GT CITY
Moderator: Moderatorzy
GT CITY
Od niedawna (dokładniej wczoraj, czyli 29.04.06) istnieje nowa witryna GT City, nowa wersja gt center. Oto jej adres www.gtcity.glt.pl liczę, że wypowiecie się na jej temat w komentach a także stwierdzicie co zmienić
.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jeżeli masz na myśli domene .glt.pl to chyba nie masz się czego obawiać. Przewertowałem tą strone dziś z każdej strony i jeszcze nie mam trojanów, więc sądzę, że jest bezpiecznie.
Zresztą jestem redaktorem na stronie i wiem, że ma być ona o M&A a nie o podstępnym roznoszeniu wirusów. ^_^
Zresztą jestem redaktorem na stronie i wiem, że ma być ona o M&A a nie o podstępnym roznoszeniu wirusów. ^_^
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22 
Heh... żal... pozwól, że wyjaśnię:BH Daimaouji pisze:Wiesz skrot GLT
Strona glt.pl, jest to portal dla Webmasterów, służący przedewszystkim do zmiany długiej nazwy swojej strony na krótszą, np: z www.grr.wbamg.lulo.hds.com na www.grr.glt.pl. Więc jest to nieważne czy będziesz miał www.grr.wir.pl czy www.grr.glt.pl, KPW?

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ale to Krzysiek tak mi powiedzial! To nie moja wina!Kenyan pisze:Heh... żal... pozwól, że wyjaśnię:BH pisze:Wiesz skrot GLT
Strona glt.pl, jest to portal dla Webmasterów, służący przedewszystkim do zmiany długiej nazwy swojej strony na krótszą, np: z www.grr.wbamg.lulo.hds.com na www.grr.glt.pl. Więc jest to nieważne czy będziesz miał www.grr.wir.pl czy www.grr.glt.pl, KPW?
2.Dzieki za info mimo co heh
3.Z takimi obrazliwymi txtami jak twoimi , nie ma co myslec zebym znowu sie z toba zaprzyjaznij
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jeśli już o mnie chodzi tu mówiłem ,zebyś uważał na strony z org. ,adverbs. itp. Oczywiście sporo torrentów ma org. ,ale na torenty wchodź śmiało ,zresztą co ci zrobią wirusy ?? Wirusy zbierasz tak czy siak ,wieć czego się przejmujesz ? Ja zebrałem od maja tamtego roku dokładnie 134 wirusy : ) .BH Daimaouji pisze:1.Ale to Krzysiek tak mi powiedzial! To nie moja wina!Kenyan pisze:Heh... żal... pozwól, że wyjaśnię:BH pisze:Wiesz skrot GLT
3.Z takimi obrazliwymi txtami jak twoimi , nie ma co myslec zebym znowu sie z toba zaprzyjaznijA szkoda , ten temat z chomikami jest fajny
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.A po co mi Torrenty , skoro nie wiem jak je sciagac bo nie mam programu do ich sciagania!Krzysiek pisze:Jeśli już o mnie chodzi tu mówiłem ,zebyś uważał na strony z org. ,adverbs. itp. Oczywiście sporo torrentów ma org. ,ale na torenty wchodź śmiało ,zresztą co ci zrobią wirusy ?? Wirusy zbierasz tak czy siak ,wieć czego się przejmujesz ? Ja zebrałem od maja tamtego roku dokładnie 134 wirusy : ) .BH pisze:1.Ale to Krzysiek tak mi powiedzial! To nie moja wina!Kenyan pisze: Heh... żal... pozwól, że wyjaśnię:
3.Z takimi obrazliwymi txtami jak twoimi , nie ma co myslec zebym znowu sie z toba zaprzyjaznijA szkoda , ten temat z chomikami jest fajny
2.A skad ten pomysl ze mam wirusy , przeciez wchdoze na malo stron i wogle nic nie sciagam a komputer chodzi w 70% ok!
3.Wirusy to smiertelne istoty komputera , dowiedzialem sie o tym ostanim razem
4.Ja nigdy tyle nie mialem wirusow , mam szczescie , max liczba wirusow to chyba 20 na raz!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019