Nadchodzi Filip

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Nadchodzi Filip

Post autor: BH Daimaouji »

OK , zapewne znacie go z forum Thalesa (i wiec tak , moze tu dojsc) wiec musimy czekac na niego :)

BTW jak go znacie to mozecie tu pisac o nim
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Re: Nadchodzi Filip

Post autor: Wolak »

BH Daimaouji pisze:OK , zapewne znacie go z forum Thalesa (i wiec tak , moze tu dojsc) wiec musimy czekac na niego :)

BTW jak go znacie to mozecie tu pisac o nim
Ekhem ,co ma oznaczać to w nawiasie '' i więc tak '' -jak coś to a ,więc żeby to brzmiało ,ale nie mam zamiaru tu spamować i bredzić od rzeczy .

Jaki Filip i co on kogo obchodzi ,żeby od razu pisać o nim tematy ,ja mogę pisać ,ale o ks.Rydzyku :/
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Hmmm jakis Filip sie zarejestrowal , ciekawe czy to on? :)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Fifka

:)

Post autor: Fifka »

niom pewno to ja BH to zapewne Bartuś
a ty Wolak jesteś wielką ciotą ponieważ byłem na tym forum predzej od ciebie i jak cie to nie obchodzi to na posta nabijasz??
Jestes ciotą wolak
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Re: :)

Post autor: Wolak »

Fifka pisze:niom pewno to ja BH to zapewne Bartuś
a ty Wolak jesteś wielką ciotą ponieważ byłem na tym forum predzej od ciebie i jak cie to nie obchodzi to na posta nabijasz??
Jestes ciotą wolak
Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nic nie mów inteligencie .Ty na tym forum prędzej ode mnie ,właśnie widzę ''miszczu'' .Przydałoby się też ,żebyś się przedstawił .
Ostatnio zmieniony wt kwie 11, 2006 4:36 pm przez Wolak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.O czesc Filip kun , zadzwon do mnie kiedy sie umowimy :) Potem moze dam na forum ten "wasz" teledysk :lol:
2.Krzyś kun , Filip (Sexfilg) kun nie klocie sie , zaczynacie sie zachowywac jak 2 pieski ktore znalem - Dzeki i Rocky , ktorych lubilem a Rocky klocil sie z Dzekim zamiast byc przyjaciolmi jak planowalem :?
Sexfilg pisze:a ty Wolak jesteś wielką ciotą ponieważ byłem na tym forum predzej od ciebie i jak cie to nie obchodzi to na posta nabijasz??
Jestes ciotą wolak
E Filip , Krzyś ma 20 lat , wiec jest rok ode mnie mlodszy (lub nawet 2) a nadal lubi DB :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Jestes ciotą wolak

Hmmm... możesz nie przezywać Krzyśka?? Przecież chyba nic do ciebie nie ma... Hmmm... skoro jesteś z forum Thalesa to musisz być spoko gościem :-D
więc witam cię na tym forum...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze:
Jestes ciotą wolak

Hmmm... możesz nie przezywać Krzyśka?? Przecież chyba nic do ciebie nie ma... Hmmm... skoro jesteś z forum Thalesa to musisz być spoko gościem :-D
Nawet nie wiesz kim dla siebie jestesmy Tomek kun

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

BH Daimaouji pisze:
Dragon Fist pisze:
Jestes ciotą wolak

Nawet nie wiesz kim dla siebie jestesmy Tomek kun

Więc może mi powiesz Bartuś? Muszę się poznać z Filipem (bez skojarzeń), skoro mówisz o nim tak dobrze :-D
ODPOWIEDZ