Dzieki sygniaturze Kany , daje ten temat , zgadzam sie z nia w 100% Blog 27 to oszustki i nie wymyslaja wlanych teledyskow , zmieniaja tylko klasyczne piosenki na swoje (ciekawe jakby wygladalo Mysterous boy?)
To kolejny dowod na to ze polska doprawdy jest krajem ydiotow , a wy co o nich myslicie?
BTW to Fanclub i Anty Fanclub tego zespolu , od teraz
BTW ma ktos e-mail do tych dziewczyn?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Blog 27 to są głupie gówniary. Ostatnio w wydaniu "Fakt" było opisane co wyprawiają. Nie chcę obrażać ich fanów, ale to kompletne debilki, i dobrze by się stało jakby jakimś cudem wszyscy przestali słuchać tego badziewia. Nie mówię tego bo im zazdroszczę, one są poprostu beznadziejne.
Ta , tylko nie wiem skad pochodzi ten txt "Hey girl" od piosenki co one zmienily na "Hey boy" , oryginal pierwszego teledysku gdzies widzialem , ale drugi? Nie poznaje
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ich piosenki to żadne nowości, bo Hey Boy i Uh La La La były już wcześniej śpiewane w lepszej jakości. Oby tylko nie wystąpiły w żadnym festiwalu, a jakby wystąpiły, to , żeby śpiewały z playbacku. Będzie afera i przestaną ich słuchać.
Nie nie nie. Nagrywanie muzyki w nieco innej wersji, na podstawie starego utworu nie jest oszustwem. Wszystko jest za zgoda prawowitych wlascicieli orginalnego utworu. Zobaczcie ile dzisiaj jest przeróbek. Nie lubie Blog 27, ale te dziewczyny nie sa oszustkami.
Zrozum. Nowe twarze maja baaaardzo male szanse na zaistnienie w swiecie muzyki. Przerobka daje im pewnosc, bo napewno znajda sluchaczy. (chociazby fanow orginalu). Zwroc uwagę, ze 80% najnowszych techno to przerobki starych utworow.
Np One Day in Bankog czy to San Francisco. Muzyki stare, a jednak przerobka okazala sie byc hitem.
Michal pisze:Nie nie nie. Nagrywanie muzyki w nieco innej wersji, na podstawie starego utworu nie jest oszustwem. Wszystko jest za zgoda prawowitych wlascicieli orginalnego utworu. Zobaczcie ile dzisiaj jest przeróbek.
Tak masz racje , ale zbytnio nie przepadalem za zmiane plci "porzadanej postaci" podczas piosenki , ale ta "i'll be missing you" brzmi lepiej od "I'll be watching you" , ale jak mowilem brakuje tej magii lat 80 i poczatka lat 90 ("Get down" by Backstreet Boys to klasyka)
BH zaimponowałeś Mi tym , że nie słuchasz Blog 27 przecież jesteś Dzieckiem, a nie lubidz Blog 27 ; o
1. jak ja nie cierpie krotolatkow ja wy , to jest powod dla ktorego wole byc wiecznie dzieckiem , denerwujecie mnie pisac takie posty
2.Blog 27 to gowno , juz wole Backstreetboys i klasyczne utwory od tego gowna