Kenyan pisze:Ehh... szkoda mi słów na Ciebie i twój charakter . Poprostu zobaczysz . Już mnie mało interesuje, co piszesz . Poprostu se przesrałeś, a czy o tym wiesz czy nie- zobaczysz
heh , nie zrobisz tego , nie ma w tobie tyle zla , zreszta na razie nie bede sie klocil z toba tez , mam tu przyjaciol i tyle
BTW dziwne , czuje lekki strach! Ciekawe czemu
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Wolak pisze:- dla ''dzieci nesotrady '' albo mówiąc w innym jezyku dla forumowych krzykaczy ,którzy dostali neta i ''cfaniakują '' na forach
Czy chodzi ci o mnie czy nie?
Nie chcę się wypowiadać co do tematu ,który założyłeś ,ale powiem ,że moje stwierdzenie jest raczej ogólnikowe i jeśli by mi chodziło konkretnie o ciebie to bym ci to powiedział wprost .
Wolak pisze:- dla ''dzieci nesotrady '' albo mówiąc w innym jezyku dla forumowych krzykaczy ,którzy dostali neta i ''cfaniakują '' na forach
Czy chodzi ci o mnie czy nie?
Nie chcę się wypowiadać co do tematu ,który założyłeś ,ale powiem ,że moje stwierdzenie jest raczej ogólnikowe i jeśli by mi chodziło konkretnie o ciebie to bym ci to powiedział wprost .
OK dzieki , tylko nie wiem czemu dali te "Dzieci neostardy" przeciez to jest gorsze od wirusow przeciez!
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Wiem o tym doskonale, ale nie poznałem jeszcze do tej pory nikogo o tak zgryźliwym charakterem jak Twoim. Czepiasz się każdego i wszystkiego, co Ci tylko "przeszkadza", a przeszkadza Ci wszystko. Podejrzewam, że bezpański kot, zadziałaby na Ciebie jak sztylet w plecy.
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
W porównaniu z niektórymi "chuliganami" internetowymi BH jest bardzo grzeczny i miły
to nie Ciebie się czepia i łatwo Ci to powiedzieć
jedyne osoby do ktorych cie czepiam teraz to TY , bo boje sie ciebie teraz , reszte ignoruje , nie sadze wiec ze jak ja ponizam jedna osobe to mozesz dac zeby mnie mogl wchodzic do internetu!