Kenyan pisze:Przestań już, dobra? Przeczytaj co tu teraz napisałeś, zastanów sie na jakim to jest poziomie i najlepiej nie odpowiadaj. Poprostu się zamknij! A moderatorzy niech zrobią z tą sprawą porządek.
1.Nie! pewnie nie poameitasz kim jestem co? Wiec pozwole sie przypomniec , nie jestem mily , i nei mam zamiru znizyc sie do poziomu strozow prawa!
Poniosło mnie. Sorx, za wszystko w moim i BH imieniu.
2.A z tym glupim txtem to juz przesadziles
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Twój problem, ale o coś CIe prosilem. Przymknij się. Proszę. Każdy Twój post coraz bardziej mnei denerwuje, zrozum to.
Dobrze powiedziane "stróżów prawa", ja nie chcę wylecieć z forum, za to, że się z Tobą pokłóciłem, wielkie mi halo.
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Kenyan pisze:Twój problem, ale o coś CIe prosilem. Przymknij się. Proszę. Każdy Twój post coraz bardziej mnei denerwuje, zrozum to.
Dobrze powiedziane "stróżów prawa", ja nie chcę wylecieć z forum, za to, że się z Tobą pokłóciłem, wielkie mi halo.
1.O robaczek mi rozkazuje , jaki jestes odwazny , ale glupi
2.Mnie tez , jestes taki glupi ze usparwiedliwasz glupote innych ludzi
3.He he zostaniemy zbanowani obaj draniu
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Rób jak chcesz. Nie jestem głupi. Wiesz jaki jestem? Zażenowany. Tym co teraz napisałeś. Błagam Cię, przestańz! Te Twoje posty mnie dobijają całkowicie. Z postu na post są coraz głupsze i debilniejsze. Ja już idę, bo przeglądając to forum ciągle widzę Twój marny poziom. Kiedy ty wyzdrowiejesz? Nara, trzymaj się jakoś w tym swojim obszczanym życiu.
Kenyan pisze:Rób jak chcesz. Nie jestem głupi. Wiesz jaki jestem? Zażenowany. Tym co teraz napisałeś. Błagam Cię, przestańz! Te Twoje posty mnie dobijają całkowicie. Z postu na post są coraz głupsze i debilniejsze. Ja już idę, bo przeglądając to forum ciągle widzę Twój marny poziom. Kiedy ty wyzdrowiejesz? Nara, trzymaj się jakoś w tym swojim obszczanym życiu.
1.Masz racje nie jestes glupi , jestes taki tepy ze nawet o tym nie wiesz
2.Sam przestan debilu
3.Probuj dalej , istoty z piekla rodem uczuc nie maja
4.Ta masz racje , wiec lepeij juz nie pisz tych postow bo staja sie debilniejsze
5.Ja tez widze twoj fajny poziom
6.Ta tez sie ciekawie kiedy wydrowiejesz
7.Ty tez scierwie
Wiesz co? Obaj nieźle porombane texty mamy . Tyle co napisaliśmy jedynie deo tego prowadzi. Nie jestem tempy. Słuchaj, nie zawieszam białej flagi, ale też już się nie będę kłoócić, ok? Pisz sobie co chcesz i jak tam chcesz. Mam to już w nosie.
Pzdr.
Boskie txty. Czytając je myślalem, że nie wytrzymam. BH zostałes zjechany na całej lini i do tego inteligentnie. Jeśli cos to nie widze powodu dla bana na Kenyana przecież on ybl kultularny.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
1.Kenyan to scierwo i tyle
2.PP3088 czy ja dobrze widze?! Zdradzasz mnie z tym debilem , no coz , i tak cie bardzo nie lubilem
3.Kulturalny? Ta LOL fajny zart
4.
BH zostałes zjechany na całej lini i do tego inteligentnie
Ja? LOL doprawdy zostales odmozdzony
In conclusion?
KENYAN SUCK ASS BH KICK ASS!
5.Dobrze ze ten temat zostal , bede chociaz mial rzadze krwi na tego n00ba Kenyana Mwa ha ha ha
Przyglądając się postom w tym te,macie widze tylko bezsensowny spór... Nie macie co cholerka robić tylko się kłucić o głupoty?
BH: Jak ktoś Cie przezywa nie zwracaj na to uwagi. Przecież już to było omawiane. Co Cie obchodzą gadki jakiejś nie liczącej się istoty? Nawet nie potrafi Cie porządnie obrazić...
Kenyan: Do Ciebie nic za bardzo nie mam i podoba Mi się Twoja asertywność, ale... Gdybyś był troche bardziej asertywny, to do kłutni WOGÓLE by nie doszło...
Tematu nie zamykam, ale jak będą jakieś nie podobające się Mi posty, close topic...
dae pisze:BH: Jak ktoś Cie przezywa nie zwracaj na to uwagi. Przecież już to było omawiane. Co Cie obchodzą gadki jakiejś nie liczącej się istoty? Nawet nie potrafi Cie porządnie obrazić...
To byla obraza czy pomoc przyjacielska?
I ta zapomnailem ze jestes modem , to dziwne widziec kolege moda a siebie normalnym uzytkownikiem na nie przyjacielskim forum
BH... nie cały świat kręci się wokół Ciebie. Co do tej kłótni, dla mnie to poprostu osobista obraza patrzeć na to jego offtowanie. To nie do zniesienia.
Ktoś się np. pyta jak się nazywa się jego kot, a on odpowiada bez sensownie, że nie wie.
Kenyan pisze:BH... nie cały świat kręci się wokół Ciebie. Co do tej kłótni, dla mnie to poprostu osobista obraza patrzeć na to jego offtowanie. To nie do zniesienia.
Ktoś się np. pyta jak się nazywa się jego kot, a on odpowiada bez sensownie, że nie wie.
1.
2.Ta ja tez , a myslalem ze jestes ok , a tu jestes ncizym innym jak nisko poziomowa szumowina
3.A ten "kot" co ma do naszej klotni?
1. Masz móżg wielkości roga tej emotikony.
2. TY poprostu tego nie zauważyłeś, ale to ty byłeś taką szumowiną, że starczyło nan nas obu
3.Jajco. Określenie "nic" nie wchodzi w skład znanych Tobie słów, Ty rozumiesz tylko te co Cie rodzice nauczyli, takie jakimi są wulgaryzmy.
Kenyan pisze:1. Masz móżg wielkości roga tej emotikony.
2. TY poprostu tego nie zauważyłeś, ale to ty byłeś taką szumowiną, że starczyło nan nas obu
3.Jajco. Określenie "nic" nie wchodzi w skład znanych Tobie słów, Ty rozumiesz tylko te co Cie rodzice nauczyli, takie jakimi są wulgaryzmy.
1.A twoj jest wielkosci wirusa
2.LOL LOL LOL , ale z ciebie n00b
3.Heh