Napisz tutaj jaki jest twoj ulubiony PBCH w ktorym grasz i dla czego i pisz tu wszystko zwiazane z tym PBCH w ktorym grasz.
Ja gram na DBFuture, gram tam juz ponad poltorej roku i jakos mi idzie;P moja postac jak mi sie zdaje jest w miare silna no i zna troszke technik i wogole jest spox:P no a co do dbf to cubus nasz koffffany;P jest troche bardzo leniwy i powoli na stronie sie nasze posatcie rozwijaja, no ogolnei pbch z przeszloscia;P nic sie nei zmienia procz technik graczy i nowy graczy i rangi starych graczy( i to raz kiedys). No piszcie:P
Ja również gram na DBFuture pod xywką Segrig (ach jak to pięknie brzmi ). Moja postać jest taka sobie chyba Mam rangę Legendarny i osiągnąłem poziom SSJ. Chciałbym dodać, że prowadzący owy PBCH jest troszkę leniwy. Mimo wszystko to jest chyba jeden z najlepszych PBCH w Polsce, drugim jest e.db Dziękuję za uwagę
PBCH to jest taka odmiana PBEM. Nasz PBCH czyli DBFuture oparty jest o świat Dragon Balla. Masz swojego guru (czyli prowadzącego tak zwaną sesję) i chat. I tu zaczyna się cała zabawa. Możesz robić praktycznie co Ci się żywnie podoba. Sterujesz własną postacią pisząc w okienku chata co robisz. I dostajesz zadania typu: zbierz 7 Smoczych Kul albo zlikwiduj jakiegoś wroga. Ogólnie to nawet przyjemny sposób spędzania czasu . Oczywiście stajesz się coraz silniejszy i możesz korzystać z wielu technik po nauczeniu się ich. No to tak mniej więcej ta sprawa wygląda. Wyjaśniłem jak umiałem Jak chcesz to masz tu jeden PBCH: www.dbfuture.prv.pl Wejdź, zobacz, poczytaj i wszystko będzie jasne jak księżyc nocą :D:D
Dzięki Arti nawet fajna gra, przynajmniej z opisu tak wnioskuje ale grać narazie nie będe chyba, że gdzieś po świętach bo wtedy dostaje nowego kompa a ten mi sie zawiesza i była by beka gdyby mi sie na sesji zawiesił
Ja również gram na DB Future
To ja namówiłem do gry tam Artiego, Shindraka i Bliza
Nie napiszę, że to najlepsze PBCH, itd., bo będe powtarzał, to co napisali inni (ale to prawda ). Dodam tylko, że ja też jestem Legendarny i również osiągnąłem SSJ