Kenyan: Szpaner... ty mi tu kurka wodna nie rób czekolady!
Osobiście dema robię we flashu
Tylko dźwięk nie działa, ale to się da ustawić

1.Togepi sucksKenyan pisze:Ale faja, czy ja choćby poruszyłem wzmiankę o Movie Maker'ze?
Sumując to co napisałem wychodzi = translator formatów i Flash Editor.
No, ale pomijając to, ja wcale się nie oderwałem od tematu. W ten sposób robię demo do RPG MAKERA.
Miałem na myśli print screeny i przesuwanie postaci...
Nie wiem co Ciebie tak rusza, Togepi
1. Taa... ty jesteś do niego podobny.BH Daimaouji pisze:
1.Togepi sucks
2.Nie w****j mnie!
3.OK nie wiedzialem , a skad mialem wiedziec?

1.K***A sam jestes Togepi , ponizaj kogos twojego (niskiego) poziomu!Kenyan pisze:1. Taa... ty jesteś do niego podobny.BH Daimaouji pisze:
1.Togepi sucks
2.Nie w****j mnie!
2. BO CO?
3. No cóż... ale czasem trochę rzoumu nei zaszkodzi, prawda?
Ale to nie miejsce na kłótnie, jak chcesz się powyzywać to ho na gg(6596481).
Przepraszam wszystkich za offtowanie i Togepiego.
Pzdr.
TO co napisałeś jest... żałosne. Nie ma żadnej innej ludzkiej rasy, Togepi.BH Daimaouji pisze:1.K***A sam jestes Togepi , ponizaj kogos twojego (niskiego) poziomu!Kenyan pisze:1. Taa... ty jesteś do niego podobny.BH Daimaouji pisze:
1.Togepi sucks
2.Nie w****j mnie!
2. BO CO?
Pzdr.
2.No bo (Evil mode one) TAK CIE ZA**** ZE TWOJ LEB BEDZIE TAKI ZE NAWET TWOJA MATKA CIE NIE POZNA (Evil mode off)cioto
3.Mowisz ze jestem odmozdzony cioto? Heh a coz mozna sie psodziewac po przedstawicielu tak zalosnej rasy , ktorzy nawet nie umia byc zli
4.RAAAAAAAAAAAAAAAHSFKHFKJSGDFJKDSGHJ!

Nie jestem Togepi! A jak niby jestem to chociaz nie chodze po drzewach i nie jem bananowKenyan pisze:TO co napisałeś jest... żałosne. Nie ma żadnej innej ludzkiej rasy, Togepi.BH Daimaouji pisze:1.K***A sam jestes Togepi , ponizaj kogos twojego (niskiego) poziomu!Kenyan pisze: 1. Taa... ty jesteś do niego podobny.
2. BO CO?
Pzdr.
2.No bo (Evil mode one) TAK CIE ZA**** ZE TWOJ LEB BEDZIE TAKI ZE NAWET TWOJA MATKA CIE NIE POZNA (Evil mode off)cioto
3.Mowisz ze jestem odmozdzony cioto? Heh a coz mozna sie psodziewac po przedstawicielu tak zalosnej rasy , ktorzy nawet nie umia byc zli
4.RAAAAAAAAAAAAAAAHSFKHFKJSGDFJKDSGHJ!
Wiem, że dzikim pokemonom czasem śnią się ufo, ale to tylko dowód, że jesteś porombany. Aha, pilnuj swego brudnego, zasmarkanego, czerwonego, pijackiego nosa, ok? A co Ty na to jak Ci powiem, że nie mam matki!? Uwierz mi, za to co powiedziałeś, jak Cię tylko keidyś spotkam, choćby przypadkiem ZATŁUKĘ CIĘ!
I prosiłem, żebyś walił na gg... no cóż. Mam nadzieję, że moderatorom nie sprawi kłopotu usunięcie tych postów

1.Chyab twoj maly mozg zainfefikowal wirus , ludzkiego odmozdzeniaKenyan pisze:Kolejna oznaka jakiegoś viusa, który zawalił Ci ten mały mózg. Ale z jednym się zgadzam, też nie chcę się kłucić