pp3088 pisze:Bardzo fajne. BTW Jak zrobić takie tło jak amsz w rysunku 2 jest cudowne.
Hmmm, osobiście nie umiem robić, ale powiem ci jak: Tamto tło z tyłu to chyba jakiś obrazek, tylko na fioletowo, zaś postać Brolyego jest w 75%? Przezroczysta. PSP
Ładne tło, lecz obawiam się, że nie zrobiłeś go sam... Postać...Sam nie wiem, ciemniejsze miejsca z przenikaniem. Brak jakichkolwiek efektów a napis okropny.
0/6
Grafika 2
Tło... Sam powiedziałeś, że czarno-biały był w orygniale, czym dajesz do zrozumienia, że nie jest on twego autorstwa. Brolli... Kiepsko z przenikaniem, napis ponownie beznadziejny.
1/6
Grafika 3
Tło...nie powiem, że mi się podoba, zbyt duża mieszanina kolorów. Czy ono także nie jest twego autorstwa? Postacie, znowu brak efektów, ogółem są słabej jakości. Napis...jeszcze gorszy niż wcześniej. Zero kompozycji.
0/6
Grafika 4
Chyba najlepsza... Postacie w miare dobrze przenikające, chodź za bardzo naszło to na twarz buu, radziłbym kontrolowanie zaniku. Brak efektów. Tło... tak jak pisałem wcześniej. Nie pasuje do postaci. Napis... Tym bardziej, zły i nie dopasowany kolorystycznie.
--2/6
Grafika 5
Niezłe tło, ale czy twoje? Vegeta niezły, ale dziwnie rozciągnięty. Napis - skandal. Zero kompozycji.
1/6
Grafika 6
Źle rozciągnięte postacie. Okropny napis. Co do tła - ładne, ale...
0/6
Grafika 7
Normal Goku źle pomniejszony... Zła czcionka, zero efektów na postaciach.
0/6
Zły rozmiar, Czcionka nie dość, że skandaliczna, to jeszcze napis nachodzi na ramke.
0/6
Sygna 1
Niby nieźle, połączenie statycznego obrazu z gifem. Lecz reszta szfankuje na całej lini, włącznie z napisem.
2/6 za Gif
Jeśli tła są twego autorstwa dolicz sobie do każdej oceny 1,5 punktu.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22