Pustka w redakcji...
Pustka w redakcji...
Na stronie można powiedzieć, że jest wielka "dziura" w redakcji. Weźcie zróbcie jakiś nie wiem... nabór czy coś. Na stronie jest zastój jak nie wiem. Kiedy Atom lub Rav odwiedział forum? Weźcie sie za tą redakcję.

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ja też. Mógłbym pisać info(jakby co robie dobre laye za free) i mógłbym wspierać domene
.
Free? A kto zdziera kase i bierze od 100 do 200 złotych?
- Szpaner
Są tacy, którzy biorą parę dych ;] //Rav
Ktoś mówi o mnie?
- Szpaner
Free? A kto zdziera kase i bierze od 100 do 200 złotych?
Są tacy, którzy biorą parę dych ;] //Rav
Ktoś mówi o mnie?

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
BH: Przykro mi, ale obecnie przyjmuję tylko osoby, które piszą fantastycznie pod względem poprawności językowej. Niestety Ty moim zdaniem tego kryterium nie spełniasz.
Dae: Dodany miesiąc temu ;]
Kenyan: Pokaż jakiś swój layout albo swoją grafikę, jeśli chcesz sotać grafikiem. Pokaż jakieś swoje info, jeśli chcesz zostać redaktorem.
Reaven: Szkoda, że zrezygnowałeś.
Kana: Pokaż jakieś swoje info
Groku: Pokaż jakieś swoje info albo grafikę, w zalezności od tego, kim chcesz zostać w redakcji.
Właśnie, właśnie zalecam zmiane layoutu strony, ponieważ odbiega od dzisiejszych standardów - Szpaner
Dae: Dodany miesiąc temu ;]
Kenyan: Pokaż jakiś swój layout albo swoją grafikę, jeśli chcesz sotać grafikiem. Pokaż jakieś swoje info, jeśli chcesz zostać redaktorem.
Reaven: Szkoda, że zrezygnowałeś.
Kana: Pokaż jakieś swoje info
Groku: Pokaż jakieś swoje info albo grafikę, w zalezności od tego, kim chcesz zostać w redakcji.
Właśnie, właśnie zalecam zmiane layoutu strony, ponieważ odbiega od dzisiejszych standardów - Szpaner
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...