SSJ PLANET
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- Dragon Fist
- A True Dragon
A co on? Święta krowa?? Muhehe. On może my nie. Panie DF dkąd wiesz jakiej płci jest "Chominid" może tma mają jak u nameczan. A może nie mam racji?? Kenyan mówisz co cujesz i cię za to podziwiam.Dragon Fist pisze:To już była przesada... Do BH takie txt??![]()
Pozdro
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
To czemu to ukrywasz???Heh dal ciebie gorszy, bo tępie takich jak ty. Bez kulturalnych zakompleksionych nastolatków. Nie wiem jak cię w domu traktują, ale z tamtego posta(wiesz o co chodzi) wychodzi, że jesteś dzieczyną.Wolak pisze:Kolejna wiadomość od BH :
BH mówi :
JESTEM CHLOPCZYKIEM! I UKRYWAM SWOJA PLEC NA FORACH! Na forum pokemona zreszta robie tak samo
Ty doprawdy jest jakis inny , jestes gorszy nawet od ludzi!
Pozdro
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm czytam dzial filmy kinowe a anime zauwazylem blad!
1.Drzewo mocy dzieje sie po walce z Vegeta , nalezy popatrzec na symbol Kakarotta , to film 2 bardziej by pasowal w tym czasie , ale nie film 3! Film 3 pasuje gdzies w Freeza sadze (kiedy Kakarotto walczy z Ginyu)
2.F Trunks jest w filmie 9 , bo wrocil do terazniejszosci po pokonaniu cyborgow , zreszta to nie jest blad tutaj , tutaj jest blad w sprawie Kakarotta! , A co do Tronka , to tylko mi przeszkadzaja tylko jego wlosy
3.Kto to Coller?! Nie ma Collera! Jest Cooler!
4.Gohan nie zmienil sie odrazu w ssj2 , bo nie kontrorowal tego poziomu!
5.Kakarotto tez nie kotrorowal poziomu ssj po walce z Freeza (choc ja tez tutaj sie z tym nie zgadzam)
Kolejny blad jest w dziale poziomy SSJ
, dajcie albo Saiyan albo Saiya-jin , ale nie Saiyan-jin bo to glupio wyglada!
Po drugie - nie wyzywaj innych, skoro nic o nich nie wiesz. Nie MY jesteśmy głupi lecz w twym rozumowaniu chodzi chyba o autora tekstu, a mogę Cię zapewnić, że tak nie jest... - Szpaner
Po pierwsze , nie wazne czy sie pisze z polskich liter czy nie (poprawiam jak bylo i usunawam ten glupi txt
)
Po drugie , nie wyzywam ich , a co wolisz jak was nazywam "dziwni"?
Wole jak nazywasz tak jak się nazywamy -_-' - Szpaner
Po trzecie , e jaki txt autora?
Mówię o słowie Saiyan - Szpaner
Po czwarte , ta Bog przez duze "B" ok
1.Drzewo mocy dzieje sie po walce z Vegeta , nalezy popatrzec na symbol Kakarotta , to film 2 bardziej by pasowal w tym czasie , ale nie film 3! Film 3 pasuje gdzies w Freeza sadze (kiedy Kakarotto walczy z Ginyu)
2.F Trunks jest w filmie 9 , bo wrocil do terazniejszosci po pokonaniu cyborgow , zreszta to nie jest blad tutaj , tutaj jest blad w sprawie Kakarotta! , A co do Tronka , to tylko mi przeszkadzaja tylko jego wlosy
3.Kto to Coller?! Nie ma Collera! Jest Cooler!
4.Gohan nie zmienil sie odrazu w ssj2 , bo nie kontrorowal tego poziomu!
5.Kakarotto tez nie kotrorowal poziomu ssj po walce z Freeza (choc ja tez tutaj sie z tym nie zgadzam)
Kolejny blad jest w dziale poziomy SSJ
O Boze wy doprawdy jestescie glupiSuper Saiyan-jin
Po drugie - nie wyzywaj innych, skoro nic o nich nie wiesz. Nie MY jesteśmy głupi lecz w twym rozumowaniu chodzi chyba o autora tekstu, a mogę Cię zapewnić, że tak nie jest... - Szpaner
Po pierwsze , nie wazne czy sie pisze z polskich liter czy nie (poprawiam jak bylo i usunawam ten glupi txt
Po drugie , nie wyzywam ich , a co wolisz jak was nazywam "dziwni"?
Wole jak nazywasz tak jak się nazywamy -_-' - Szpaner
Po trzecie , e jaki txt autora?
Mówię o słowie Saiyan - Szpaner
Po czwarte , ta Bog przez duze "B" ok
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Haha BH- niby znawca a pisać Saiyajina nie umie muheheh. Szpaner nie pozwoli sobie w kasze dmuchać, tak jak inni i nie ma litość. Wiesz oryginalna nazwa to Saiyajin, więc co się burasz. Jak ktoś napisze Trunk to odrazu to Tronk albo Trunks. albo to z Coolerem. Jnnych poprawiasz, a sam nie umiesz. Wiesz potem dalo się kontrolować przemianyt zdaje mi się, że musieli się z 2-3 razy zamienić wtedy się im to przyswajało.
BTW stronka fajna ładnie zrobiona, cenzura* teledyski, no i unikalny lay tak 3mać.
Pozdro
BTW stronka fajna ładnie zrobiona, cenzura* teledyski, no i unikalny lay tak 3mać.
Pozdro
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Umiem pisac! Saiyan lub Saiya-jin wiesz zaczynasz mnie denerwowac twoja nie uleczalna glupota!
Co do Trunka to imie jest francuskie , polskie to Tronk i lepiej go uzywac bo Trunk kojarzy sie z alkoholem i ta jest Cooler lub Coola wiec czemu pyskujesz do mnie co?

czy ty potrzebujesz okularow?!
Tam pisze saiyan-jin a to blad to tak samo jakby anglik napisal polish-jin zamiast polish lub poland-jin!
Co do Trunka to imie jest francuskie , polskie to Tronk i lepiej go uzywac bo Trunk kojarzy sie z alkoholem i ta jest Cooler lub Coola wiec czemu pyskujesz do mnie co?
czy ty potrzebujesz okularow?!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019