Dlaczego nic się nie dzieje?

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Dlaczego nic się nie dzieje?

Post autor: Rav »

Prawdopodobnie (:P) zauważyliście, że zupełnie nic nie dodałem w tym roku na stronę, ani nawet nie napisałem żadnego newsa.

Chciałbym móc wreszcie ruszyć tę stronę...niestety narazie nie mogę.
Parę słów wyjaśnień:

Od początku roku przygotowywałem się do półfinału ogólnopolskiej Olimpiady Informatycznej.
Wykonywanie wszystkich pozostałych obowiązków przestało się liczyć, nawet zminimalizowałem swój wkład w szkołę.

Olimpiada odbyła się w dniach 13-16 luty we Wrocławiu. Było bardzo fajnie. Niestety do finału się nie dostałem, ale i tak uważam, że warto było się przygotowywać. Tyle programowania, ile nauczyłem się podczas przygotowania do olimpiady, nie nauczyłem się wcześniej w całym życiu.

16 lutego wróciłem do domu. Od tego momentu przygtowywałem się do półfinału ogólnopolskiej Olimpiady Matematycznej, która odbyła się w dniach 24-25 luty. No cóż...to była porażka :P I zastanowię się dobrze, czy brać w niej udział za rok.

Nadmienię też coś ważnego: Od 8 do 10 lutego byłem zwolniony ze szkoły, z powodu przygotowań do Olimpiady Informatycznej.
11,12 to weekend. 13-16 byłem we Wrocławiu. 17 byłem zwolniony (dopiero co wróciłem do Szczecina). 18,19 - weekend. 20-23 byłem zwolniony, z powodu przygotowań do Olimpiady Matematycznej. 24-25 (piątek i sobota) była Olimpiada Matematyczna (w Szczecinie). 26 to niedziela, więc przyszedłem do szkoły 27. (na szczęście byłem zwolniony z przygotowania do lekcji, bo bym nie wyrobił).

Jak widzicie od 8 do 26 lutego nie było mnie w szkole (i to nie nachodziło w żaden sposób na okres ferii w moim mieście).

Tak więc zaległości było sporo.
Do końca tygodnia (czyli do 3 marca) przystosowywałem się do szkoły (uzupełniałem bieżące notatki, zadania domowe).
Od 6 do 10 marca miałem ostre zaliczanie zaległych sprawdzianów.
Od 13 do 17 marca miałem serię aktualnych sprawdzianów i kilka zaległych.
Od 20 do 24 marca też nie był lekki tydzień. W dodatku 2 dni byłem przeziębiony i musiałem zaliczyć 2 sprawdziany.

Gdy dopiero co odrabiałem zaległe zadania domowe, natychmiast pojawiały się nowe. I tak wciaż i wciąż...syzyfowa praca.

W dodatku miałem w międzyczasie kilka konkursów matematycznych i fizycznych (dokładniej mówiąc: 5).

Od 27 do 31 marca zdążyłem zbliżyć się do nadrobienia wszystkiego, lecz pojawiło się parę większych prac do zrobienia.

Do dzisiaj już wiele zrobiłem i sądzę, że do końca tego tygodnia powinienem się uporać już zupełnie z zaległościami (zwłaszcza, że są teraz rekolekcje).

Jednak wtedy będę musiał się wziąć za odrabianie zaległych sesji na DB Future (bo mnóstwo się ich nazbierało). Mam też sporo innych spraw do zrobienia. Do SSJ POWER jednak też w końcu dojdę. Wtedy byćmoże najpierw napiszę newsa.

Następnie wezmę się za "dopięcie strony na ostatni guzik". Później dam możliwość update'u Daemu i kogo tam jeszcze przyjąłem do redakcji (bo nie pamiętam :P). I wreszcie będę mógł zająć się tym, co zamierzam dodać na stronę już od bardzo, bardzo dawna.

Bądźmy dobrej myśli. Ja staram się być.

PS: "Nadchodzi ERA MOHERA" - takie były ostatnie słowa Emilki, zanim dostała kopem z półobrotu od Chucka Norrisa. Teraz on tu rządzi.
Ostatnio zmieniony wt lip 11, 2006 3:33 pm przez Rav, łącznie zmieniany 2 razy.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

Mnie miałeś dodać ;p
btw mam fajny pomysł nasunięty przez inne strony
tylko najlepiej żeby SsjPower miało poddomeny np
http://hit.ssjpower.net
http://forum.ssjpower.net
i właśnie chodzi mi o dodanie takiego Hita i w nim nie tylko recenzje stron ale także darmowe Cellsy ;p
czyli poddomena by mogła być inna lub mogły by być 2 (z forum 3)
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Reaven pisze:Mnie miałeś dodać ;p
btw mam fajny pomysł nasunięty przez inne strony
tylko najlepiej żeby SsjPower miało poddomeny np
http://hit.ssjpower.net
http://forum.ssjpower.net
i właśnie chodzi mi o dodanie takiego Hita i w nim nie tylko recenzje stron ale także darmowe Cellsy ;p
czyli poddomena by mogła być inna lub mogły by być 2 (z forum 3)
To jeden z tych moich planów, które mam od bardzo dawna.

Ale teraz biorę się za wypracowanie z polskiego.

UPDATE (11 lipca 2006 r.): Rav's back again...
Wróciłem na SSJ POWER. W pierwszej kolejności biorę się jednak za porządek na forum.

Case closed 8)
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Zablokowany