WYPALE WSZYSTKIE SERIE DB
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"dae pisze:Nie wiem, po anime nie ma napisów końcowych, to Ci nie powiem. Nie ma też wstępu, tych fajnych muzyk...BH Daimaouji pisze:Jaki aktor , pan Brian (moj ulubiony) czy pan Chris?dae pisze: Heh, Vejita w DBZ z ang dubbingiem ma francuzki akcent. Fajnie mówi niektóre słowa
Czy to on?
Update
Dziewczynka? Mowi jak jakas babcia , jakby amerykanie zmienili jego plec z chlopca na dziewczyne , oczywiscie mi sie ten glos podoba czesto go wybieram jak gram w BT , ale glos Krilana jest zalosny , mogli zostawic aktorke zenska niz meskiego , jak to zrobili FrancuziFreezer wreszcie mówi jak dziewczynka
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Tak, tylko powiedział: "(...) My, sajanie mamy swoje sposoby"BH Daimaouji pisze:Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"
Czy to on?
Nom, mówi jak stara babcia z ochrypłym głosemBH Daimaouji pisze:Dziewczynka? Mowi jak jakas babcia , jakby amerykanie zmienili jego plec z chlopca na dziewczyne , oczywiscie mi sie ten glos podoba czesto go wybieram jak gram w BT , ale glos Krilana jest zalosny , mogli zostawic aktorke zenska niz meskiego , jak to zrobili FrancuziFreezer wreszcie mówi jak dziewczynka
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak? Mi sie zdaje ze on mowi "we have our ways" a nie "we have saiyan ways/we saiyans have ways" ponadto nie kazdy sajan umie kule mocy zeby wytworzyc sztuczny ksiezyc w dziendae pisze:Tak, tylko powiedział: "(...) My, sajanie mamy swoje sposoby"BH pisze:Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"
Czy to on?
Co do Dziala czosnkowego to on bardziej mowi "Gallet gun" a nie "Garlic gun" (mimo iz skrypt kaze mu mowic "Galic gun" co jest bledem tlumaczenia)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
"We saiyans have are/ure ways" lub "we have are/ure, saiyan, ways"BH Daimaouji pisze:Tak? Mi sie zdaje ze on mowi "we have our ways" a nie "we have saiyan ways/we saiyans have ways" ponadto nie kazdy sajan umie kule mocy zeby wytworzyc sztuczny ksiezyc w dziendae pisze:Tak, tylko powiedział: "(...) My, sajanie mamy swoje sposoby"BH pisze:Hmmmmmmm a czy on przypadkiem nie mowil : "Hej Kakarotto , nie mow ze masz zimne stopy (...)" lub "Wlasnie sie dowiedzialem ze ktos kompletnie zniszczyl ksiezyc , ale nie szkodzi mamy swoje sposoby"
Czy to on?
Co do Dziala czosnkowego to on bardziej mowi "Gallet gun" a nie "Garlic gun" (mimo iz skrypt kaze mu mowic "Galic gun" co jest bledem tlumaczenia)
Nom, mówi włąśnie coś takiego "Gallek/gallet gun".
DOBRA TYM RAZEM KONIEC OFFTOPICU KONIECZNIE