He he , mylisz sie , mam juz role dla ciebie w moim fanfikubobercik pisze:idź sobieoczywiście będę silniejszy
BOBERCIK BALL
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh , mam lepsze rozwiazaniebobercik pisze:jak mi się nie będzie podobać to mnie wywalisz
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ok, więc Król Yemma(Emma) został zarażony nowym wirusem. Co więcej, zmienił się nie do poznania. Stał się o wiele niższy, ale jednocześnie znacznie silniejszy. Do tego jest panem wrót piekła i nieba, więc zaczął wyciągać sobie z piekła sługusy - jednak żaden nie dorównywał mu siłą. Chciał mieć poprostu "chłopców od brudnej roboty".
W chwili zarażenia zmienił swój pogląd na wszechświat - nie jest już neutralny, pragnie zapłaty - wdzięczności za lata ciężkiej pracy w tym "bajzlu".
Co więcej wciąż jest panem piekła i nieba! Może więc ranić, a nawet zabić nieśmiertelnego
oto pomysł Dae, mnie się on bardzo podoba, co o tym myślicie?
ps. po wyrazie"nieśmiertelnego" pojawił się nick

W chwili zarażenia zmienił swój pogląd na wszechświat - nie jest już neutralny, pragnie zapłaty - wdzięczności za lata ciężkiej pracy w tym "bajzlu".
Co więcej wciąż jest panem piekła i nieba! Może więc ranić, a nawet zabić nieśmiertelnego
oto pomysł Dae, mnie się on bardzo podoba, co o tym myślicie?
ps. po wyrazie"nieśmiertelnego" pojawił się nick

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Jego imie to Enma prosze zapamietaj!
2.Ciekawy pomysl Dae
3.Mam nadzieje ze moj pomysl tez wykorzystasz Bobercik kun
2.Ciekawy pomysl Dae
3.Mam nadzieje ze moj pomysl tez wykorzystasz Bobercik kun
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Wstęp do drugiej serii:
Minęło 5 lat od walki Bobercika z BH. Świat się uspokojił i nie zanosiło się na jakieś kłopoty. Jednak pewnego dnia wszyscy wojownicy poczuli potężną energię. W powietrzu wisiało coś wielkiego. Dae znał tą KI, ale nie mógł uwieżyć że to ona. Nikt nie wiedział że to będzie najważniejsza walka w ich życiu.
Minęło 5 lat od walki Bobercika z BH. Świat się uspokojił i nie zanosiło się na jakieś kłopoty. Jednak pewnego dnia wszyscy wojownicy poczuli potężną energię. W powietrzu wisiało coś wielkiego. Dae znał tą KI, ale nie mógł uwieżyć że to ona. Nikt nie wiedział że to będzie najważniejsza walka w ich życiu.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zabawny Bobercik Ball
Odcinek 2"Pomoc BH"
Coś przyjaciół zaatakowało,
Adolf Hitler to się nazywało,
jednek na pomoc BH przyleciał,
i dzięki niemu cały świat się rozleciał
Odcinek 2"Pomoc BH"
Coś przyjaciół zaatakowało,
jednek na pomoc BH przyleciał,
Ostatnio zmieniony czw maja 11, 2006 7:12 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
O to pasuje do mojej historyjki , przyszedlem "pomoc" polakom a tu wszystkich pozabijalembobercik pisze:Coś przyjaciół zaatakowało,
jednak na pomoc BH przyleciał,
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jeszcze nie miałem okazji oceniać Bobercik Ball'a ,ale obecne odcinki są dość ciekawie skonstruowane i mają humorystyczny ''wydźwięk'' .Rymowane opowiadanko na śniadanko .Tylko tak dalej .Czekam na urozmaicenia i absurdalne wydarzenia .bobercik pisze:Zabawny Bobercik Ball:
Odcinek 3"Walka"
BH i Bobercik po kosmosie wędrowali,
i do zabicia jakiś wrogów szukali,
nagle Mistrzunio i Kujović się pojawili,
a BH i Bobercik ich zabili
Uwertura...

Odcinek 4:
Do Bobercika i BH Tommy doleciał,
był rozzłoszczony bo świat się rozleciał,
lecz nagle jakąs planetę zobaczyli,
weszli do knajpy i się tam upili
1.Oczywiście to jest humor, nikogo nie obrażam.
2.Jeśli ktoś poczuje się dotknięty to proszę zgłosić, zmienię tekst.
3.Wolak, może dołączyłbyś do mojego prawdziwego Bobercik Balla, twoja postać by się przydała.
Do Bobercika i BH Tommy doleciał,
był rozzłoszczony bo świat się rozleciał,
lecz nagle jakąs planetę zobaczyli,
weszli do knajpy i się tam upili
1.Oczywiście to jest humor, nikogo nie obrażam.
2.Jeśli ktoś poczuje się dotknięty to proszę zgłosić, zmienię tekst.
3.Wolak, może dołączyłbyś do mojego prawdziwego Bobercik Balla, twoja postać by się przydała.