Shaman King

Wszystko, co nie dotyczy DB, ale ma związek z Anime.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Shaman King

Post autor: Bobercik »

Co myślicie o Anime pt. "Shaman King"? Proszę o uzasadnienie, ja wypowiem się później. <przepraszam, taki mam kaprys xD>
Ostatnio zmieniony czw maja 15, 2008 9:21 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Ja lubię :D Bo to fajne anime, według mnie fajniejsze niż DB i Pokemon szczególnie dlatego, że lubię komedie, a to anime jest lekko komediowe.
Ostatnio zmieniony sob mar 25, 2006 8:14 pm przez Tommy, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

"Shaman King" to typowe Anime na rozluźnienie. Nie jest ani zbyt długie, ani bardzo wciągające. Kiedyś naprawdę mnie bawiło, jednak teraz wolę tytuły z jakąś bogatszą historią. Mimo wszystko SK miecie! xD
Ostatnio zmieniony czw maja 15, 2008 9:24 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Shaman Kings nie prezentuje sobą nic nadzwyczajengo ,ale bardzo fajnie się nawet ogląda .Anime to nie wzbudza też zbytnich emocji jak chociażby legendarne Sailor Moon ,ale za to czasem ''banan'' wskoczy na twarz .Obejżałem na JetX 7 odcinków i nie wciągnęło mnie ani trochę ,traktuję to jak zwykłe przeciętne anime .Czasem są jakieś ciekawe walki ,ale nie za często .Oceniając to anime w skali od 1 do 10 wystawiam ocenę 6+ .Plus za humor sytuacyjny .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Wg Mnie nie może się to anime równać z DB, czy innymi, ale podoba mi się nowy pomysł, bo lubie czasami ciekawe alternatywy. W anime jak zwykle można spotkać bardzo złożone postacie, a fabuła? Jak zwykle - ratować świat... Jakby nie mogli dać jakiejś ciekawszej. W mojej skali(od 1 do 10) dałbym z 6

Bobercik: Dobrze piszesz, że dostanie ostrzeżenie, ale nie pomyślałeś chyba o tym pisząc ten temat... Uważaj, bo jest pare osób, które czuwa i cieszcie się z Mojego dobrego nastroju :twisted:

Nie offtopicować Mi w tym temacie
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Eee... tam! Szamany są super! Nawet znam takiego jedengo, chodzi ze mną do pracy xD . W gimnazjum opowiadał nam, że jego dziadek to król szamanów, a babcia jest ich kapłanką. Tyle że ta jego Historia jest mało prawdopodobna, bo mówił, że za rok(który już był) powróci "dusza szamana" i wtedy zapanują mroczne rządy Króla Szamanów(jego dziadka). Szczerze mówiąc sikalismy ze śmiechu, ale on mówił z takim poważaniem, że mało mu uwierzyliśmy :) . Taka była beka... od tamtej pory lubie wszelkie filmy/anime zwiazane z szamanami.
A tak powracając na orbitę, serial jest na serio fantastyczny. Dosyć ciekawa fabuła. Nie lubię jednego... tej reklamy z Chipicao. Jak widzę tamte ryje to mnie oczy zaczynają boleć(serio).
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Czasami ogladam , ale wogle nie , zazwyczaj czekam jak sie skonczy i bedzie Spider man :) ale ta to ciekawe uslyszec Dr. Robotnika (Dr. Eegmana) i Jerry'ego w jednej druzynie :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

Wolak oglądnij sobie dzisiaj (1 kwiecień) kończy się :)
teraz są spoko walki
a wracając do tematu
Shaman king mi się spodobał tylko jedno co mnie denerwuje to to że na jetix puszczają np do 30 odcinka i od nowa
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Na jetix zostało jeszcze do pokazanie 6 odcinków, a później zapewne anime zostanie puszczone od początku. Z tego co słyszałem, jest 3 seria, jednak jeszcze nie dotarła do Polski.
Ostatnio zmieniony czw maja 15, 2008 9:26 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Rayman »

Ta Król szamanów to jedna z moich ulubionych Anim :wink:
Czy jesteś pewien, że za 6 odcinków będzie od nowa :?: :evil: :?: :(
Awatar użytkownika
.:Sasuke:.
SSJ 2

Post autor: .:Sasuke:. »

he ktos wie czy będzie 3 seria w jetix ??????? czy tylko to jest w ksiązkach
czytałem to jest super
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Jak będzie to zajefajnie ale jak nie to do du...y
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

na pewno kiedyś będzie, szkoda tylko że znów głównym wrogiem będzie Hao,mogliby dać kogoś innego
Obrazek
Awatar użytkownika
.:Sasuke:.
SSJ 2

Post autor: .:Sasuke:. »

np. ten murzynek mały co był z Hao to był by wróg :twisted:
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Opacho to buc, nie lubie go :twisted: