Dae
Dragon Fist
Kenyan (?)
I to wszyscy ktorzy aktualnie wchodza na to forum
Moderator: Moderatorzy
Skąd wiesz, że czuje do ciebie respekt??dae pisze:Do mojej listy dołączają Wolak, Kris i Adrian, tak jak poprzednio wspomniałem o tym. Teraz pełna lista:
[UPDATE] Żeby nie double-postować edytuje tego posta, gdyż zapomniałem o jednym użytkowniku. Reaven, przepraszam, że zapomniałem! Poprostu nieczęsto czytam Twe posty. Sorry...
BH Daimaouji - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER
Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością
Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opini innych
Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przujemność
Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Jak to napisał BH kun: " jeden z trio"
Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy
Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki.
Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike
Adrian - Czasem udziela trafnych uwag
Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne
Legenda:
- Wpisy ze starej listy
- Ulepszone wpisy
- Nowi na liście
- Wykreśleni z listy. Schemat: Stary opis[powód wykreślenia]
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Nie byłbym już tego taki pewien. Ogólnie siedzę na forum po 6-7 hReaven pisze:jak by co to ja na forum siedze najdłużej![]()
![]()

Kod: Zaznacz cały
NEW=> [U:L}Dae:[inteligentnie pisane posty :) mój ulubiony chikita xD]
NEW=> [N:Q]Wolak:[sam nie wiem...]
=> {N:Q}BH:[LoL]
=> {F}bobercik:[fajny koleś do rozmowy]
=> {U:L}Szpaner:[zawsze mi pomaga, pozatym bardzo miło się z nim rozmawia]
=>{F} pp3088:[ciekawe posty/obronił mnie parę razy]
PS: Żeby nie zaśmiecać foroom offtopicami dalej już będę dawał edity xDU:L - ulubiony
N:Q- na poziomie
F - fajny
Z:W- Niepewny