,że nie mam zamiaru znikać z forum .Na ten fakt wpłynęło min. to ,że forum które miałem rozwijać (forum DF) umarło śmiercią naturalną i zostanie zamknięte .Witam na zawsze !!!
Wolak pisze:''Zdobywając jeden szczyt ,nachodzi chęć zdobycia kolejnego ''
Zastanowiłem się dobrze i informuję ,że nie mam zamiaru znikać z forum .Na ten fakt wpłynęło min. to ,że forum które miałem rozwijać (forum DF) umarło śmiercią naturalną i zostanie zamknięte .Witam na zawsze !!!
bardzo się z tego cieszę, pewnie każdy user się cieszy
Wolak pisze:Zastanowiłem się dobrze i informuję ,że nie mam zamiaru znikać z forum .Na ten fakt wpłynęło min. to ,że forum które miałem rozwijać (forum DF) umarło śmiercią naturalną i zostanie zamknięte .Witam na zawsze !!!
Ale jeszcze mozna na nie wchodzic i pisac tam tak?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Oczywiście forum jest cały czas otwarte i jeśli będzie odpowiednia duża ilość aktywnych użytkowników to może przeżyje ,ale patrząc na stan obecny to jest wątpliwe .
Wolak pisze:Oczywiście forum jest cały czas otwarte i jeśli będzie odpowiednia duża ilość aktywnych użytkowników to może przeżyje ,ale patrząc na stan obecny to jest wątpliwe .
No ta slowa Bobercika odpowiem , ze nie kazdy uzytkownik sie cieszy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli