Son Goten vs. Trunks
Moderator: Moderatorzy
Son Goten vs. Trunks
jest już temat o ojcach, czas na synów który z nich jest lepszy
Ostatnio zmieniony sob maja 20, 2006 10:57 am przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmmmm a o ktorym Tronku mowisz? Terazniejszym czy Przyszlosciowym? Bo to robi WIELKA roznice
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmmm no to chyba Terazniejszy Tronk , wszak go nie lubie , ale bardzo jest podobny do swojego dziadka (czyt. Krol Vegeta) niz Songoten (on bardziej jest podobny do Kakarotta niz do Bardocka) ale ta bardziej obu lubie w wersji GotronkaDidix pisze:Wnioskując z nazwy tematu stwierdzam, iż chodzi o Trunks`a z teraźniejszości...
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Chyba rozumiem o co Ci chodzi Didix kun. Goten jest młodszy od Trunksa, a prawie tak samo silny.Didix pisze:Wnioskując z nazwy tematu stwierdzam, iż chodzi o Trunks`a z teraźniejszości...
Wracając do tematu:Uważam, że Goten jest lepszym wojownikiem od Trunks`a, mimo iż był od niego słabszy.........
Ja jednak bardziej wole Trunksa teraźniejszego(no, to znaczy bardziej lubie przyszłościowego, ale miedzy Goten jr i Trunks jr wybieram Trunks'a). Może to się nie liczy, ale w filmie 13 podobał Mi się sposób, w jaki wszystko tłumaczył Gotenowi. Sam dużo wiedział. Opócz tego miał fajne poczucie humoru(zresztą jak Goten) i jako jeden z nielicznych długie, opadające włosy. Kolor też oryginalny. CO do ataków, to nie moge nic powiedzieć, bo miał wszystkie, co Trunks przyszłościowy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E nie mial wszytskich , jakos nei widze ezby wykonywal Burning attack czy Finish Buster , to ataki stworzone do gier , ktore raczej nie sa oryginalnym iatakami (np. Bardock umie w B3 Heat cos tam , mimo iz w Bardock special nie widzialem tego ataku) ale ta Terazniejszy Tronk UMIE Kamehameha gdyz zostala pokazana w filmie 11 , ale Burning attack i Finish Buster? To tylko ataki do gier , a nie oficjalne ataki!dae pisze:CO do ataków, to nie moge nic powiedzieć, bo miał wszystkie, co Trunks przyszłościowy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH Daimaouji pisze:E nie mial wszytskich , jakos nei widze ezby wykonywal Burning attack czy Finish Buster , to ataki stworzone do gier , ktore raczej nie sa oryginalnym iatakami (np. Bardock umie w B3 Heat cos tam , mimo iz w Bardock special nie widzialem tego ataku) ale ta Terazniejszy Tronk UMIE Kamehameha gdyz zostala pokazana w filmie 11 , ale Burning attack i Finish Buster? To tylko ataki do gier , a nie oficjalne ataki!dae pisze:CO do ataków, to nie moge nic powiedzieć, bo miał wszystkie, co Trunks przyszłościowy.
future trunks użył burning attacku w walce z freezerem, a młody trunks też to umie (gdzieś tak przeczytałem)

- BH Daimaouji
- SSJ 5
http://www.geocities.com/trunks1175/ctrunksbio.htmlbobercik pisze:BH Daimaouji pisze:E nie mial wszytskich , jakos nei widze ezby wykonywal Burning attack czy Finish Buster , to ataki stworzone do gier , ktore raczej nie sa oryginalnym iatakami (np. Bardock umie w B3 Heat cos tam , mimo iz w Bardock special nie widzialem tego ataku) ale ta Terazniejszy Tronk UMIE Kamehameha gdyz zostala pokazana w filmie 11 , ale Burning attack i Finish Buster? To tylko ataki do gier , a nie oficjalne ataki!dae pisze:CO do ataków, to nie moge nic powiedzieć, bo miał wszystkie, co Trunks przyszłościowy.
future trunks użył burning attacku w walce z freezerem, a młody trunks też to umie (gdzieś tak przeczytałem)
Hmmmmm tutaj jest podany ten atak , ale Masenko?? Kto go nauczyl Masenko??
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nom , wiem tylko ze on umie Kamehamehe , reszta atakow to tylko ma je w grach!Didix pisze:Bzdury wypisujecie.....Trunks nie umie z żadnych trzech przedstawionych powyżej ataków....są to jedynie wymysły fanów....
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Zapewne mój wybór nie będzie dla nikogo żadnym zaskoczeniem jeśli powiem ,że moim zdecydowanym faworytem jest syn mojego wielkiego Goku czyli mówiąc w skrócie Son Goten .
Jeśli zaś chodzi o postacie Gotena z GT i future Trunks'a z serii ''Z'' ,bo w GT Trunks to straszna ciota z innym kolorem włosów ,to w takim wypadku Trunks z przyszłosci masakruje siłą ,wyglądem ,kolorem oczu i świetnym stylem walki jak i atakami godnymi uwagi .
Wyszedł mi z tego rozrachunku remis ,bo młody Goten lepszy od młodego Trunks'a ,ale starszy Goten gorszy od Trunksa z przyszłości ; ]
Jeśli zaś chodzi o postacie Gotena z GT i future Trunks'a z serii ''Z'' ,bo w GT Trunks to straszna ciota z innym kolorem włosów ,to w takim wypadku Trunks z przyszłosci masakruje siłą ,wyglądem ,kolorem oczu i świetnym stylem walki jak i atakami godnymi uwagi .
Wyszedł mi z tego rozrachunku remis ,bo młody Goten lepszy od młodego Trunks'a ,ale starszy Goten gorszy od Trunksa z przyszłości ; ]
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmmm oficjalnie to Tronk MA fioletowe wlosy , ma jakby geny swojej mamy (fioletowe wlosy) i dziadka (Styl wlosow i na pocztaku w anime byly tego samego koloruWolak pisze:w GT Trunks to straszna ciota z innym kolorem włosów
A co do cioty to masz racje , fakt wyglada jak Przyszlosciowy Tronk , ale do tego Tronka mu brakuje
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019