BTW przerazaja mnie slowa Kenyana wiec daje ten temat , odrazu mowie ze nie jestem juz zly , i na innych forach mam ok charakter
heh
- BH Daimaouji
- SSJ 5
heh
No dobra daje ten temat , zobaczymy czy mnie traktujecie jako "Dziecko neostardy czy nie" glosujcie
BTW przerazaja mnie slowa Kenyana wiec daje ten temat , odrazu mowie ze nie jestem juz zly , i na innych forach mam ok charakter
Ostatnio zmieniony wt maja 09, 2006 5:46 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Re: heh
Biorąc pod uwagę PW który od Ciebie dostałem spróbuję odwołać maile, do tych, których juz napisałem, ale mam warunek wysłany do Ciebie na priva. Pozatym jeszcze się zastanowię. Ale nie obiecuję, że napewno wycofam wniosek.BH Daimaouji pisze:No dobra daje ten temat , zobaczymy czy mnie traktujecie jako "Dziecko neostardy czy nie" glosujcie
BTW przezaja meni slowa Kenyana wiec daje ten teamt , odrazu mowie ze nei jestem juz zly , i na innych forach mam ok charakter

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: heh
No choc miej serce!Kenyan pisze:Biorąc pod uwagę PW który od Ciebie dostałem spróbuję odwołać maile, do tych, których juz napisałem, ale mam warunek wysłany do Ciebie na priva. Pozatym jeszcze się zastanowię. Ale nie obiecuję, że napewno wycofam wniosek.BH Daimaouji pisze:No dobra daje ten temat , zobaczymy czy mnie traktujecie jako "Dziecko neostardy czy nie" glosujcie
BTW przezaja meni slowa Kenyana wiec daje ten teamt , odrazu mowie ze nei jestem juz zly , i na innych forach mam ok charakter
Update
Yosh , umowilem sie z Kenyanem na PW , temat mozna zamknac i do zbiorowiska
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019