heh

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany

Dziecko Neostrady = Ja?

Nie
3
38%
Tak
5
63%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

heh

Post autor: BH Daimaouji »

No dobra daje ten temat , zobaczymy czy mnie traktujecie jako "Dziecko neostardy czy nie" glosujcie

BTW przerazaja mnie slowa Kenyana wiec daje ten temat , odrazu mowie ze nie jestem juz zly , i na innych forach mam ok charakter :)
Ostatnio zmieniony wt maja 09, 2006 5:46 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Re: heh

Post autor: Keynan »

BH Daimaouji pisze:No dobra daje ten temat , zobaczymy czy mnie traktujecie jako "Dziecko neostardy czy nie" glosujcie

BTW przezaja meni slowa Kenyana wiec daje ten teamt , odrazu mowie ze nei jestem juz zly , i na innych forach mam ok charakter :)
Biorąc pod uwagę PW który od Ciebie dostałem spróbuję odwołać maile, do tych, których juz napisałem, ale mam warunek wysłany do Ciebie na priva. Pozatym jeszcze się zastanowię. Ale nie obiecuję, że napewno wycofam wniosek.
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: heh

Post autor: BH Daimaouji »

Kenyan pisze:
BH Daimaouji pisze:No dobra daje ten temat , zobaczymy czy mnie traktujecie jako "Dziecko neostardy czy nie" glosujcie

BTW przezaja meni slowa Kenyana wiec daje ten teamt , odrazu mowie ze nei jestem juz zly , i na innych forach mam ok charakter :)
Biorąc pod uwagę PW który od Ciebie dostałem spróbuję odwołać maile, do tych, których juz napisałem, ale mam warunek wysłany do Ciebie na priva. Pozatym jeszcze się zastanowię. Ale nie obiecuję, że napewno wycofam wniosek.
No choc miej serce!

Update

Yosh , umowilem sie z Kenyanem na PW , temat mozna zamknac i do zbiorowiska :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zablokowany