GTO

Wszystko, co nie dotyczy DB, ale ma związek z Anime.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Reaven
Zasłużony

GTO

Post autor: Reaven »

Tu masz fabułe:
Cała historia zaczyna się gdy były członek gangu motocyklowego, hulaka i postrach ulic - 22-letni Eikichi Onizuka - postanawia znaleźć sobie w końcu jakąś pracę. Za bardzo mu to jednak nie wychodzi gdyż ma zbyt wielkie wymagania (np. roczna pensja w wysokości 10 mln jenów, możliwość poznania gwiazd telewizji, refundacja nieograniczonych wydatków, czy cowieczorna działalność klubowa w dzielnicach Ginza i Roppongi ^^' ), w CV zamieszcza informacje o tym ile razy był notowany a wygląda i zachowuje się jak mafiozo. Pewnego dnia poznaje śliczną licealistkę i traci dla niej głowę. Jak się później okazuje, owa dziewuszka ma kłopoty miłosne i właśnie przechodzi kryzys swojego związku więc Onizuka postanawia skorzystać z okazji. Na jego nieszczęście dziewczyna godzi się ze swoim facetem, który ku przerażeniu i wielkiemu zdziwieniu Onizuki okazuje się być małym, łysym, i tatuśkowatym nauczycielem. I tutaj nastąpił przełom w jego dotychczasowym życiu - od tej pory wiedział co będzie robić - ZOSTANIE NAUCZYCIELEM! Nauczycielem i to nie byle jakim! Wspaniałym Super Nauczycielem! Początki jak to zawsze bywa były trudne - na praktykach trafiła mu się najgorsza klasa w całej szkole pełna przygłupich wyrostków, którzy pałali nienawiścią do każdego nauczyciela. Jednak nasz Onizuka swoimi osobliwymi sposobami "zjednał" sobie ich przychylność i stali się potulni jak baranki. W końcu jakimś cudem zdał egzaminy nauczycielskie i rozpoczął pracę w Prywatnym Zespole Szkół. I tutaj zaczyna się szereg przygód jakie przeżywał ze swoimi podopiecznymi, były to zarówno przyjemne chwile jak i różnego rodzaju problemy. Wśród uczniów tworzyły się grupy, które albo go uwielbiały albo wręcz nienawidziły starając się go wygryźć z jego posady i pozbyć raz na zawsze. Onizuka starał się na własny sposób pomóc wszystkim uczniom którzy tego potrzebowali, a dodatkowo postanowił zmienić wizerunek nauczyciela w społeczeństwie co niewątpliwie mu się udawało.
Historia opowiedziana przez Toru Fujisawę bawi na każdym kroku, ale również skłania do refleksji, gdyż ukazuje problemy japońskich nastolatków i systemu edukacji. Jest na prawdę warta uwagi, a ci z was którzy postanowią bliżej zapoznać się z Onizuką na pewno nie będą żałować!!!

Ja skróce:
Onizuka zostaje nauczycielem i jego metody nauczania są dziwne :)

Tu masz stronke gdzie można pobrać openingi i endingi

Kod: Zaznacz cały

http://www.gtonizuka.prv.pl/
A odcinków sam szukam
ale lecą o 21:00
na Zig Zap'ie
o tej porze już na Hyperze :)
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Dzięki bardzo za wyjaśnienie fabuły ,a odcinki znalazłem bez trudu na największej ,najstarszej i najlepszej stronie torrentów na świecie www.btjunkie.org .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Rayman
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Rayman »

W Telewizi GTO ostatnia seria skończyła się wczoraj.
Szkoda nie :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Mopja młodsza siorka oglądała GTO, całkiem mi się spodobały... Btw, czy to oznacza powrót MEGATRONA?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dragon Fist pisze:Btw, czy to oznacza powrót MEGATRONA?
Tak ja tez sie dziwie , ze on napisal post , moze jednak wrocil? Kto wie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Reaven
Zasłużony

...

Post autor: Reaven »

no skończył0 się trudno.
Poleci jeszcze kiedyś
puszczą z 2,3 inne anime i znow :)
Teraz leci jaki Gul.... coś takiego :)
Ale głupie bo napisy trzeba czytać
Awatar użytkownika