Widzisz? I co to miało wogóle być? Wiesz ile mnie to ruszyło? Domyśl się.BH Daimaouji pisze:
1.A twoj jest wielkosci wirusa
2.LOL LOL LOL , ale z ciebie n00b
3.Heh
Ciekawa kłutnia
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Heh jestes nawet taki glupi ze nie mozesz zrozumiec obrazy na ciebieKenyan pisze:Widzisz? I co to miało wogóle być? Wiesz ile mnie to ruszyło? Domyśl się.BH Daimaouji pisze:1.A twoj jest wielkosci wirusa
2.LOL LOL LOL , ale z ciebie n00b
3.Heh
coz bym przestan sie z toba klocic , ale calkiem fajnie jest obrazac takiego debila jak ty
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
TY STARY PORABANY WYPIERDKU MAMTUTA!Kenyan pisze:SWiesz czemu ja tego nie widzę? Już ci to mówiłem- bo to żałosne. Prędzej sie posikam ze śmiechu niż się obrażę. To tylko oznaka Twojej niskosci. Nic wiecej.
Ty doprawdy schodzisz na koty
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dobra, dość tego!
Zrobiłem ten temat, by userzy mogli przeglądnąć tą dyskusję, a także by pokazać wszystkim ten bezsens. Nie po to byście się dalej kłucili, ani po to by BH nacierał a Kenyana, a on mówił, że go to nie rusza. Zamykam temat, admin potem pomyśli co z wami zrobić.
Zrobiłem ten temat, by userzy mogli przeglądnąć tą dyskusję, a także by pokazać wszystkim ten bezsens. Nie po to byście się dalej kłucili, ani po to by BH nacierał a Kenyana, a on mówił, że go to nie rusza. Zamykam temat, admin potem pomyśli co z wami zrobić.
Rekord w usuniętych postach następujących bezpośrednio po sobie - 22