Shaman King
Moderator: Moderatorzy
Shaman King
Co myślicie o Anime pt. "Shaman King"? Proszę o uzasadnienie, ja wypowiem się później. <przepraszam, taki mam kaprys xD>
Ostatnio zmieniony czw maja 15, 2008 9:21 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 2 razy.

"Shaman King" to typowe Anime na rozluźnienie. Nie jest ani zbyt długie, ani bardzo wciągające. Kiedyś naprawdę mnie bawiło, jednak teraz wolę tytuły z jakąś bogatszą historią. Mimo wszystko SK miecie! xD
Ostatnio zmieniony czw maja 15, 2008 9:24 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

Shaman Kings nie prezentuje sobą nic nadzwyczajengo ,ale bardzo fajnie się nawet ogląda .Anime to nie wzbudza też zbytnich emocji jak chociażby legendarne Sailor Moon ,ale za to czasem ''banan'' wskoczy na twarz .Obejżałem na JetX 7 odcinków i nie wciągnęło mnie ani trochę ,traktuję to jak zwykłe przeciętne anime .Czasem są jakieś ciekawe walki ,ale nie za często .Oceniając to anime w skali od 1 do 10 wystawiam ocenę 6+ .Plus za humor sytuacyjny .
Uwertura...

Wg Mnie nie może się to anime równać z DB, czy innymi, ale podoba mi się nowy pomysł, bo lubie czasami ciekawe alternatywy. W anime jak zwykle można spotkać bardzo złożone postacie, a fabuła? Jak zwykle - ratować świat... Jakby nie mogli dać jakiejś ciekawszej. W mojej skali(od 1 do 10) dałbym z 6
Bobercik: Dobrze piszesz, że dostanie ostrzeżenie, ale nie pomyślałeś chyba o tym pisząc ten temat... Uważaj, bo jest pare osób, które czuwa i cieszcie się z Mojego dobrego nastroju
Nie offtopicować Mi w tym temacie
Bobercik: Dobrze piszesz, że dostanie ostrzeżenie, ale nie pomyślałeś chyba o tym pisząc ten temat... Uważaj, bo jest pare osób, które czuwa i cieszcie się z Mojego dobrego nastroju
Nie offtopicować Mi w tym temacie
Eee... tam! Szamany są super! Nawet znam takiego jedengo, chodzi ze mną do pracy xD . W gimnazjum opowiadał nam, że jego dziadek to król szamanów, a babcia jest ich kapłanką. Tyle że ta jego Historia jest mało prawdopodobna, bo mówił, że za rok(który już był) powróci "dusza szamana" i wtedy zapanują mroczne rządy Króla Szamanów(jego dziadka). Szczerze mówiąc sikalismy ze śmiechu, ale on mówił z takim poważaniem, że mało mu uwierzyliśmy
. Taka była beka... od tamtej pory lubie wszelkie filmy/anime zwiazane z szamanami.
A tak powracając na orbitę, serial jest na serio fantastyczny. Dosyć ciekawa fabuła. Nie lubię jednego... tej reklamy z Chipicao. Jak widzę tamte ryje to mnie oczy zaczynają boleć(serio).
A tak powracając na orbitę, serial jest na serio fantastyczny. Dosyć ciekawa fabuła. Nie lubię jednego... tej reklamy z Chipicao. Jak widzę tamte ryje to mnie oczy zaczynają boleć(serio).

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Czasami ogladam , ale wogle nie , zazwyczaj czekam jak sie skonczy i bedzie Spider man
ale ta to ciekawe uslyszec Dr. Robotnika (Dr. Eegmana) i Jerry'ego w jednej druzynie 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Na jetix zostało jeszcze do pokazanie 6 odcinków, a później zapewne anime zostanie puszczone od początku. Z tego co słyszałem, jest 3 seria, jednak jeszcze nie dotarła do Polski.
Ostatnio zmieniony czw maja 15, 2008 9:26 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- .:Sasuke:.
- SSJ 2
- .:Sasuke:.
- SSJ 2