DidixBall
Moderator: Moderatorzy
nom ciekawie sie zapowiada
i ciągle czekam na mój udział
Didix mam nadzieje że pamiętasz gdzie mnie wstawić 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Luzzzik.......tylko nie wiem jak cię wlepić, więc może to trochę potrwać...bobercik pisze:o mnie też nie zapomnijDidix pisze:Nikt inny w kolejce nie stoi, więc jesteś przyjęty.....gorzej z tym, że ostatnio zbytnio czasu na DidixBalla nie mam......bobercik pisze:ej mogę w tym występować mogę być kimkolwiek nawet wrogiem którego od razu zniszczycie
- BH Daimaouji
- SSJ 5
jego opis mi on podal na PW , wiec jak chcesz moge ci podacDidix pisze:Luzzzik.......tylko nie wiem jak cię wlepić, więc może to trochę potrwać...bobercik pisze:o mnie też nie zapomnijDidix pisze: Nikt inny w kolejce nie stoi, więc jesteś przyjęty.....gorzej z tym, że ostatnio zbytnio czasu na DidixBalla nie mam......
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
bobercik pisze:Czy tak buźka na końcu posta znaczył że śmiejesz się z mojego opisuBH Daimaouji pisze:jego opis mi on podal na PW , wiec jak chcesz moge ci podacDidix pisze: Luzzzik.......tylko nie wiem jak cię wlepić, więc może to trochę potrwać...![]()
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
BH Daimaouji pisze:bobercik pisze:Czy tak buźka na końcu posta znaczył że śmiejesz się z mojego opisuBH Daimaouji pisze: jego opis mi on podal na PW , wiec jak chcesz moge ci podac![]()
nie , znaczy to ze chetnie moge jemu dac twoj opis , zreszta gdybym sie smial z twojego opisu bym dal to
lub to
żartowałem wiem że mnie nie obrażałeś

- BH Daimaouji
- SSJ 5
OKDidix pisze:No więc podajBH Daimaouji pisze: jego opis mi on podal na PW , wiec jak chcesz moge ci podac.........
Bobercik na PW pisze:oto mój życiorys:
imię : bobercik
wygląd: średniego wzrostu, strój i włosy podobne do future trunksa
charakter: dobry, ale skryty w sobie małomówny
Ubranie: czarne buty, długie niebieskie spodnie, czarna koszulka i granatowa kamizelka
Zycioryz : jestem sayanem który przeżył wybuch planety vegety ale przez to skauter wrósł mi w twarz
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
ok ale u mnie to bardziej straszne , a nie smiesznebobercik pisze:proszę się nie śmiaćBobercik na PW pisze:oto mój życiorys:
Zycioryz : jestem sayanem który przeżył wybuch planety vegety ale przez to skauter wrósł mi w twarz
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019