Blog Dae
Moderator: Moderatorzy
Blog Dae
Nudziło Mi się, więc zrobiłem blog. Moglibyście go odwiedzać, czasem byście dowiedzieli się czegoś ciekawego.
Rozpoczynam tam też swój nowy fanfick, ale nie w świecie DB. Zapisy jeszce przyjmuje. Należy podać Płeć, rase, klase, plofesje, wygląd... Zresztą pisze na blogu. Będzie to fanfick Fantasy, z elfami krasnoludami, magią, mieczem, mrokiem, jasnością, dobrem, złem... Wogóle, fajny XD
Link do bloga: www.daegurth.blog.onet.pl
Można wchodzić codziennie, bo praktycznie daje jedną, dwie notki dziennie
[UPDATE]
No, włazić tam. Jestem tam tak często, a nawet nie widziałem JEDNEGO wpisu kogokolwiek z SSJPower... No, dalej... Zapraszam też do zapisów w tamtym fanficku(ale nie DB!!!) Fantasy(szczegóły na bloczku). Tylko bez wywyższania swojej postaci!
Rozpoczynam tam też swój nowy fanfick, ale nie w świecie DB. Zapisy jeszce przyjmuje. Należy podać Płeć, rase, klase, plofesje, wygląd... Zresztą pisze na blogu. Będzie to fanfick Fantasy, z elfami krasnoludami, magią, mieczem, mrokiem, jasnością, dobrem, złem... Wogóle, fajny XD
Link do bloga: www.daegurth.blog.onet.pl
Można wchodzić codziennie, bo praktycznie daje jedną, dwie notki dziennie
[UPDATE]
No, włazić tam. Jestem tam tak często, a nawet nie widziałem JEDNEGO wpisu kogokolwiek z SSJPower... No, dalej... Zapraszam też do zapisów w tamtym fanficku(ale nie DB!!!) Fantasy(szczegóły na bloczku). Tylko bez wywyższania swojej postaci!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dokładnie Wolak kun. Najlepszy kumpel internetowy.... Prawie najlepszy kumpel internetowy, a myśli, że będe specjalnie mu wirusy wrzucać ^^Wolak pisze:Tak są tam wirusy przygotowane specjalnie na ciebie .Dae tylko czeka na takich jak ty ,żeby złapać w swoje sidła wirusowe : /BH Daimaouji pisze:Jedno pytanie , sa tam wirusy?
Nie Bartuś kun, nie mógłbym zrobić Ci takiej rzeczy. Mimo wszystko należysz do "elity" moich kolegów ^^ Jakby tu był Rix, to też by należał ^^ Ale dobra, nie gadać, tylko wchodzić na blog i komentować XD
- BH Daimaouji
- SSJ 5
To nie bylo smieszne Krzysiek , wiesz ze to przez ciebie , uwazam na linki co mi daja koledzy gdyz moga tam byc wirusy
BTW Dae , dzieki za informacje
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tak przy okazji to jedyne wirusy jakie złapałeś miałeś prosto ode mnie ,więc nie widzę twoich powodów do obaw przy wchodzeniu na wszelkiego rodzaju strony . Dałem ci dwa linki na których wiedziałem ,że są wirusy ,ale one mojemu PC nie zrobiły absolutnie nic ,a tobie przeciwnie .BH Daimaouji pisze:To nie bylo smieszne Krzysiek , wiesz ze to przez ciebie , uwazam na linki co mi daja koledzy gdyz moga tam byc wirusy
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Przeciwnie , 1 link nie mial wirusow , 2 mial , 1 link to byl twoj dowcip (?) zreszta tak jak (dobry) Kakarotto nie wyczuwam zla w tobie , wiem ze to zrobiles w dobrej wierze zeby ukarac tych n00bow ktorzy mnie ponizaja i potem nawet mi pomogles ze te wirusy da sie zabic , ale takie pomaganie koledze ze dawac mu link do wirusow jest nie ladneWolak pisze:Tak przy okazji to jedyne wirusy jakie złapałeś miałeś prosto ode mnie ,więc nie widzę twoich powodów do obaw przy wchodzeniu na wszelkiego rodzaju strony . Dałem ci dwa linki na których wiedziałem ,że są wirusy ,ale one mojemu PC nie zrobiły absolutnie nic ,a tobie przeciwnie .BH Daimaouji pisze:To nie bylo smieszne Krzysiek , wiesz ze to przez ciebie , uwazam na linki co mi daja koledzy gdyz moga tam byc wirusy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1. Wiem, też tak uważałam... Dopóki sam nie założyłem XDMr.Atom pisze:Bez urazy, ale dlamnie Blogi.czaterie, serwisy ze zdjeciami są troszke dla ludzi innego pokrojutypu Ciotki,gogusie,kozaczki. Nie chce sie klucic ale to tylko moje zdanie. Jak ktos pisze "jush" "tesh" "cio? "nio" to juz wogle ręce mi opadaja.
2. Nie pisze takiego dziadostwa, co napiałeś na końcu
[UPDATE]
Nowa nota za notaą i tak prawie codzień^^