Co By był gdyby Frezer nie zabił krilana????
Moderator: Moderatorzy
jest wiele ścierzek mogło się stać zupełnie co innego przecież akira by wymyślił jakiś teges np. gdy frizer zabił goku to gohan się wkużył i zmienił sie w ssj i rozwalił frizera.a potem wszechomogący by odrzywił goku i było by tak jak normalnie tylko saga frizera by sie zmieniła 
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gohan ssj3bobercik pisze:bez przesady choć gdyby do tego rozwalił jeszcze piccola to nie wiadomo co by się stało
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No asz tak to nie moze , musi miec ogon i ksiezyc musi byc , a czy na Namek kiedys byla pelnia ksiezyca? Watpie , reszta (czyli zapanowanie nad czlowieczenstwem) moze mmu sie udac , wszak by przezyl Krilan i Bulmabobercik pisze:tak od razu niech się w czwórke zmieni i wszystkich rozwali
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
To ze Namek ma trzy slonca nie znaczy ze nie ma ksiezycabobercik pisze:na namek nie ma księżyca
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Drobne sprecyzowanie: Gdyby Freeza zabił Kakarotta na oczach Gohana.BH Daimaouji pisze:A wiecie co? Gdyby Freeza zabil Kakarotta , to Gohan by sie tak wsciekl ze by osiagnal ssj2![]()
Przecież KKRT zginął w walce z Freezą, ale został ożywiony, wraz z wszystkimi nameczanami i Vegetą.
A co by było gdyby Freeza nie zabił Krillana? I tak zamieniłby się w SSJ, pewnie dlatego już od początku odsyłał Gohana, Piccola i Krillana na statek.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E nie rozumiem cie Dae/Piotrek kun (to twoje imie? Bo nie moge go zapamietacdae pisze:Drobne sprecyzowanie: Gdyby Freeza zabił Kakarotta na oczach Gohana.BH Daimaouji pisze:A wiecie co? Gdyby Freeza zabil Kakarotta , to Gohan by sie tak wsciekl ze by osiagnal ssj2![]()
Przecież KKRT zginął w walce z Freezą, ale został ożywiony, wraz z wszystkimi nameczanami i Vegetą.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Bartus kun, dobrze, jestem Piotrek^^
Freeza zabil Kakarotta podczas walki z nim. Wlecial na KKRT i wgniótł go w ziemie. Potem Gohan przestał czuć sygnał swego ojca, poleciał tam. W międzyczasie Shenron, ziemski smok, spełniał życzenie ożywienia wszystkich zabitych przez Freeze na Namek(o ile się nie myle). Wtedy też spod wody wyleciał Kakarotto i kazał odlecieć Gohanowi. Wiem to, bo mam prawie całą Freeza sage i z nudów oglądam po 20 razy te same odcinki...
Freeza zabil Kakarotta podczas walki z nim. Wlecial na KKRT i wgniótł go w ziemie. Potem Gohan przestał czuć sygnał swego ojca, poleciał tam. W międzyczasie Shenron, ziemski smok, spełniał życzenie ożywienia wszystkich zabitych przez Freeze na Namek(o ile się nie myle). Wtedy też spod wody wyleciał Kakarotto i kazał odlecieć Gohanowi. Wiem to, bo mam prawie całą Freeza sage i z nudów oglądam po 20 razy te same odcinki...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piotrek kun!
1.Kakarotto NIE zginal podczas walki z nim , tu teraz dyskutejemy o tym co by bylo gdyby Freeza uzyl tej techniki ktora zabil Krilana na Kakarotta!
2.Mowilem "Bartuś" zawsze pisz nie "Bartus"! Bo to brzmi tak jaskiniowo
1.Kakarotto NIE zginal podczas walki z nim , tu teraz dyskutejemy o tym co by bylo gdyby Freeza uzyl tej techniki ktora zabil Krilana na Kakarotta!
2.Mowilem "Bartuś" zawsze pisz nie "Bartus"! Bo to brzmi tak jaskiniowo
No bo nie , choc Pan Akira tak planowal , i dobrze planowal , zrobil pozniej z Vegety ciote i dal mu jakams glupia wiesniaczke za zone itp. och DBZ mogla sie sjonczyc po Freeza sadze , ale Wego i Tronk itp. (nawet Gotronk) mogli by uzyc machiny czasu i cofnac sie do tych czasowheh zawsze myślałem że Kakarotto nie zginął podczas walki z Freizerem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019