WYPALE WSZYSTKIE SERIE DB

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

AH angielska versja. Freezer wreszcie mówi jak dziewczynka :twisted: A Cell jak FRanek spod Lasa. Vegeta ma fajny akcent, nawet bardzo. No i ta szczegółowość piękna jakość
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

dae pisze:
BH Daimaouji pisze:
dae pisze: Heh, Vejita w DBZ z ang dubbingiem ma francuzki akcent. Fajnie mówi niektóre słowa
Jaki aktor , pan Brian (moj ulubiony) czy pan Chris?
Nie wiem, po anime nie ma napisów końcowych, to Ci nie powiem. Nie ma też wstępu, tych fajnych muzyk... :evil:
Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"

Czy to on? :)

Update
Freezer wreszcie mówi jak dziewczynka
Dziewczynka? Mowi jak jakas babcia , jakby amerykanie zmienili jego plec z chlopca na dziewczyne , oczywiscie mi sie ten glos podoba czesto go wybieram jak gram w BT , ale glos Krilana jest zalosny , mogli zostawic aktorke zenska niz meskiego , jak to zrobili Francuzi :|
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

BH Daimaouji pisze:Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"

Tak, tylko powiedział: "(...) My, sajanie mamy swoje sposoby"
BH Daimaouji pisze:
Freezer wreszcie mówi jak dziewczynka
Dziewczynka? Mowi jak jakas babcia , jakby amerykanie zmienili jego plec z chlopca na dziewczyne , oczywiscie mi sie ten glos podoba czesto go wybieram jak gram w BT , ale glos Krilana jest zalosny , mogli zostawic aktorke zenska niz meskiego , jak to zrobili Francuzi :|
Nom, mówi jak stara babcia z ochrypłym głosem
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

dae pisze:
BH pisze:Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"

Tak? Mi sie zdaje ze on mowi "we have our ways" a nie "we have saiyan ways/we saiyans have ways" ponadto nie kazdy sajan umie kule mocy zeby wytworzyc sztuczny ksiezyc w dzien

Co do Dziala czosnkowego to on bardziej mowi "Gallet gun" a nie "Garlic gun" (mimo iz skrypt kaze mu mowic "Galic gun" co jest bledem tlumaczenia)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

BH Daimaouji pisze:
dae pisze:
BH pisze:Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"

Tak? Mi sie zdaje ze on mowi "we have our ways" a nie "we have saiyan ways/we saiyans have ways" ponadto nie kazdy sajan umie kule mocy zeby wytworzyc sztuczny ksiezyc w dzien

Co do Dziala czosnkowego to on bardziej mowi "Gallet gun" a nie "Garlic gun" (mimo iz skrypt kaze mu mowic "Galic gun" co jest bledem tlumaczenia)
"We saiyans have are/ure ways" lub "we have are/ure, saiyan, ways"

Nom, mówi włąśnie coś takiego "Gallek/gallet gun".

DOBRA TYM RAZEM KONIEC OFFTOPICU KONIECZNIE :!: :!: :!:
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
ODPOWIEDZ