też jestem ciekaw, ale być może wreszcie ktoś z nasBH Daimaouji pisze:jak mowilem , ciekawe kto to
BOBERCIK BALL
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta odpada ze to ja , ja mam blond wlosy i niebieskie oczy tam (co jest bliskie do oryginalu)Kenyan pisze:też jestem ciekaw, ale być może wreszcie ktoś z nasBH Daimaouji pisze:jak mowilem , ciekawe kto to. Z tego z czego się domyślam to jest to pewnie Reaven...
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec jesli chodzi o nazywanie tego straznika zaswiatow "Emma" oto co by bylo gdybys umarl a ja bym do ciebie dolaczyl (czyli nie umarl)

Wiec jak sie mowi
"Masz przerabane"
BTW Reaven , co to za smarkacz na tym zdjeciu? Ty?
Enma : Czy moge prosic o kolejna dusze?
Ja : Dzien dobry wielki Enmo , oto Kenyan , osobnik ktory zginal
Enma : Kenyan?! Czy to ten przypadkiem , co nazwal mnie Emma?!
Ja : Tak
Enma : (wscieka sie) NO TO DO PIEKLA Z NIM RAZ DWA! NIKT NIE BEDZIE MNIE NAZYWAL EMMA!
Ty :
Wiec jak sie mowi
"Masz przerabane"
BTW Reaven , co to za smarkacz na tym zdjeciu? Ty?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Weź się już odwal ty dziwciaku neostrady ( http://www.dziecineostrady.prv.pl/ ). Większego małego debila w życiu nie widziałem. Jakbym cie kiedyś dorwał to by Ci już mamusia i tatuś nie pomogli. TY JESTEŚ POPROSTU POWALONYM TROLLEM!!!! --{patrz wyjaśnienie w dziale "ssjpower"}--
mordę i się pośmiać z kumplami! Bo już dłużej tego nie zniosę!!!!!!! Jaki ty jesteś porombany to, aż mi żal ciebie
Pisane małą literą; zważając na niskość opisywanego Trolla
Wiesz co? Przepiszę ten text jeszcze raz:Zezo-chomik pisze:BTW Reaven , co to za smarkacz na tym zdjeciu? Ty?
Ty się wywyższasz! Jesteś poprostu beznadziejny! Chciałbym zobaczyć twojąCo to jest Troll pisze:są tacy, co myślą, że wiedzą wszystko i pouczają innych samemu mając duże luki w wiedzy. Traktują wszystkich z góry i z nastawieniem, że jest się ekspertem.
mordę i się pośmiać z kumplami! Bo już dłużej tego nie zniosę!!!!!!! Jaki ty jesteś porombany to, aż mi żal ciebie

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Heh , "dzieci internetu" co? To lepsze niz "dorsoli internetu" , dorosli smierdza , Netwon ma racje , dzieci to Motyle , a Dorosli to wstretne robale , ewolucja u ludzi doprawdy jest na odwrot , juz wolalem moja siostre jak byla dzieckiem niz terazKenyan pisze:Weź się już odwal ty dziwciaku neostrady ( http://www.dziecineostrady.prv.pl/ ). Większego małego debila w życiu nie widziałem. Jakbym cie kiedyś dorwał to by Ci już mamusia i tatuś nie pomogli. TY JESTEŚ POPROSTU POWALONYM TROLLEM!!!! --{patrz wyjaśnienie w dziale "ssjpower"}--
Wiesz co? Przepiszę ten text jeszcze raz:Zezo-chomik pisze:BTW Reaven , co to za smarkacz na tym zdjeciu? Ty?Ty się wywyższasz! Jesteś poprostu beznadziejny! Chciałbym zobaczyć twojąCo to jest Troll pisze:są tacy, co myślą, że wiedzą wszystko i pouczają innych samemu mając duże luki w wiedzy. Traktują wszystkich z góry i z nastawieniem, że jest się ekspertem.
2.
3.Tak sie tylko pytam , nie mysle ze to on , ponadto mialem wtedy zlosliwy humorek
4.Ta jestem brzydki (?) , to pewnie wina DNA tego debila Romana
5.Tate tak? On i tak m inei pomoze , to scierwo
6.Bobercik "kun" , czekam na kolejna czesc fanfika
7.Troll tak? Wiec wg mnie jestes czlowiekiem , gdyz udajesz mocarza a tak naprawde jestes zwyklym tchorzem , ktory tylko "jest mocny w gebie" (jak to sie mowi)
8.BTW ponizam ciebie bo sam mnie ponizasz scierwie
9.Porombany? Hmmmmmm czy jest takie slowo w slowniku? Nie , jest porabany (porąbany z dodatkiem polskich liter) , kolejny anafalbeta rosnie na tym forum , jaka szkoda
10.Heh , sam jestes porabany robaczku , i zawsze taki bedziesz , och czemu Dinozaury ustapili wam rzadzenia na Ziemia , heh moze to prawda z teoria ze "glupim trzeba ustepowac"
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1. Kenyan żal mi Ciebie dobrze się zapowiadałeś a teraz obrażająć BH kończysz z życiem. Lepiej zadzwoń do starych i ich pożegnaj i proś Osame Bin Ladena o Azyl polityczny, choć może to nie pomóc moc BH dociera wszedzie. Służą mu nawet bogowie kanalizacji-czy jak on ich nazywa pobratymcy. BTW pewnie już twoje miasto leży w gruzach. Trudno zapamiętam cię.BH Daimaouji pisze:1.Heh , "dzieci internetu" co? To lepsze niz "dorsoli internetu" , dorosli smierdza , Netwon ma racje , dzieci to Motyle , a Dorosli to wstretne robale , ewolucja u ludzi doprawdy jest na odwrot , juz wolalem moja siostre jak byla dzieckiem niz terazKenyan pisze:Weź się już odwal ty dziwciaku neostrady ( http://www.dziecineostrady.prv.pl/ ). Większego małego debila w życiu nie widziałem. Jakbym cie kiedyś dorwał to by Ci już mamusia i tatuś nie pomogli. TY JESTEŚ POPROSTU POWALONYM TROLLEM!!!! --{patrz wyjaśnienie w dziale "ssjpower"}--
Wiesz co? Przepiszę ten text jeszcze raz:Zezo-chomik pisze:BTW Reaven , co to za smarkacz na tym zdjeciu? Ty?Ty się wywyższasz! Jesteś poprostu beznadziejny! Chciałbym zobaczyć twojąCo to jest Troll pisze:są tacy, co myślą, że wiedzą wszystko i pouczają innych samemu mając duże luki w wiedzy. Traktują wszystkich z góry i z nastawieniem, że jest się ekspertem.
2.jak ty maly ludzki smieciu , nie jestem chomik! Och wykopales juz sobie grob ludzki robaczku!
3.Tak sie tylko pytam , nie mysle ze to on , ponadto mialem wtedy zlosliwy humorek
7.Troll tak? Wiec wg mnie jestes czlowiekiem , gdyz udajesz mocarza a tak naprawde jestes zwyklym tchorzem , ktory tylko "jest mocny w gebie" (jak to sie mowi)
9.Porombany? Hmmmmmm czy jest takie slowo w slowniku? Nie , jest porabany (porąbany z dodatkiem polskich liter) , kolejny anafalbeta rosnie na tym forum , jaka szkoda
10.Heh , sam jestes porabany robaczku , i zawsze taki bedziesz , och czemu Dinozaury ustapili wam rzadzenia na Ziemia , heh moze to prawda z teoria ze "glupim trzeba ustepowac"
2. Kto tu sprawdza ostrografię-ty? Nie bądź patetyczny piszesz bez polskich znaków a innych pouczasz.
3. Ty miałęs stargane dzieciństwo czy jak, że tak się zachowujesz. Próbujesz się dowartościować bo nikt cie nie pochwalił nigdy? Bo nie ma za co. Dam ci dobrą rade. Uspokój się i bądz przydatny i pomocny innym to dostaniesz 1 pochwałe w życiu.
Zobaczyłeś się w lustrze? Albo przerzyłeś podniecenie czy jak wolisz uniesienie. W tak młodym wieku może spowodować zaburzenia pracy mózgu zbyt dużę napięcie nerwów.BH pisze: muhaha
4. Troll to nasz popularny n00b.
5.Dorośli smierdzą? więc mały hultaju zachowujesz się jak dorosły kierujesz się żadzą władzy, chesz zdobyć poparcie i wzbudzać strach. Naszczęscie twoje próby kończą się fiaskiem. Dzieci się tak nie zachowują - one chciałby by zdobyć sympatie byciem miłym i pomocnym odwotnie do Ciebie. Z dzieckiem wiąże cie wiek i pojęcie "dzieci neostrady".
6. Teraz jak to czynią dorosli dowartosciowujesz się rzucaniem bluzg z popularnego bluzgatora.
7. Thebilu dinozury wymarły przez metoryt. A ty to co jakiś chomik?
8. Podsumowanie by Albert Einstein"Są dwie rzeczy nieograniczone -wszechświat i ludzka głupota. Choć do tego pierwszego mam wątpliwośći."
Koniec offa
Opowiadanie niezłe, jak na twój pierwszy raz, ale ten fan lvl jest śmieszny. Trochę krótkie, ale dobrze się czyta. Takie lekkie czytadełko
P.S. 1 CZekam na tysiące Pw od BH
P.S.2 Kenyan fajny avek i syg(Record of Lodoss?
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Hmmmmm lepiej pisac bez polskich liter niz zmieniac znaki , gdyz mozna sie domyslec o co komu chodzipp3088 pisze:1. Kenyan żal mi Ciebie dobrze się zapowiadałeś a teraz obrażająć BH kończysz z życiem. Lepiej zadzwoń do starych i ich pożegnaj i proś Osame Bin Ladena o Azyl polityczny, choć może to nie pomóc moc BH dociera wszedzie. Służą mu nawet bogowie kanalizacji-czy jak on ich nazywa pobratymcy. BTW pewnie już twoje miasto leży w gruzach. Trudno zapamiętam cię.BH Daimaouji pisze:1.Heh , "dzieci internetu" co? To lepsze niz "dorsoli internetu" , dorosli smierdza , Netwon ma racje , dzieci to Motyle , a Dorosli to wstretne robale , ewolucja u ludzi doprawdy jest na odwrot , juz wolalem moja siostre jak byla dzieckiem niz terazKenyan pisze:Weź się już odwal ty dziwciaku neostrady ( http://www.dziecineostrady.prv.pl/ ). Większego małego debila w życiu nie widziałem. Jakbym cie kiedyś dorwał to by Ci już mamusia i tatuś nie pomogli. TY JESTEŚ POPROSTU POWALONYM TROLLEM!!!! --{patrz wyjaśnienie w dziale "ssjpower"}--
Wiesz co? Przepiszę ten text jeszcze raz: Ty się wywyższasz! Jesteś poprostu beznadziejny! Chciałbym zobaczyć twoją
2.jak ty maly ludzki smieciu , nie jestem chomik! Och wykopales juz sobie grob ludzki robaczku!
2. Kto tu sprawdza ostrografię-ty? Nie bądź patetyczny piszesz bez polskich znaków a innych pouczasz.
3. Ty miałęs stargane dzieciństwo czy jak, że tak się zachowujesz. Próbujesz się dowartościować bo nikt cie nie pochwalił nigdy? Bo nie ma za co. Dam ci dobrą rade. Uspokój się i bądz przydatny i pomocny innym to dostaniesz 1 pochwałe w życiu.Zobaczyłeś się w lustrze? Albo przerzyłeś podniecenie czy jak wolisz uniesienie. W tak młodym wieku może spowodować zaburzenia pracy mózgu zbyt dużę napięcie nerwów.BH pisze: muhaha
4. Troll to nasz popularny n00b.
5.Dorośli smierdzą? więc mały hultaju zachowujesz się jak dorosły kierujesz się żadzą władzy, chesz zdobyć poparcie i wzbudzać strach. Naszczęscie twoje próby kończą się fiaskiem. Dzieci się tak nie zachowują - one chciałby by zdobyć sympatie byciem miłym i pomocnym odwotnie do Ciebie. Z dzieckiem wiąże cie wiek i pojęcie "dzieci neostrady".
6. Teraz jak to czynią dorosli dowartosciowujesz się rzucaniem bluzg z popularnego bluzgatora.
7. Thebilu dinozury wymarły przez metoryt. A ty to co jakiś chomik?
8. Podsumowanie by Albert Einstein"Są dwie rzeczy nieograniczone -wszechświat i ludzka głupota. Choć do tego pierwszego mam wątpliwośći."
Koniec offa
Opowiadanie niezłe, jak na twój pierwszy raz, ale ten fan lvl jest śmieszny. Trochę krótkie, ale dobrze się czyta. Takie lekkie czytadełko
P.S. 1 CZekam na tysiące Pw od BH
P.S.2 Kenyan fajny avek i syg(Record of Lodoss?)
2.Ty ponizasz mnie czy Kenyana , ze mowisz "Zal mi ciebie" do Kenyana? (co ja to odbieram...za obraze)
3.Co do dziecinstwa to tez nie wiem o kogo ci chodzi
4.Skad te muhaha , nigdzie tego nie zobaczylem gdy pisalem posta
5.Ta , co dziwne w lustrze wygladam ladniej niz naprawde
6.Czyli kto wg ciebie jest tym n00bem? Bo widze 2 , ktorzy i tak zostali zabici "dawno" temu
7.Ta? No wiec moj drogi , chloapk mojej siotry powiedzial tak samo , wszak to nie oznaka ludzkiego dziecka (gdyz sa zalosnie dobrzy) , ale kosmity owszem
8.A skad to wiesz co? Uzyles machiny czasu i cofnales sie w czasie?
9.Heh
10.BTW Kenyan to scierwo , nim byl , jest i zawsze bedzie
Ostatnio zmieniony pn kwie 24, 2006 1:38 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dobra, first things first!
BH, Kenyan - Obu Was lubie. Jednocześnie nie mam zamiaru patrzeć na taki spam(wkońcu jestem mederatorem!), tymbardziej, żę żal Mi Bobercika, któremu - jak tak dalej pójdzie - zamkne ten temat. Dlatego, macie swoje nr gg? Nie? To sprawdźcie sobie w dziale "pogaduchy i ogłoszenia" i tem dokończcie rozmowe. Jak obu stronom skończą się argumenty, to może zawrzecie kompromis
Po drugie. Świetny odcinek ^^ Czekam na następne.
Jeśli to możliwe, prosze o zapis. Moje dane masz w FF Kenyana w kategorii "Biblioteka". Oprócz tego dodaj to, że nauczyłem się zamieniać w SSJ, USSJ, SSJ2, USSJ2, SSJ3, SSJ4 i Final Form(oraz "Maximal Power Final Form In Rage", ale po co tego używać, skoro w FInal Form można odrazu bezproblemowo niszczyć wszystko? XD)
BH, Kenyan - Obu Was lubie. Jednocześnie nie mam zamiaru patrzeć na taki spam(wkońcu jestem mederatorem!), tymbardziej, żę żal Mi Bobercika, któremu - jak tak dalej pójdzie - zamkne ten temat. Dlatego, macie swoje nr gg? Nie? To sprawdźcie sobie w dziale "pogaduchy i ogłoszenia" i tem dokończcie rozmowe. Jak obu stronom skończą się argumenty, to może zawrzecie kompromis
Po drugie. Świetny odcinek ^^ Czekam na następne.
Jeśli to możliwe, prosze o zapis. Moje dane masz w FF Kenyana w kategorii "Biblioteka". Oprócz tego dodaj to, że nauczyłem się zamieniać w SSJ, USSJ, SSJ2, USSJ2, SSJ3, SSJ4 i Final Form(oraz "Maximal Power Final Form In Rage", ale po co tego używać, skoro w FInal Form można odrazu bezproblemowo niszczyć wszystko? XD)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ale glupku (wybac Dae kun , ale cenzura mnie) , ja nie mam GG i nie planuje instalowac , mialem formata pamietasz?!dae pisze:Dobra, first things first!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
ej, może nie zauważyliście ale to Bobercik Ball a nie kłótnia BH i Kenyana, był nawet już chyba taki temat, uspokujcie się albo pogadajcie gdzie indziej
niektóre postacie któych nie kojarzycie to userzy z www.hyperforum.blo.pl
Odcinek 5"Nowy przyjaciel"
Bobercik popatrzył za siebie. W powietrzu wisiało trzech wojowników. - Heh,
cienias z ciebie Mistrzunio. Nowicjusz tak cię skopał - powiedział jeden z nieznajomych.
- Sam z nim powalcz to zobaczysz. - Ok, zgadzasz się młody? - Nie nazywaj mnie tak -
powiedział Bobercik. - Spokojnie, nazywam się Kujović(z hyperforum). Tamci za mną
to Extremus i VanHunter. - Nic mnie nie obchodzi jak się nazywacie! Bobercik rzucił
się na Kujovića. Ten zrobił szybki unik. Nagle do walki dołączył Extremus. Wrogowie
w dwójkę byli mocniejsi. Kujović złapał z tyłu Bobercika a Extremus zaatakował.
Ale atak nie trafił w naszego bohatera. Ktoś wcześniej mocno uderzył Extrema. Był to Tommy.
Ostatkiem sił zrobił wielką Kamehamehę i wycelował we wroga. Extremus poległ. Chwilę
później Tommy zemdlał. Teraz Bobercik mógł bez problemów pokonać Kujovića.
Zmienił się w swoją drugą postać(nie wiedział jak to nazwać, zdecydował się na SHB,
Super Hero Bobercik). Kujović dostał niezłe lanie, ale zwiał. Teraz na polu walki zostali
tylko VanHunter i Bobercik. - Nieźle się spisałeś. nie myślałem że istnieje ktoś mogący
pokonać Mistrzunia, Kujovića i Extremusa. - Bez Tommy'ego bym sobie nie poradził, ale
z tobą sobie poradzę. Bobercik uśmiechnął się z pogardą. Walka rozpoczeła się. Bobercik
był bardzo pewny siebie i to go zgubiło. Dostał niezłe lanie. Wydawało się że to koniec
Bobercika. - Zostaw go!!! VanHunter usłyszał krzyk. - Zobaczyłem z daleka świecące,
dwa małe punkciki. Postanowiłem to sprawdzić. - Zobaczył moje oczy - pomyślał Bobercik -
ale to i tak nic nie da. Walka VanHuntera z nieznajomym była bardzo zacięta. Wreście
zwyciężył nieznajomy. - Heh, miałeś szczęście, jeszcze się spotkamy. Hunter poleciał w
nieznane. - Cześć jestem Kenyan, nic ci nie jest?- zapytał się Bobercika Kenyan. - Nie,
dzięki za pomoc, wiesz kto to był? - Tak, byli to słudzy Księcia BH, tyrana kosmosu
którego nienawidzę. - To chyba mamy podobny cel. Mi BH zabił rodzinę. Bobercik,
Kenyan i Tommy polecieli w kosmos odszukać i zabić BH. Ale czy to naprawdę BH
zabił rodzinę Bobercika? Przekonamy się!
niektóre postacie któych nie kojarzycie to userzy z www.hyperforum.blo.pl
Odcinek 5"Nowy przyjaciel"
Bobercik popatrzył za siebie. W powietrzu wisiało trzech wojowników. - Heh,
cienias z ciebie Mistrzunio. Nowicjusz tak cię skopał - powiedział jeden z nieznajomych.
- Sam z nim powalcz to zobaczysz. - Ok, zgadzasz się młody? - Nie nazywaj mnie tak -
powiedział Bobercik. - Spokojnie, nazywam się Kujović(z hyperforum). Tamci za mną
to Extremus i VanHunter. - Nic mnie nie obchodzi jak się nazywacie! Bobercik rzucił
się na Kujovića. Ten zrobił szybki unik. Nagle do walki dołączył Extremus. Wrogowie
w dwójkę byli mocniejsi. Kujović złapał z tyłu Bobercika a Extremus zaatakował.
Ale atak nie trafił w naszego bohatera. Ktoś wcześniej mocno uderzył Extrema. Był to Tommy.
Ostatkiem sił zrobił wielką Kamehamehę i wycelował we wroga. Extremus poległ. Chwilę
później Tommy zemdlał. Teraz Bobercik mógł bez problemów pokonać Kujovića.
Zmienił się w swoją drugą postać(nie wiedział jak to nazwać, zdecydował się na SHB,
Super Hero Bobercik). Kujović dostał niezłe lanie, ale zwiał. Teraz na polu walki zostali
tylko VanHunter i Bobercik. - Nieźle się spisałeś. nie myślałem że istnieje ktoś mogący
pokonać Mistrzunia, Kujovića i Extremusa. - Bez Tommy'ego bym sobie nie poradził, ale
z tobą sobie poradzę. Bobercik uśmiechnął się z pogardą. Walka rozpoczeła się. Bobercik
był bardzo pewny siebie i to go zgubiło. Dostał niezłe lanie. Wydawało się że to koniec
Bobercika. - Zostaw go!!! VanHunter usłyszał krzyk. - Zobaczyłem z daleka świecące,
dwa małe punkciki. Postanowiłem to sprawdzić. - Zobaczył moje oczy - pomyślał Bobercik -
ale to i tak nic nie da. Walka VanHuntera z nieznajomym była bardzo zacięta. Wreście
zwyciężył nieznajomy. - Heh, miałeś szczęście, jeszcze się spotkamy. Hunter poleciał w
nieznane. - Cześć jestem Kenyan, nic ci nie jest?- zapytał się Bobercika Kenyan. - Nie,
dzięki za pomoc, wiesz kto to był? - Tak, byli to słudzy Księcia BH, tyrana kosmosu
którego nienawidzę. - To chyba mamy podobny cel. Mi BH zabił rodzinę. Bobercik,
Kenyan i Tommy polecieli w kosmos odszukać i zabić BH. Ale czy to naprawdę BH
zabił rodzinę Bobercika? Przekonamy się!

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Tyran kosmosu? Hehe fajny tytul 
2.Ja zabic twoja rodzine? Postradales rozum? kenyana owszem , ale twoja?
3.Ta zabic mnie , heh nie wiedza co ich czeka
4.Oceniam ten odcinek na 4- , bym dal 5 , ale wiesz czemu nie dalem
2.Ja zabic twoja rodzine? Postradales rozum? kenyana owszem , ale twoja?
3.Ta zabic mnie , heh nie wiedza co ich czeka
4.Oceniam ten odcinek na 4- , bym dal 5 , ale wiesz czemu nie dalem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta wiem , BTW kim byl ten moj ow sluga ktorego spotkaliscie?bobercik pisze:nie widzisz ostaniego pytania, czy to naprawdę ty zrobiłeś? nudno by było
gdyby od razu się wydało
Update
Hmmm stawiam na Bio-Vegetto , skoro twierdzi on ze jestescie niezli
BTW planujesz dac spis postaci jakby to byl odcinek? Wiesz jak to
Bobercik
BH
Kenyan
Kg Daro
(itd.)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019